in cat timp ti-a ajuns cardul dupa ce ai facut contul
X
-
Comment
-
Mie mi a venit azi dupa 6 zile de cand am aplicat pt el, inca nu am scos dar maine vreau sa fac o cerere de plata zilnica de la cb sa vad cum functioneazaComment
-
parera mea sa nu fac transfer mult banii pana fi sigure ca totul e in regula cu cosmo si bine inteles revii aici si ne spui cum a fost treaba
succesComment
-
Comment
-
-
Pe pagina initiala a contului tau de Cosmopay ai un cont virtual pe care poti vira bani direct din contul de pe site. Ca sa ne asiguram ca acest serviciu functioneaza trebuie sa transferam o suma minima pentru acoperirea costului de activare a cardului plastifiat. A ajuns cardul si la noi dupa 6 zile. Cat despre paxum, am aplicat pentru card acum doua zile.Ei sustin ca vom primi acest card in 10 zile lucratoare. Precizes ca mi-au retras 40 de dolari din contul de paxum pentru aceasta operatiune. Va salutComment
-
Au bagat ePayments si pe chatturbate. Urmariti fee-urile si o sa vedeti diferente mari intre paxum , cosmo si ePayments. Cel putin cosmo mi se pare nesismtit. Cere 3.15 $ pentru a scoate banii de pe card + a primii banii pe card 3 $ + intretinerea lunara a contului 3$ + Account Activation 12.95 $ (banii astia sunt luati o singura data) .. de aici trageti voi concluziile. Vrei sa schimbi pin-ul (?) Te costa 2$ , ai gresit pin-ul (?) 2$ ...si lista tot continua. Paxum mi se par un pic cam neseriosi datorita faptului ca au avut un volum mare de cereri si nici macar nu raspund (trece luna si ei nu dau un raspuns??) ... ramane ePayments, am primit banii in 2 zile pe card-ul personal din Romania, mi s-a acceptat contul in 24 ore si au raspuns la mail. Numai cuvinte de lauda .. gata prea multa vorba, pa.Comment
-
Buna,chiar e ciudat Cosmo asta,mi a ajuns cardul dupa 5 zile,f repede. imi apare doar numele pe card,fara numele de cosmo sau cum e la paxumm sau firstchoice. plus ca am obs ca Streamate nu si asuma daca banii nu ne vor ajunge in conturi.. gen teapa?Comment
Lovense
Collapse
Comment