Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts

• MaryNyxxa
    replied
    La fel voi?
    Attached Files

Leave a comment:

• MaryNyxxa
    replied
    Dacă îl întrebi pe support paxum ca ce spune problema. Eu aștept răspunde support

Leave a comment:

• OfeliaPitt
    replied
    si la mine este la fel. Nu pot sa adaug banutii din cont pe card, "add funds" e invizibil pentru mine. wtf? stie cineva?

Leave a comment:

• MaryNyxxa
    replied
    Bună, stii ca paxum are problema și nu pot ,,add funds,, de ce asa?

Leave a comment:

• Figuri
    commented on 's reply
    De la Alpha Bank scot. La brd nu mi-a mai mers de cand mi s-a reinnoit cardul...nu stiu de ce, nu m-am interesat

• FlowerPower
    commented on 's reply
    La ce banca scoti?Eu scot de la BRD si merge , depinde cat este cursul mastercard, inclusiv exista aplicatia de conversie

1 united states dollar = 4.551309 romanian leu
    Your transaction amount of 1.000,00 USD = 4.551,31 RON in your card currency
    The currency conversion rate and your card currency amount are as of aprilie 28, 2025 and includes a bank fee of 3.5%.

• Alexabubu
    replied
    Multumesc!

Leave a comment:

• Figuri
    commented on 's reply
    Baga-ti cnp-ul, da Sign si aia e tot. Sigur este doar ceva formal, nu o sa te caute nimeni de la anaf

• Alexabubu
    replied
    Stie cineva ce inseamna?!
    Attached Files

Leave a comment:

• Figuri
    replied
    De cand folosesc eu paxum de 6 ani, tot timpul conversia la orice banca a fost mai mic fata de bnr cu 0.17 lei. Ca sa va dau si exemplu, daca dolarul la BNR este 4.37 lei, tu il vei scoate de la banca cu 4.20 lei

Leave a comment:

• Figuri
    commented on 's reply
    Ce prostii spui cum sa nu alegi conversia pe care ti-o ofera banca. Daca nu o alegi iti respinge imediat tranzactia si normal, iti da cardul afara.

• FlowerPower
    replied
    [QUOTE=aaron;n63661]Asa comisioane platiti si voi la ATM Alpha Bank cu cardul UnionPay sau doar pe mine m-au luat de fraier?

Click image for larger version

Name:	paxum-alpha-atm-fee.jpg
Views:	558
Size:	66.0 KB
ID:	63662[/QUOTE

Trebuie sa ai in vedere ca taxe de retragere ala tam este 2$+3.5% din suma extresa.Si foarte important este sa nu alegi conversia pe care ti-o ofera banca respectiva pentru ca iti va da dolarul mult mai mic decat cursul mastercard.Cand iti apare dai decline si automat iti face conversia la cursul mastercard din acel moment, care este de asemenea cel mai apropiat de cursul bnr cu mici diferente!
    De ex la o trazanctie de 1000 $ scazi 2 $ = 998*3.5% asta inseamna ca 34.93 $ este comisionul deci ai aviable de scos 963$.
    .

Leave a comment:

• Intheshadow
    commented on 's reply
    Din cate stiu BT nu accepta,daca a mers recent tranzactii pe BT din Pax Bussiness,atunci suna ori la Paxum ori la banca ai vezi unde este buba,ca sa te lamuresti

• Amysweet
    replied
    Eu foloseam la Paxum business

Leave a comment:

• Intheshadow
    commented on 's reply
    BT nu primeste bani din Paxum,singura care primeste este Raiffeisen Bank si nu cred ca foloseste nimeni bancile romanesti din moment ce Paxum are 2 carduri

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
Working...