Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Amysweet
    Membru senior
    • 22.Jan.2022
    • 218

Nu au intrat!

Comment

• Amysweet
      Membru senior
      • 22.Jan.2022
      • 218

Daily payment cb au intrat
      cei de la perioada 31 ian nu au intrat!
      Last edited by Amysweet; 05.Feb.2024, 07:47.

Comment

• Intheshadow
        Intheshadow commented
        Editing a comment
        Ok multumesc frumos

• Intheshadow
        Intheshadow commented
        Editing a comment
        Sunt ciudati si astia cu platile,au trimis daily,dar nu si paymentul pe perioada,f ciudat,incep si astia ca aia se la Cams,care trimit banii dupa o sapt de cand se incheie perioada…
    • Cata
      Membru senior
      • 21.Jun.2022
      • 100

Acum au intrat banii de la Cb.

Comment

• Cata
        Membru senior
        • 21.Jun.2022
        • 100

Si culmea este ca de indata ce am bagat pin pe aplicatie, nu a trebuit sa ma mai loghez de pe calculator.... A mers direct aplicatia, Seara buna.

Comment

• alices
          Membru
          • 03.Feb.2022
          • 33

Comment

• Cristina22
            Cristina22 commented
            Editing a comment
            Cum adica? Poti da mai multe detalii?
        • alices
          Membru
          • 03.Feb.2022
          • 33

Mi'a spus ca tranzacția nu se poate efectua si bani de pe card practic au dispărut, dar după un timp S bani au apărut la sold ,

Comment

• Cristina22
            Cristina22 commented
            Editing a comment
            Deci s-a rezolvat?

• Sophie011188
            Sophie011188 commented
            Editing a comment
            am patit si eu, tot cam in data respectiva, initial am crezut ca e de la bancomat, dar pare ca nu. la mine au aparut banii imediat inapoi. dar tot spaima pana la urmatorul bancomat...
        • alices
          Membru
          • 03.Feb.2022
          • 33

Da ,am tras o spaima .....

Comment

• kapena
            Membru junior
            • 26.Apr.2018
            • 6

Comment

• kapena
              Membru junior
              • 26.Apr.2018
              • 6

Cum nimeni dintre cei care folosesc transferuri Paxum-Revolut, nu au vrut să mă ajute cu un răspuns ...Revin cu răspunsul celor de la Paxum. Poate interesează pe cineva. Tentativa mea de a evita nenumăratele erori pentru o simplă plată online si o parte din comisioanele Paxum,au eșuat. Vroiam să transfer sume mici,pentru tranzacțiile online cu care aveam mai mereu probleme direct cu Paxum.Dacă știe cineva si alta metoda...

Comment

• Sophie011188
                Sophie011188 commented
                Editing a comment
                Nu cred ca mai foloseste nimeni revolut, de cand nu mai functioneaza top-ul... nu din rea vointa nu a raspuns nimeni... inteleg din ce ti-au raspuns ca nici transfer catre iban de revolut nu mai merge?
            • a.cat
              Membru junior
              • 18.Feb.2024
              • 1

Originally posted by kapena
              Cum nimeni dintre cei care folosesc transferuri Paxum-Revolut, nu au vrut să mă ajute cu un răspuns ...Revin cu răspunsul celor de la Paxum. Poate interesează pe cineva. Tentativa mea de a evita nenumăratele erori pentru o simplă plată online si o parte din comisioanele Paxum,au eșuat. Vroiam să transfer sume mici,pentru tranzacțiile online cu care aveam mai mereu probleme direct cu Paxum.Dacă știe cineva si alta metoda...
              Daca te ajuta , si eu momentan am facut o pauza de transferuri Paxum-Revlout de cand au scos optiunea de a face top-up in USD . momentan cum vad eu mai rapid si economic pentru mine este Paxum-Monese , asa : din contul usd , sau euro , dau Transfer Funds , selectez tara unde am contul de euro pe Monese (in cazul meu Belgia, posibil in majoritatea cazurilor ) , Selectez SEPA transfers , pun contul de euro Monese si selectez transfer in Euro . fee-ul este mai mic (2.5 USD) si desi imi face conversie pe paxum din usd in euro macar ii pot pastra in euro daca am nevoie pentru chirie spre exemplu, sau selectez contul de RON din Monese , si fac transferul in RON .Desi este mentionat ca dureaza cateva zile , in general transferul intra in ziua respectiva sau urmatoarea zi, depinde de ora transferului . ca exemplu am transferat Joi ora 4am , au intrat pe Monese Vineri ora 8PM . Dupa daca tot pe Revolut vrei sa ii folosesti ,poti face top-up cu un card virtual la Monese pe revolut .
              Comparativ cu costurile de la bancomat pentru retragere la bancomate Union , in situatiile in care nu este nevoie de banii respectivi in urmatoarele 24-48 ore , prefer sa dau doar 2,5$ fee + conversia decat la retragere unde am conversia de moneda , fee-ul bancomatului de 19.5 lei + 3% din suma retrasa (daca se face conversie , spre exemplu cont USD- cash RON) , +2$ din fiecare transfer si asta la fiecare 225-230$ (aprox 1000 lei) .

mi-am pierdut 2 saptamani facand teste cu niste sume, incercand diferite metode si cat de repede ajung (sau daca ajung) + fee-urile si momentant varianta asta de transfer + scos de la bancomat la urgente e cea mai eficienta in cazul meu .

detaliile bancii Monese Euro , in caz ca nu se completeaza automat cand adaugati IBAN-ul :
              swift code - PESOBEB1
              bank adress - Avenue Arnaud Fraiteur 15-23
              bank CIty - Ixelles
              state - Brusseles
              zip code - 1050
              country - Belgium

Comment

• lulu
                lulu commented
                Editing a comment
                buna . ce atm iti ia. comision 19.5 ron ? si de ce bancomate union te referi cand exista paxum mastercard ?
            • alices
              Membru
              • 03.Feb.2022
              • 33

buna fetelor,voi ati primit bani de pe chaturbate?

Comment

• Intheshadow
                Intheshadow commented
                Editing a comment
                Nu,dupa masa sau la noapte probabil ii trimit
            • alices
              Membru
              • 03.Feb.2022
              • 33

multumesc de rasp ,pupicii

Comment

• Intheshadow
                Intheshadow commented
                Editing a comment
                Cu placere scumpa te pup si eu
            • Ninanina
              Membru senior
              • 21.May.2018
              • 113

Azi e Washington's birthday, pare a fi sărbătoare legala in USA, ar putea afecta oare daily payment la cb?

Comment

• Sophie011188
                Sophie011188 commented
                Editing a comment
                nu am scos bani pe 19, dar de cele mai multe ori cand este bank holiday in US nu proceseaza plati)
            • jony111
              Membru senior
              • 13.Apr.2018
              • 357

Comment

• Alexabubu
                Membru senior
                • 04.May.2018
                • 456

Buna! Mai are cineva problm cu transferul din paxum pe external card? De peste 2 ore ii am in pending. Aproape de fiecare data ii primeam in maxim 10 min. E ceva normal, sau iar au astia probleme?

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
              Working...