Lucrez de 2 luni cam asa la un studio mai mic de videochat din Iasi. Nu vreau sa ii dau numele ca oricum vreau sa plec de aici si nu vreau sa am discutii cu patronul. Ce ma intereseaza pe mine e ce parere aveti de VivaDiva si Lucky Studio? Voi ce ati alege? Sau daca sunteti deja angajate la VivaDiva cum e acolo? Despre Lucky Studio vad pareri aici si fetele zic de bine ca e cu make up gratuit si drumul tot studioul cica il asigura. Vad ca si la VivaDiva e transport gratuit doar ca banii sunt la 2 saptamani, nu in fiecare zi ca la Lucky. Ca asa scrie pe sait la ei.:-/
Deci daca ati fi in locul meu adica incepatoare (eu am lucrat doar pe MFC, STreamate si Chaturbate) ce ati face? Imi poate spune cineva si care dintre ele are mai multe camere? Aici sunt doar 4 camere si e aiurea. Nu se ocupa nimeni de mine cu training si altele. Si tot incearca patronul sa ma convinga sa-mi faca pzoe un prieten de-al lui. X(De asta m-as duce direct la cel mai bun studio de videochat din Iasi. De Lucky Studio am auzit mai demult si e destul de cunoscut prin Iasi. CIne stie de VivaDiva daca e ok acolo? Ms.
Deci daca ati fi in locul meu adica incepatoare (eu am lucrat doar pe MFC, STreamate si Chaturbate) ce ati face? Imi poate spune cineva si care dintre ele are mai multe camere? Aici sunt doar 4 camere si e aiurea. Nu se ocupa nimeni de mine cu training si altele. Si tot incearca patronul sa ma convinga sa-mi faca pzoe un prieten de-al lui. X(De asta m-as duce direct la cel mai bun studio de videochat din Iasi. De Lucky Studio am auzit mai demult si e destul de cunoscut prin Iasi. CIne stie de VivaDiva daca e ok acolo? Ms.
Comment