X
-
Buna ziua. Am primit instiintare de la anaf sa platesc taxe pt o platforma de videochat din 2018-2023.am card cosmopayment.problema e ca cardul nu imi da tranzactiile cu comisioane cu tot de pe toti anii doar pe ultimii pe 3 ani si nu stiu cum sa fac sa fac rost de ele sa mai pot reduce din plata.a mai trecut cineva prin asta?facturi,bonuri cine mai are de acum 5 ani,e groaznic :( -
Buna seara,
Imi expira cardul in ian, mai e cineva in ac situatie? Cum ati procedat, ati comandat unul nou sau vine automat?Leave a comment:
-
Salutari.
Aveam niste bani pe card (Cosmopayment), dar azi am descoperit ca my balance este 0. Am intrat la Transaction History si am vazut urmatoarele: o suma de bani oprita pentru activarea cardului (-12.95 USD de care normal ca stiam), dar si restul de bani, care fusesera inainte pe card in cont, si care apar cu urmatoarea expresie -71.53 USD Monthly Fee - Activation. Web service unload by .... Ce este cu acest Monthly Fee - Activation? Mi se pare dubioasa expresia. Cine naiba ia atatia bani lunar ca fee? A mai intampinat cineva problema asta?
PS. Am lamurit ce s-a intamplat. Eu am contul de 2 ani ,si abia acum o luna am hotarat sa-l folosesc, fortat de Adultwork pentru ca acestia au renuntat la Paxum ca metoda de plata. Deci, acel Monthly Fee este toate suma acumulata timp de doi ani, cate 3$ per luna, cat e fee-ul lunar de mententanta.Last edited by tvclementine; 28.Jun.2022, 17:29.Leave a comment:
-
buna. a incercat cineva transfer din cont secondar cosmo in cont bancar? eu tot incerc si nu merge nu se incarcaLeave a comment:
-
Si dupa ce vine cardul acasa, aceeasi sisituatie, se pot face plati online fara probleme.Last edited by YourLovelyOne; 24.Jun.2022, 23:57.Leave a comment:
-
Cine ma poate ajuta și pe mine cu cardul cosmopayment va rog mult!!Leave a comment:
-
Am zis sa intreb oricum, pentru ca support ul mi a spus ca e in regula, se poate folosi, din am incercat sa aflu, ca se poate folosi pana in momentul in care activezi cardul fizic dar mie mi e totusi greu sa cred si sa trimit bani aiurea. Dar din cate stii, PRIMUL payment se primeste tot asa greu (dupa 7zile) sau atunci a fost un bug de inceput?Last edited by Ann; 23.Dec.2021, 10:02.Leave a comment:
-
-
Buna! Intreb (prin absurd) a incercat cineva vreodata sa faca o plata online cu cardul virtual care apare in contul Cosmopayment? Credeti ca este posibil?Leave a comment:
-
Buna. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns, va rog.. am card Cosmopayment, de la ce bancomate este comisionul cel mai mic de retragere? MultumescLeave a comment:
Lovense
Collapse
Leave a comment: