Salut! am si eu o curiozitate. voi aveti probleme cu afisarea soldului la cardul paxum? il folosesc mai mult pentru plati la pos decat cash... dar in ambele cazuri dureaza extrem de mult actualizarea soldului( de ex acum nici nu imi arata in sold ultimii bani transferati pe card din cont. transfer facut acum 3 ore. ) e putin frustrant sa nu poti verifica soldul in timp real.. mersi!
X
-
-
-
ladybluecat da am folosit eu, e in regula.
Comment
-
A incercat cineva sa scoata astazi de pe cardul paxum de la alpha bank?Mie imi spune ca este operatiune neautorizata,sa contactez banca emitenta a cardului...nu s-a mai intamplat pana acum.Comment
-
Important: pending Paxum payouts
With this message we want to confirm that due to a technical problem no Paxum payouts have been send out this weekend.
Our technical team is investigating and fixing this problem with highest priority.
As soon as the problem is fixed we will send out all daily payouts in 1 transfer.
Our apologies for this delay.
Xcams-models supportComment
-
Comment
-
Salutare! cum fac cei de la chaturbate platile la sf de perioada? am uitat sa scot banii cu daily la ora potrivita, si acum probabil vor intra normal ca la sfarsit de perioada, cam in cate zile intra? mersi!
Comment
-
Comment
Lovense
Collapse
Comment