Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Adună
X

• Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Amysweet
    a răspuns
    Nu i am primit!
    Ultima editare de Amysweet; 07.Sep.2024, 06:43.

Lasă un comentariu:

• It girl
    a răspuns
    Hey! Vouă v au intrat banii de pe CamSoda pe Paxum?

Lasă un comentariu:

• jony111
    a răspuns
    Dacă tot vreti sa evitați procedați īn felul urmator
    tax id este vorba de cnp ul vostru uni au mai gresit cnp ul si in loc de cel real.au dat din greseala un cnp cu 2 cifre schimbate facand imposibila identificarea asta e asta se mai fac si greseli :))
    īn Romānia sa emis si cnpul fiscal dar vedeti voi daca toti am baga acel cnp fiscal la.cuparaturile online nimeni nu ar mai cumpara din țară si ar lua din afara tari deci nu e obligatoriu decat pentru credit persoane fizice daca isi doresc protejarea identitatii si firme . De multe ori sa pus problema dacă un utilizator introduce cnpul altuia atunci anaful ar trebui sa caute pana nu mai pot timp resurse bani sa găsească o persoana care a ascuns 200 lei deci sistemul nu e perfecționat și ar produce mai multa paguba prin alocarea de resurse inutile

Lasă un comentariu:

• jony111
    a răspuns
    Cam4 nu da aceste detali pentru ca se considera a fi o platforma de streaming intermediara mfc nu cb cauta o soluție legala de a evita impunerea obligatorie , stripchat acolo treaba e sigura ei declara și trimit au răspuns clar prin e-mail. Asa dar mare atenție lucrătorilor din studiouri toate informațiile.pe persoana vor fi trimise la anaf fi atenți la declarațiile furnizate de patronul de studio sa nu va treziți ca aveți de plătit taxe pe toți bani cāștigați a se evita dubla impunere o data studi o data persoana fizica

Lasă un comentariu:

• jony111
    a răspuns
    Cb response from 2 days ago:
    Thank you for your inquiry. As previously mentioned, it goes without saying that Chaturbate intends to comply with its legal obligations. With that said, we have reached out to our advisors for guidance with respect to the specific requirements as they relate to a “Freemium" streaming platform such as Chaturbate. Given we are still in the process of obtaining authoritative guidance with respect to any specific obligations we may have with respect to “DAC7” we are not able to answer your specific questions at this time​

Lasă un comentariu:

• jony111
    a răspuns
    Postat īn original de Anna Anne
    Asta clar... ce nu inteleg este daca ei pot trimite mai departe fara acordul tau . In caz contrar prefer sa renunt la el . Pe viitor voi lua in calcul si varianta cu pfa-ul dar pana atunci caut o solutie cat mai buna la problema de fata . Iti multumesc mult pt raspuns !
    T O S (term of service) īn traducere termeni de utilizare trebuie completat nu are nici o treaba cu fiscalitatea esti de acord cu termeni lor mergi mai departe , ei nu dau mai departe report la instituțiile fiscale ei zic ca asta e obligativitatea ta nu se ocupa de asa ceva. Cei care dați informați spuneți și de unde le aveți nu se poate asa pe auzite ca multe zvonuri sunt false eu am dat email.

Lasă un comentariu:

• Anna Anne
    a comentat la răspunsul lui
    Multumesc fetelor !

• Intheshadow
    Eu una nu am primit nimic sa completez momentan,dar da ei trimit automat din momentul in care ai completat

• lulu
    buna . ei trimit automat din ce stiu eu . completand acel formular esti de acord cu TOS

• Anna Anne
    a răspuns
    Asta clar... ce nu inteleg este daca ei pot trimite mai departe fara acordul tau . In caz contrar prefer sa renunt la el . Pe viitor voi lua in calcul si varianta cu pfa-ul dar pana atunci caut o solutie cat mai buna la problema de fata . Iti multumesc mult pt raspuns !

Lasă un comentariu:

• Intheshadow
    Pai completeaza ce ai de completat,ca altfel nu ti mai vezi banii…

• Intheshadow
    Nu mai merge de luni bune sa transferi in Revolut

• Anna Anne
    a răspuns
    Buna , ma poate ajuta cineva cu un sfat? am plata in hold pe CC pana la completarea formularului pe venit (Reporting of earnings in accordance with DAC7) . Cum as putea sa procedez in situatia asta?

Lasă un comentariu:

• wetladyjoy
    a răspuns
    Voi mai puteți transfera din contul paxum către card revolut?

Lasă un comentariu:

• Intheshadow
    Inca nu probabil intra mai tarziu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
Procesare...