Nu au intrat!
X
-
Daily payment cb au intrat
cei de la perioada 31 ian nu au intrat!Last edited by Amysweet; 05.Feb.2024, 07:47.Comment
-
Mi'a spus ca tranzacția nu se poate efectua si bani de pe card practic au dispărut, dar după un timp S bani au apărut la sold ,Comment
-
Cum nimeni dintre cei care folosesc transferuri Paxum-Revolut, nu au vrut să mă ajute cu un răspuns ...Revin cu răspunsul celor de la Paxum. Poate interesează pe cineva. Tentativa mea de a evita nenumăratele erori pentru o simplă plată online si o parte din comisioanele Paxum,au eșuat. Vroiam să transfer sume mici,pentru tranzacțiile online cu care aveam mai mereu probleme direct cu Paxum.Dacă știe cineva si alta metoda...1 PhotoComment
-
Cum nimeni dintre cei care folosesc transferuri Paxum-Revolut, nu au vrut să mă ajute cu un răspuns ...Revin cu răspunsul celor de la Paxum. Poate interesează pe cineva. Tentativa mea de a evita nenumăratele erori pentru o simplă plată online si o parte din comisioanele Paxum,au eșuat. Vroiam să transfer sume mici,pentru tranzacțiile online cu care aveam mai mereu probleme direct cu Paxum.Dacă știe cineva si alta metoda...
Comparativ cu costurile de la bancomat pentru retragere la bancomate Union , in situatiile in care nu este nevoie de banii respectivi in urmatoarele 24-48 ore , prefer sa dau doar 2,5$ fee + conversia decat la retragere unde am conversia de moneda , fee-ul bancomatului de 19.5 lei + 3% din suma retrasa (daca se face conversie , spre exemplu cont USD- cash RON) , +2$ din fiecare transfer si asta la fiecare 225-230$ (aprox 1000 lei) .
mi-am pierdut 2 saptamani facand teste cu niste sume, incercand diferite metode si cat de repede ajung (sau daca ajung) + fee-urile si momentant varianta asta de transfer + scos de la bancomat la urgente e cea mai eficienta in cazul meu .
detaliile bancii Monese Euro , in caz ca nu se completeaza automat cand adaugati IBAN-ul :
swift code - PESOBEB1
bank adress - Avenue Arnaud Fraiteur 15-23
bank CIty - Ixelles
state - Brusseles
zip code - 1050
country - BelgiumComment
-
Azi e Washington's birthday, pare a fi sărbătoare legala in USA, ar putea afecta oare daily payment la cb?Comment
-
Lovense
Collapse
Comment