a folosit careva metoda asta de plata la CB?am incercat sa fac cont dar nu merge..scrie in curand.....
X
-
Taguri: Nimic
-
parera mea daca nu ai cont paxum sa fac sau sa astapet pana voi fi verified ca toate contur voi fii verified doar e vorba de putin repdare si timp decat sa intrii pe altele mai bine sa ai repdare si sa fac treaba cu paxum -
Hola me podrías ayudar a crear mi cuenta cósmo con un link para poder crear la cuenta y asociar a chaturbateComentariu
-
Comentariu
-
-
e mai simplu...pui cnp ca un fel de verificare...poza buletin si cont bancar sa apara adresa...e cam la fel ca si firstchoice...are aceiasi platforma din cate am observat se confirma contul in 2,3zile si ai o optiune sa aplici pt cardul din plastic care dureaza 10zile faci acum si la plata de pe 1 e gata ...nu 45zile cel putin ca la paxumComentariu
-
-
Comentariu
-
-
Comentariu
-
Postat în original de Arilenami am deschis si eu cont,ce site uri accepta metoda asta de plata?Comentariu
-
-
-
Salutare mă poate ajuta și pe mine cineva am făcut cont pe cosmopayment dar nu am nimic pe numele meu sa trimit pentru validare.Ce pot sa fac va rog ajutatima!Comentariu
-
Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu