X
-
Salut! A incercat cineva sa plateasca cu cardul mastercard paxum azi? Ca am incercat sa trag bani pe revilut, apoi sa fac o plata online si tot sunt refuzate. Mersi!
Incerc sa ii contactez, dar nu gasesc numerele de tefon, aveti idee care estecel pentru suport in limba romana? multumesc!Last edited by Sophie011188; 09.Sep.2023, 20:17.Comment
-
Salut! A incercat cineva sa plateasca cu cardul mastercard paxum azi? Ca am incercat sa trag bani pe revilut, apoi sa fac o plata online si tot sunt refuzate. Mersi!
Incerc sa ii contactez, dar nu gasesc numerele de tefon, aveti idee care estecel pentru suport in limba romana? multumesc!Comment
-
ieri seara pana la urma am reusit sa vb cu un nene de la suport( telefonic) zicea ca lor nu le apare ca fiind o problema generala. mi-a zis sa ii trimit printuri cu erorile, n-am primit nici un raspuns la mail inca, o sa mai incerc mai tarziu sa fac un top up daca nu, o sa ii sun iar si o sa mentionez ca nu sunt singura careia i se intampla. la ATM in schimb a mers ok... dar pierzi la comision si curs din pacate.
-
-
problema la mastercard persista si azi, mi-au raspuns la mail ca au vazut ca am scos bani de la ATm si sa revin daca mai am probleme... din nou suportul in splendoarea lor... da ma nene mai am probleme ca n-ati rezolvat-o nici pe prima. le-am trimis iar print cu tranzactiile refuzate.. vedem daca mai zic ceva.Comment
-
problema la mastercard persista si azi, mi-au raspuns la mail ca au vazut ca am scos bani de la ATm si sa revin daca mai am probleme... din nou suportul in splendoarea lor... da ma nene mai am probleme ca n-ati rezolvat-o nici pe prima. le-am trimis iar print cu tranzactiile refuzate.. vedem daca mai zic ceva.Comment
-
trasferul SEPA merge pe iban-ul de dolari al Revolutului? si ai idee in cat timp intra banii? -
Din ce am vazut, Revolut face conversia in sistem propriu din $ in Euro sau RON, la alegere. USD nu mai este o optiune de transfer SEPA de ceva vreme. Nu cred ca merge nici retragerea in RON in Revolut. Am dat o data transfer SEPA in contul din Revolut cu iban de la Libra Bank dar banii s-au intors inapoi. Revolul scrie ca acel cont este destinat transferurilor locale, nu internationale. Cel mai avantajos este retragerea RON intr-un cont de banca locala. Dar cred ca euro poti retrage in contul de euro al Revolut. Eu mi-am inchis cardul virtual cu problema si am aplicat pt altul nou sperand ca asta va indeparta eroarea. Te tin la curent. -
as prefera sa folosesc tot revolut, pentru ca am cont doar la ING si stiu ca nu-s prea prietenosi cu banii nostri, plus ca ma tot seaca cu intrebari despre provenienta banilor pe care ii depun eu in contul meu. Intre timp am mai discutat cu cei de la Paxum si au inteles pana la urma ca am o problema, sper ca au inteles si care este, si au zis ca au trimis mai departe catre departamentul care se ocupa cu asa ceva. Astept si eu raspuns de la ei, la fel revin cand primesc ceva
-
-
Am incercat ieri seara si tranzactia a reusit. Am incercat si astazi si problema a revenit. Sper doar ca nu o sa ne tina iarasi doua zile asa. Am scris ticket la Paxum sa ii informez ca a reaparut problema.Comment
-
-
Vad ca nici astazi nu functioneaza cardul... si nici la emailuri nu mai raspund... AdrianaX tu ai primit vreun raspuns dr la ei?Comment
-
Comment
Lovense
Collapse
Comment