Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts

• OfeliaPitt
    commented on 's reply
    Hey, si eu am dat earlypayment de ieri dimineata,azi data de 16 fiind trebuiau sa intre oricum ,si abia acuma spre seara mi-au intrat ..Finally.!

• Claudia marcu
    replied
    A primit cineva banii de la MFC? Eu nu am primit nimic Oana acum, am avut early payment pentru luni și nici atunci nu i am primit...azi e zi de plata și încă nu au trimis ( cel puțin mie)...

Leave a comment:

• Amysweet
    replied
    Buna dimineata pentru onlyfans ce metoda de plata folositi?
    Last edited by Amysweet; 01.Jan.2025, 22:08.

Leave a comment:

• lulu
    replied
    nu . decline 1st conversion si o accepti pe cea de a doua in ron .

Leave a comment:

• Ninanina
    replied
    Originally posted by aaron
    Asa comisioane platiti si voi la ATM Alpha Bank cu cardul UnionPay sau doar pe mine m-au luat de fraier?

Click image for larger version

Name:	paxum-alpha-atm-fee.jpg
Views:	160
Size:	66.0 KB
ID:	63662
    In fond nu e taxa. E rata de conversie cum ar venit. Chiar dacă usd este 4.7 tu scoti cu 4.5 si diferenta aia ar fi incadrata la "comisionul" asta

Leave a comment:

• aaron
    replied
    Asa comisioane platiti si voi la ATM Alpha Bank cu cardul UnionPay sau doar pe mine m-au luat de fraier?

Click image for larger version

Name:	paxum-alpha-atm-fee.jpg
Views:	160
Size:	66.0 KB
ID:	63662

Leave a comment:

• Dany777
    replied
    Buna@FlowerPower! La mine totul a revenit la normal,imi pare rau sa aud ca ai din nou probleme😌

Leave a comment:

• FlowerPower
    replied
    Bună,eu am fost acum 1 ora la 3 bănci diferite și nu am putut scoate bani cash deloc,am mai primit mail și de fraud alert,le am trimis mail sper sa se rezolve repede.M-am uitat în cont nu am nici o notificare tehnica.A mai pățit cineva asta?

Leave a comment:

• PaulaA
    commented on 's reply
    Acum merge și la mine ! Mulțumesc frumos!😘

• Ninanina
    replied
    Originally posted by PaulaA
    Bună dimineața! Voi reușiți să vă logati pe paxum? La mine apare in felul următor pe 2 dispozitive ! Mulțumesc frumos!
    Mie imi merge.
    Are aplicatia update facut?

Leave a comment:

• PaulaA
    replied
    Bună dimineața! Voi reușiți să vă logati pe paxum? La mine apare in felul următor pe 2 dispozitive ! Mulțumesc frumos!
    Attached Files

Leave a comment:

• It girl
    replied
    Ce se întâmplă cu Paxum? După fiecare tranzacție online îmi ia câte 1, 2, 3$ purchase fee. Doar mie mi se întâmplă asta?

Leave a comment:

• Dany777
    commented on 's reply
    Eu nu am primit aceeasi notificare…..😔

• Cristina22
    replied
    Au rezolvat
    Attached Files

Leave a comment:

• Dany777
    commented on 's reply
    Eu am acos mai devreme de la BRD,dar e clar ca merge cu intermitente,la noroc mai exact😔 Cei de la suport Paxum au spus ca inca lucreaza echipele sa remedieze,bla bla bla

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
Working...