Originally posted by Arilena
X
-
Comment
-
-
Originally posted by Arilena
1 daca pierzi cardul pierzi si bani care sunt pe el , cardul este un bun asemeni cash-ului o data pierdut ai pierdut si bani de pe el.
2.daca retragi mai mult decat ai credit pe el atunci esti obligat sa dai bani inapoi bani in termen de 30 de zile daca nu suporti consecintele.
3.nu sunt transparenti cand vine vorba de limita de retragere asta nu zic dar spun ca te taxeaza cu 3,5 % parca pentru orce retragere de moneda straina alta decat dolar dar nu spune daca din totalul sumei
4 daca o suma de bani nu este corect debitata de pe card ei isi rezerva dreptul de a iti inapoia suma echivalenta aici pierzi cand este vorba de tranzacti in moneda straina alta decat dolar depinde de cursul de schimb al fiecarei banci
5 daca ai o inactivitate pe cont timp de 6 luni vei plati 10 dolari pe luna pentru fieare luna ce depasete aceste 6 luni
deci te taxeaza daca nu esti un client constant
emitentul cardului este din uk islan of man se supune reglementarilor europene deci nu este gen emitentului din balize unde datele tale erau confindentiale
La paxum conform noilor conditi se intampla acelasi lucru ca la punctul 5 adica te taxeaza daca nu esti un client constant tot cu 10 dolari pe luna, sa vedem unde este emis noul card paxum , dupa 24 de ore de la primirea $$ inca scrie applying card(coming soon) inca se lucreaza la acest aspect vom vedea in urmatoarele saptamaniLast edited by jony111; 19.Apr.2018, 15:26.Comment
-
buna stie cineva ce completezi la sursa de bani ? : salariu ,economie .,plati regulate sau "altele" iar daca bifezi altele imi cere aceste campuri de completat :
FURNIZAȚI O EXPLICAȚIE DETALIATĂ A SURSEI DE FONDURI
MAI MULTE DETALII (dacă este necesar)Comment
-
Others, am completat eu , si mi-au activat, deja, contul!Scrii la detalii ocupatia, cand selectezi other!Comment
-
Eu am trimis la verificare o facutra de la emag altceva nu am ce sa trimit că nu am nimic pe numele meu.. și mi-au respins verificarea chiar nu știu ce să fac...Comment
-
Buna ziua.cele care ati facut cont pe cosmopayment, dupa verificarea contului ati mai urmat pasi, sau acum asteptam sa ne trimita ei cardul?pt ca atunci cand cer activarea cardului de plastic si introduc codul care il arata ca ar fi pe spatele cardului nu mergeComment
-
Ai introdus codul de pe spate invers?Comment
-
Comment
-
Comment
Lovense
Collapse
Comment