Glorya Agency

cosmo payment

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intheshadow
    commented on 's reply
    Nu mai mintii fai lumea aiurea,ai o p..in cur de platit

• Figuri
    commented on 's reply
    Ai pe dracu sa te ia Laura789 :))

• eva7424
    commented on 's reply
    pt ce platforma? poti fi mai explicita te rog? si din cate stiam si eu nu prea aveau cum sa te prinda daca scoteai banii prin cosmo

• Ninanina
    commented on 's reply
    Cum te-au gasit din moment ce scoteai pe cardul de cosmopayment? Poti da mail la cosmopayment banuiesc, si sa le ceri detaliat tranzactiile. Doar atat ti-au cerut? Nu au pus penalizari? Dubios

• Laura789
    replied
    Buna ziua. Am primit instiintare de la anaf sa platesc taxe pt o platforma de videochat din 2018-2023.am card cosmopayment.problema e ca cardul nu imi da tranzactiile cu comisioane cu tot de pe toti anii doar pe ultimii pe 3 ani si nu stiu cum sa fac sa fac rost de ele sa mai pot reduce din plata.a mai trecut cineva prin asta?facturi,bonuri cine mai are de acum 5 ani,e groaznic :(

Leave a comment:

• Larisa21
    replied
    Buna seara,

Imi expira cardul in ian, mai e cineva in ac situatie? Cum ati procedat, ati comandat unul nou sau vine automat?

Leave a comment:

• tvclementine
    replied
    Salutari.
    Aveam niste bani pe card (Cosmopayment), dar azi am descoperit ca my balance este 0. Am intrat la Transaction History si am vazut urmatoarele: o suma de bani oprita pentru activarea cardului (-12.95 USD de care normal ca stiam), dar si restul de bani, care fusesera inainte pe card in cont, si care apar cu urmatoarea expresie -71.53 USD Monthly Fee - Activation. Web service unload by .... Ce este cu acest Monthly Fee - Activation? Mi se pare dubioasa expresia. Cine naiba ia atatia bani lunar ca fee? A mai intampinat cineva problema asta?

PS. Am lamurit ce s-a intamplat. Eu am contul de 2 ani ,si abia acum o luna am hotarat sa-l folosesc, fortat de Adultwork pentru ca acestia au renuntat la Paxum ca metoda de plata. Deci, acel Monthly Fee este toate suma acumulata timp de doi ani, cate 3$ per luna, cat e fee-ul lunar de mententanta.
    Last edited by tvclementine; 28.Jun.2022, 17:29.

Leave a comment:

• oana_oana311
    replied
    buna. a incercat cineva transfer din cont secondar cosmo in cont bancar? eu tot incerc si nu merge nu se incarca

Leave a comment:

• YourLovelyOne
    replied

Si dupa ce vine cardul acasa, aceeasi sisituatie, se pot face plati online fara probleme.
    Last edited by YourLovelyOne; 24.Jun.2022, 23:57.

Leave a comment:

• Amysweet
    replied
    Cine ma poate ajuta și pe mine cu cardul cosmopayment va rog mult!!

Leave a comment:

• Ann
    replied

Leave a comment:

• Ann
    replied
    Originally posted by Andrada78

nu se poate.acela nu este un card virtual,este cardul tau pe care il vei primi daca nu l ai primit
    Am zis sa intreb oricum, pentru ca support ul mi a spus ca e in regula, se poate folosi, din am incercat sa aflu, ca se poate folosi pana in momentul in care activezi cardul fizic dar mie mi e totusi greu sa cred si sa trimit bani aiurea. Dar din cate stii, PRIMUL payment se primeste tot asa greu (dupa 7zile) sau atunci a fost un bug de inceput?
    Last edited by Ann; 23.Dec.2021, 10:02.

Leave a comment:

• Andrada78
    replied
    Originally posted by Ann
    Buna! Intreb (prin absurd) a incercat cineva vreodata sa faca o plata online cu cardul virtual care apare in contul Cosmopayment? Credeti ca este posibil?
    nu se poate.acela nu este un card virtual,este cardul tau pe care il vei primi daca nu l ai primit

Leave a comment:

• Ann
    replied
    Buna! Intreb (prin absurd) a incercat cineva vreodata sa faca o plata online cu cardul virtual care apare in contul Cosmopayment? Credeti ca este posibil?

Leave a comment:

• Andreea Elena
    replied
    Buna. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns, va rog.. am card Cosmopayment, de la ce bancomate este comisionul cel mai mic de retragere? Multumesc

Leave a comment:

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
Working...