Glorya Agency

cosmo payment

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Hazel
    Membru senior
    • 13.Apr.2018
    • 110

Originally posted by wetladyjoy
    Am introdus si nimic spune sa contactez suportul
    Cum ai vrea sa activezi un card, un plastic pe care nu il ai?ca sunt curioasa, voi cititi mail urile pe care le primiti de la ei, de curiozitate, sunt toate informatiile, acolo, dupa aprobarea contului, astepti cardul de la 7 la 15 zile lucratoare, asta daca ati si introdus o adresa viabila si corecta la adress line, mi-a fost aprobat contul intr-o zi, dupa care le-am trimis mail intrebandu-i de pasii urmatori, mi-au spus sa astept sa primesc plasticul, pe un alt topic, aceleasi discutii, va e greu cu un search?

Comment

• wetladyjoy
      Membru senior
      • 11.Apr.2018
      • 156

Originally posted by Hazel
      Cum ai vrea sa activezi un card, un plastic pe care nu il ai?ca sunt curioasa, voi cititi mail urile pe care le primiti de la ei, de curiozitate, sunt toate informatiile, acolo, dupa aprobarea contului, astepti cardul de la 7 la 15 zile lucratoare, asta daca ati si introdus o adresa viabila si corecta la adress line, mi-a fost aprobat contul intr-o zi, dupa care le-am trimis mail intrebandu-i de pasii urmatori, mi-au spus sa astept sa primesc plasticul, pe un alt topic, aceleasi discutii, va e greu cu un search?
      eu doar am intrebat, dar vad ca esti fff iritata, nu esti obligata sa raspunzi

Comment

• Hazel
        Membru senior
        • 13.Apr.2018
        • 110

Originally posted by wetladyjoy
        eu doar am intrebat, dar vad ca esti fff iritata, nu esti obligata sa raspunzi
        Tocmai pentru ca intrebi de 100 de ori, dar nici macar nu cauti sa vezi ca sunt toate deja detaliate si scrise si rascrise, asta e ideea, ca daca ati citi, ati gasi toate raspunsurile, va panicati si ii panicati si pe altii si uite asa se trimit 10000 de mail uri la suportul lor, inutil!Ideea este ca toate suntem intr-o situatie de rahat, cu cat postati lucruri aiurea, fara sa cititi macar ce este pe forumul asta, ii panicati si pe altii, e matematica simpla, n-ai cardul in mana, n-ai cum sa il activezi!

Comment

• Geobanks
          Membru
          • 21.Apr.2018
          • 38

Originally posted by jony111
          Ai introdus codul de pe spate invers?
          imi cer scuze dar dupa ce am primit mail cum ca, cardul este expediat trebuie sa ii mai dau si din contul de cosmopayment activare? sau asta dupa ce ajunge., mentionez ca doar ce am facut contul si am primit mailul cum ca ar fi plecat cardul, buletinul si factura nu cred ca sunt validate inca

Comment

• Abramburica
            Membru junior
            • 30.Jan.2018
            • 3

trimite un extras de cont de la banca, unde apare numele si adresa la care vrei sa primesti. daca ai binenteles

Comment

• ralucka
              Membru senior
              • 26.Nov.2015
              • 381

ce ciudat e cosmo asta , mereu uploadez documentele , scrie multumim , contul se aproba in 2-3 ziile , dupaia ma loghez iar si imi cere iar documentele , ce mama naibi?

Comment

• vvv
                Membru
                • 22.Apr.2018
                • 64

buna! daca a reusit cineva sa si faca cont si sa comande card.. poate sa mi spuna daca merge trimis la alta adresa fata de cea din buletin fara a pune si o dovada?

Comment

• Geobanks
                  Membru
                  • 21.Apr.2018
                  • 38

asa si la mine, mereu cand intru imi spune sa validez contul desii am trimis documentele,este normal?

Comment

• ralucka
                    Membru senior
                    • 26.Nov.2015
                    • 381

este suspect ! mai bine fa-ti paxum !

Comment

• Cristina22
                      Membru senior
                      • 23.Apr.2018
                      • 106

Si mie imi apare la fel... sa validez contul desi am facut-o de 100 de ori... altor fete le-au aprobat contul dupa 2 ore... eu astept de vineri si nimic.. nici la mail nu raspund

Comment

• Luccy37
                        Membru
                        • 16.Apr.2018
                        • 40

buna tuturor! este cineva care a primit cardul cosmo?paxum de 2 sapt nu da nici un raspuns,nici acum nu este activat! la voi la fel?

Comment

• Luccy37
                          Membru
                          • 16.Apr.2018
                          • 40

in cat timp ati avut co0ntul paxum cerificat? fac joi 2 sapt si nimik!:(( nu inteleg ce se intampla?

Comment

• surek
                            Membru
                            • 12.Apr.2018
                            • 38

DATI EMAIL LA CHRIS@PAXUM.COM EL SE OCUPA CU VERIFICARILE,mie la 2 conturi mi-au fost verificate in 20 de minute de la trimiterea emailului... il gasiti si pe twitter si vorbiti cu el

Comment

• Zarrmann
                              Membru junior
                              • 18.Apr.2018
                              • 7

Fati cont la ING si ei itibva da o fila A4 cu detalii de card..o pozezi pe aia si o dai ca si confirmare de adresa!e simplu

Comment

• SakuraNoRei
                                Membru junior
                                • 24.Apr.2018
                                • 1

Originally posted by Tzg
                                pai si ce ai scris la ocupatie?
                                Eu am scris "model", mi-au activat contul

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense