Nu aveam verificarea facuta
X
-
-
-
Comment
-
Buna. Cu aplicatia pe telefon nu poti?
Vrei sa te ajut eu cum functioneaza la mine? Mi-a luat ceva pana sa ma prind, dar este simplu. -
Cata, mersi mult. Pe telf merge, eu am vrut si pe pc.Am avut ceva batai de cap ,nu se puteau sincroniza sau ce trebuia sa faca intre ele.Ajunsesem si la acel cod chiu,unde zice ca se scaneaza dar la scanare iarasi nu puteam,imi tot dadea eroare. M-au rezolvat de la suport, dupa actualizare merge bine pe amandoua device-urile.Mersi mult.Am vrut doar sa mai am un device pe care ma pot loga,nu doar telef.
-
-
am intrat si la admin si au zis ca imi vor trimite ei email.
Scanez codul qr cu telefonul, dau accept si nu se intampla nimic, nici pe tel nici pe pcComment
-
Buna, scuze pt intarziere. Multe batai de cap am avut ( facusem tot ce au spus: dezinstalat-reinstalat, schimbat telefon) pana la urma , pe 30 mi-au spus ca inainte de a incerca pe alt telefon sa dau actualizare aplicatie. Am gasit in magaznul play ,in dreptul aplicatiei scria "actualizare" . Am dat acolo , apoi am incercat din nou si a mers. Cauta actualizarea intai (nu se face automat si trebuie sa te uiti acolo daca e casuta care zice de actualizare); apoi ar trebui sa mearga. Nr de telef sa fie trecut in profilul tau. Iar cu scanarea : aia se fol daca nu primesti aprobarea pe telefon. Dupa ce o primesti nu mai ai nevoie de scanare.Comment
-
buna tuturor ..
Cred ca sunt sanse mai mari sa castig la loto fara sa joc decat sa reusesc sa ma loghez de la pc in paxum account .
Paxum app este updated la ultima versiune ... incercare din diferite browse re ... primesc notificarea pe tel cum ca se incearca logarea de la pc .. dau. click ... dau accept si apare mesajul : missing login information . Sign in into ur account and try again ...
Dau tel la support .. cu el la tel .. dau logout din aplicatie .. apoi login ... urmez iar pasii ceruti .. la fel
cu tel scanez bloody QR code ... same. situation ...
Desteptul de la support imi sooune ca poate nu stiu sa dau eu logou din app .. hmm....
Deci cum ati rezolvat ? ca daca acum nu mi albeste parul nu mi se mai albeste niciodata ....
multumesc frumos
ps / citeam pe paxum blog. si scria. asa \\An overlay page will slide in from the right hand side of the screen with a QR code for you to scan using your preferred *Authenticator App.
Care este. faza. cu authenticator app ?treb avut ?Comment
-
Si eu am avut aceeasi probl, m-am conversat cu ei 1 sapt. Chiar si de pe alt telf m-au pus sa incerc .Mi-au zis ca nu au mai primt alte sesizari.:))) Pana la urma pe 30 nov, mi-a zis sa incerc cu alt telf dar inainte de asta sa dau actualizare.. Am intrat pe magazin play, la paxum sxcrie "instalata" si alaturi "actualizare" Acolo am dat actualizare , dupa care a mers pe windows logarea.Si daca a mers asa nu am mai avut nevoie de scanare . -
Atunci nu stiu ce ar putea fi. Din descrierea ta,la fela fost si la mine.Infiecare zi imi dadea cate o varianta sa incerc: de la detaliile telf pana la poze si video cum ma loghez, dezinstalare si reinstalare; schimbat telef, apoi ceva cu "having problems? choose other method" .. imis pusese chiar si acolo sa incerc. Dar in ultima zi , mi-au dat iarasi o varianta de incercare sa imprumut un alt telef si pasii de urmat dar ca inainte sa actualizez (asa a zis ca actualizarea a fost data pe 30). Am facut asa cum au zis cu actualizarea si a mers. (nu am mai reinstalat inca odata pe alt telef)
-
-
Neatza! La mine merge doar de pe telefon, pe pc nu m-am logat. Dupa ce a acceptat aplicatia cu buletinul, etc si a fost ok. Deschid aplicatia, bag cod pin si o bag in meniul telefonului. Dupa aceea...:))) ma duc tot pe metoda veche, introduc user si parol pe chrome...si in stanga telefonului, sus, primesc notificare ca trebuie sa dau accept. Acelasi lucru si cand bag banii pe card, dau acceptul. Important este dupa ce deschizi aplicatia si bagi pin SA NU O INCHIZI. O bagi in meniul telefonului.
Dupa ce ai terminat inchizi tot, dai delogare si aia e. Stiu ca pare dubios, doar ca asa functioneaza la mine.
Spor! :)Comment
-
Eu am inchis aplicatia de tot in tel si m-am logat de pe pc. Am primit notificare pe tel sa dau accept ( cu aplicatia inchisa) , la fel dupa ce am transferat banii, alta notificare si gata.Nici nu cred ca ma mai stresez de pe pc, e super simplu din aplicatie sa transferi, pe card cel putin......de alte metode nu spun. Logarea de pe pc ramane de rezerva .
-
-
La unele telefoane nu merge cu aplicatia inchisa. Aici depinde si de telefon... Al meu e vechi de 5 ani, cei de la Paxum au spus ca nu este compatibil:))))
Doar ca ei nu mi-au zis de metoda asta. Merge diferit la alte persoane din cate vad eu.Comment
Lovense
Collapse
Comment