Cum ai vrea sa activezi un card, un plastic pe care nu il ai?ca sunt curioasa, voi cititi mail urile pe care le primiti de la ei, de curiozitate, sunt toate informatiile, acolo, dupa aprobarea contului, astepti cardul de la 7 la 15 zile lucratoare, asta daca ati si introdus o adresa viabila si corecta la adress line, mi-a fost aprobat contul intr-o zi, dupa care le-am trimis mail intrebandu-i de pasii urmatori, mi-au spus sa astept sa primesc plasticul, pe un alt topic, aceleasi discutii, va e greu cu un search?
X
-
Cum ai vrea sa activezi un card, un plastic pe care nu il ai?ca sunt curioasa, voi cititi mail urile pe care le primiti de la ei, de curiozitate, sunt toate informatiile, acolo, dupa aprobarea contului, astepti cardul de la 7 la 15 zile lucratoare, asta daca ati si introdus o adresa viabila si corecta la adress line, mi-a fost aprobat contul intr-o zi, dupa care le-am trimis mail intrebandu-i de pasii urmatori, mi-au spus sa astept sa primesc plasticul, pe un alt topic, aceleasi discutii, va e greu cu un search?Comment
-
Tocmai pentru ca intrebi de 100 de ori, dar nici macar nu cauti sa vezi ca sunt toate deja detaliate si scrise si rascrise, asta e ideea, ca daca ati citi, ati gasi toate raspunsurile, va panicati si ii panicati si pe altii si uite asa se trimit 10000 de mail uri la suportul lor, inutil!Ideea este ca toate suntem intr-o situatie de rahat, cu cat postati lucruri aiurea, fara sa cititi macar ce este pe forumul asta, ii panicati si pe altii, e matematica simpla, n-ai cardul in mana, n-ai cum sa il activezi!Comment
-
imi cer scuze dar dupa ce am primit mail cum ca, cardul este expediat trebuie sa ii mai dau si din contul de cosmopayment activare? sau asta dupa ce ajunge., mentionez ca doar ce am facut contul si am primit mailul cum ca ar fi plecat cardul, buletinul si factura nu cred ca sunt validate incaComment
-
trimite un extras de cont de la banca, unde apare numele si adresa la care vrei sa primesti. daca ai binentelesComment
-
Si mie imi apare la fel... sa validez contul desi am facut-o de 100 de ori... altor fete le-au aprobat contul dupa 2 ore... eu astept de vineri si nimic.. nici la mail nu raspundComment
-
DATI EMAIL LA CHRIS@PAXUM.COM EL SE OCUPA CU VERIFICARILE,mie la 2 conturi mi-au fost verificate in 20 de minute de la trimiterea emailului... il gasiti si pe twitter si vorbiti cu elComment
-
Comment
Lovense
Collapse
Comment