X
-
Daca recunosti ca sunt multe lucruri pe care nu le stii de ce tastezi tampenii? Nu am zis ca eu fac 500-700$ la zi. Am zis in general, da exista modele care fac sumele astea poate si mai mult. Cat fac eu, e treaba mea. Cat face alta, e treaba ei. Daca eu sunt multumita cu sumele pe care le fac ura si la gara. Si surpriza, stiu modele care fac min 500 pe tura fara lush, fara dildo si fara naked pt ca siteurile nu permit. Da, 500$ pe fiecare tura doar cu un zambet frumos, un machiaj frumos si niste ochi care clipesc gales. Nu stiu ce experienta in domeniu ai si nici nu ma intereseaza dar poate e cazul sa mai inveti una alta. Si te rog, in numele marii majoritati, nu mai gereraliza ca stam cu 7 lush inauntru plus 10 dildo si etc. Nu toate suntem la fel, da piata s-a stricat grav din cauza showurilor extreme din free dar asta nu inseamna ca toate suntem fomiste dupa bani astfel incat sa ajungem sa ne bagam pomelo sau mai stiu eu ce minuni. Nu lucrez pe free chat, am avut ture de toata jena dar am avut rabdare si mi-am asteptat privatul. Nici o secunda nu mi-a trecut prin cap sa fac cont pe cb pt free show, de fapt motivul pt care am renuntat la cb! Seara buna!Comment
-
Ahh da. Si e logic ca cine sta cracanata nu are viata lunga pe chat. Membrul mai vrea si el sa schimbe o vorba, incepe sa iti invete corpul si se plictiseste la un mom dat de tine. Asa daca are cu cine sa schimbe o vorba doua mai vine si maine si poimaine si cand are un necaz si vrea sa vb cu cineva si cand are o bucurie si vrea sa o impartaseasca. Dar ce stiu eu? De fapt, cine sunt eu sa dau sfaturi? Chiar si-asa! Keep rubbing girls!Comment
-
Ahh da. Si e logic ca cine sta cracanata nu are viata lunga pe chat. Membrul mai vrea si el sa schimbe o vorba, incepe sa iti invete corpul si se plictiseste la un mom dat de tine. Asa daca are cu cine sa schimbe o vorba doua mai vine si maine si poimaine si cand are un necaz si vrea sa vb cu cineva si cand are o bucurie si vrea sa o impartaseasca. Dar ce stiu eu? De fapt, cine sunt eu sa dau sfaturi? Chiar si-asa! Keep rubbing girls!Comment
-
Alea care stau cracanate cu orele, la sfarsitul zilei cauta banii acolo unde intra cdul in pc si se intristeaza ca nu gasesc dolarii "munciti". :))=))Comment
-
Si eu dau kik membrilor creepy care apar la mine in room si nu vb nimic. 99% din ei sunt alte modele care au venit sa vada ce faci, iar daca insista asa isi iau si ban. Dar bine asa fac eu poate altii considera ca e rau asa. Tu oricum nu aveai intentia de a cheltui bani acolo nu? deci nu a facut rau pana la urmaComment
-
-
Eu nu am auzit de asa ceva, despre ce e vorba mai exact? Eu am Card Cosmo dar nu am primit bani pe el de la cam site in ultimele 2 saptamani pentru ca am schimbat metoda de plata cu Paxum, acum vreau sa schimb inapoi cu Cosmo daca nu mai citesc despre noi probleme cu Secondary balance sau alte erori.Comment
-
Eu nu am auzit de asa ceva, despre ce e vorba mai exact? Eu am Card Cosmo dar nu am primit bani pe el de la cam site in ultimele 2 saptamani pentru ca am schimbat metoda de plata cu Paxum, acum vreau sa schimb inapoi cu Cosmo daca nu mai citesc despre noi probleme cu Secondary balance sau alte erori.Comment
-
Momentan nu se poate face dailypayout ( adica sa-ti scoti banii indiferent de data ) cat despre secondary balance cei de la cosmo au spus pe contul lor de Twitter " Hi Everyone! System maintenance has concluded :) Please feel free to transfer your secondary balances within daily limits. Our sincerest of apologies for any inconveniences caused. " desi eu nu am avut probleme de genul .
Scuze ca insist, cum sa iti scoti banii indiferent de data? Poti sa scoti ce nu ai in contul Cosmo?! Poate te referi la studioul Boleyn Models care il detine o romanca din USA, Katy Boleyn si are Daily Pay?Comment
-
Oh eu mi-am scos banii deja, i-am transferat din Secondary balance fix cand au anuntat ei pe Twitter si de atunci nu am mai avut curaj sa primesc bani in contul Cosmo dar acum vreau sa-l folosesc din nou ptr ca nu am alt card Paxum si nici nu vreau sa comand, nu acum.
Scuze ca insist, cum sa iti scoti banii indiferent de data? Poti sa scoti ce nu ai in contul Cosmo?! Poate te referi la studioul Boleyn Models care il detine o romanca din USA, Katy Boleyn si are Daily Pay?Comment
-
Nop, Ma refer doar la Chaturbate . de unde se putea face dailypayout dar la scurt timp dupa ce a aparut cosmo ( dupa vreo 2-3 saptamani cred) cei de la chaturbate au scos aceasta optiune spunand "Daily payout for CosmoPayment is currently not available. CosmoPayment has advised that this should be available soon. " so...eu unul eram doar curios daca se mai stie ceva nou legat de asta. In cazul meu nu m-am complicat cu paxum.
Sper sa nu mai fie probleme cu Cosmo ca m-am saturat de tepe. Bafta!Comment
-
Am inteles, ok, eu nu lucrez pe CB si de asta nu stiam de optiunea asta. Eu 'm-am complicat' cu Paxum ptr ca mi-a fost frica de teapa cu Cosmo, cum au facut si aia la Epassporte acum mai multi ani si First Choice recent.
Sper sa nu mai fie probleme cu Cosmo ca m-am saturat de tepe. Bafta!Comment
Lovense
Collapse
Comment