Nu va inteleg de ce va complicati asa...Eu de cand am cardul fizic UnionPay,nu am avut nicio problema cu el.Luna viitoare expira si deja mi se emite unul nou automat.Are un curs de schimb foarte bun,scot de la alpha bank,intr-adevar suma maxima este 6000 de lei pe zi,dar este ok.Tot vad ca va chinuiti cu transferuri pe revolut sau alte prostii...Sa vedeti cand va va lua anaful cu revolutul vostru...
X
-
Nu va inteleg de ce va complicati asa...Eu de cand am cardul fizic UnionPay,nu am avut nicio problema cu el.Luna viitoare expira si deja mi se emite unul nou automat.Are un curs de schimb foarte bun,scot de la alpha bank,intr-adevar suma maxima este 6000 de lei pe zi,dar este ok.Tot vad ca va chinuiti cu transferuri pe revolut sau alte prostii...Sa vedeti cand va va lua anaful cu revolutul vostru...Comment
-
AdrianaX iti dau un sfat prietenesc.Nu as avea ce interes sa am cu tine.Comanda-ti cardul fizic unionpay si scoate banii de la bancomat cu un curs de schimb cu 0.17 lei aproximativ mai mic decat la bnr si doar 2 dolari comision la extragere si 0.25 dolari la fiecare transfer de pe cont pe card.
o sa iti fie mai simplu asa
Daca vrei sa intelegi bine,daca nu,continua cum vrei
Cunosc multe persoane care aleg calea mai grea in orice in viata asta...Si nu inteleg aceste persoane...Comment
-
AdrianaX iti dau un sfat prietenesc.Nu as avea ce interes sa am cu tine.Comanda-ti cardul fizic unionpay si scoate banii de la bancomat cu un curs de schimb cu 0.17 lei aproximativ mai mic decat la bnr si doar 2 dolari comision la extragere si 0.25 dolari la fiecare transfer de pe cont pe card.
o sa iti fie mai simplu asa
Daca vrei sa intelegi bine,daca nu,continua cum vrei
Cunosc multe persoane care aleg calea mai grea in orice in viata asta...Si nu inteleg aceste persoane...Comment
-
Ba da, Revolut este gratis. Iti permite sa scoti gratuit de la bancomat pana la 800 de lei. Dar eu transfer lei din Revolut in contul Raiffeisen (gratis si instant) cand am nevoie de o suma mai mare de bani cash, adica pt chirie, e singura data cand folosesc cash. Deci zero alte comisioane bancare am, in afara de 1% impus de paxum la tranzactiile online, chiar daca transfer in Revolut in fiecare zi sau de cate ori pe zi vreau.
-
buna tuturor . ce parere aveti de noul card paxum in ron ?
oare schimbul valutar folosit de paxum va. fi unul bun ? cei care trimit din contul paxum in cont de ron catre banci sunteti multumiti de cursul valutar folosit. decatre cei de la paxum ? acum vreo 2-3 ani am facut un transfer eft si imi amintesc ca a fost un curs mult mai jos decat cel care era folosit de catre master card cand scoteam de la atm direct de pe cardul paxum ...
multumescLast edited by lulu; 27.Sep.2023, 22:14.Comment
-
Si eu sunt curioasa daca merita comparand cursul valutar, momentan nu am gasit nici ceva legat de taxe, ma gandesc ca nu ar mai trebui sa fie cei 2% sau cat erau taxele pt cel in $. cumva conversia ar trebui facuta in contul de paxum, ca sa incarcam cardul direct cu lei. un avantaj ar fi ca stii exact cati bani ai pe card, nu la ghici ca acum. AdrianaX parca folosea transfer in banca Ro, poate ne ajuta ea cu ceva info. Momentan pt mine cel mai avantajos e top up-ul in Revolut, comision 0 si curs valutar BNR, dar avand in vedere ca mai da rateuri transferul.. n-ar fi rau nici mastercard asta in lei
-
-
Buna.. Urmeaza sa mi comand cardul paxum, dar vad ca sunt doua variante, cel in USD si RON. Daca il aleg p cel in RON, conversia se face automat cand trimit dolarii din contul paxum pe card? Banuiesc ca asta e si ideea de au scos un card in moneda romaneasca.Comment
-
Da, asta e cel mai important lucru, doar ca nu am gasit nicio informatie legata de acest lucru. Ma gandeam sa vorbesc cu suportul, posibil ei stiu ce schimb valutar va fi.Comment
-
Banuiesc ca ati primit toata lumea mesajul pe Streamate
cu Tax cnp - in europa
ce este de facut?
care este limita?
ce se intampla?Last edited by Amysweet; 13.Oct.2023, 16:21.Comment
-
Începând cu 31 ianuarie 2024, operatorii de platforme digitale vor avea obligaÈ›ia de a raporta către ANAF informaÈ›ii despre vânzătorii activi pe platformele lor.
Cam asta se intampla, da, cei de la Streamate au confirmat ca vor trimite la ANAF, in ianuarie 2024, toate veniturile pe anul 2023 ale celor care au depasit 2000 euro PE AN, asa cum se stipuleaza in legea europeana DAC7, adoptata in 2021, lege implementata si la noi ca OG 16/2023, in 2023.
-
Comment
Lovense
Collapse
Comment