Studio Models4models Bucuresti

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Schedule - Cum iti poti seta orarul pe site-uri!

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Schedule - Cum iti poti seta orarul pe site-uri!

  Pentru ca membrii tai sa stie cand vei fi din nou online, seteaza pentru fiecare site in parte programul!


  Pentru a-ti stabili programul pe site-ul ,,Flirt4Free", intra pe Pagina Principala, da click pe ,,Home", apoi pe ,,Schedule" (in sectiunea ,,Connect with Costumers").
  Ti se va deschide o noua fereastra. Pentru a face cunoscuta ziua cand vei veni la lucru, da click pe casuta de sub ,,Day" si selecteaza ziua (Monday, Sunday etc).

  Pentru a scrie ora la care te vei loga, da click pe casuta de sub ,,Start" si selecteaza ora (AM cuprinde intervalul orar 00:00 - 12:00 dupa-amiaza, iar PM cuprinde intervalul orar 12:00 dupa-amiaza - 00:00).

  Pentru ca membrii sa stie cat timp vei sta online, da click pe casuta de sub ,,Duration" si selecteaza perioada de timp pe care o vei petrece online (8 sau 9 ore, in functie de tura aleasa). Apoi da click pe Save Shift pentru a salva programul.

  Daca nu vii constant la aceleasi ture in fiecare saptamana, reactualizeaza programul tau la fiecare inceput de saptamana.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	f4f sche.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	95,8 KB 
ID:	33040

  Pentru a-ti stabili programul pe site-ul ,,EuroLive", intra pe Pagina Principala (Home Page), in stanga ai mai multe sectiuni.

  In sectiunea Plannings, da click pe "Schedule" si selecteaza timpul pe care il vei petrece online. Ai posibilitatea sa-ti setezi programul pentru urmatoarele 14 *zile.

  Pentru a-ti seta programul, trebuie sa selectezi fiecare ora pe care o vei petrece online pe site-ul EuroLive.

  Exemplu: Vei fi online pe data de 22. 03. 2015. Vei incepe tura de lucru la ora 22:00.
  1. Pentru a selecta timpul online, da click pe: 22 h si 23 h (din dreptul zilei 22. 03. 2015).
  2. Apoi selecteaza in continuare casutele 0h, 1h, 2h, 3h, 4h, 5h, 6h, 7h, din ziua urmatoarea (23. 03. 2015). Vei proceda la fel cu celelalte ture.


  ATENTIE!!!
  Acest site sanctioneaza modelele care nu-si respecta tura de lucru trecuta in program!


  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Euro sche.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	95,0 KB 
ID:	33041


  Pentru a-ti stabili programul pe site-ul "BongaCams", intra pe Pagina Principala, da click pe ,,My Schedule".
  Pentru a-ti selecta programul, alege saptamanii in care vei veni si bifeaza intervalul orar.
  Exemplu: Luni, de la 15:00 pana la 22:00.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Bonga sche.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	94,9 KB 
ID:	33042

  Pentru a-ti stabili programul pe site-ul ,,Peekshows”, intra pe Pagina Principala, (in chenarul rosu, cu poza de profil), da click pe ,,Update your Schedule Here".

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Peek sche.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	95,1 KB 
ID:	33038

  Ti se va deschide o noua pagina numita ,,Model Work Schedule".

  Seteaza ziua in care vei lucra si intervalul orar (NOTA:*AM cuprinde intervalul orar 00:00 - 12:00 dupa-amiaza, iar PM cuprinde intervalul orar 12:00 dupa-amiaza - 00:00) si salveaza.

  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Peek sche 2.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	92,1 KB 
ID:	33039


  Pentru a-ti stabili programul pe site-ul ,,MyFreeCams”, intra pe Pagina Principala, apoi da click pe ,,Home".

  Da click pe ,,My Profile". Ti se va deschide o noua fereastra. In stanga, jos, da click pe ,,My Schedule". Selecteaza zilele in care vei fi online.

  Ai posibilitatea de a seta zilele in care vii frecvent (dand click pe ,,Usually"), zilele in care vii intotdeauna (dand click pe ,,Always"), zilele in care vii uneori( dand click pe ,,Sometimes") si zilele in care nu vii niciodata (dand click pe ,,Not Online").

  Apoi, daca ai un program stabilit, selecteaza ziua si intervalul orar in care esti online.*

  Exemplu: daca vei veni luni de la ora 7:00 la ora 15:00, selecteaza Monday, From 7 AM to 15 PM). Pentru a salva, da click pe ,,Update Schedule".

  (NOTA:*AM cuprinde intervalul orar 00:00 - 12:00 dupa-amiaza, iar PM cuprinde intervalul orar 12:00 dupa-amiaza - 00:00)  Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	MFC sche.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	96,7 KB 
ID:	33043 • #2
  Salut eu fac videochat de acasa,cred ca pot incerca sa-mi fac acest program doar ca e cam greu sa il respect.uneori nu intru cu zilele pe site-uri.Doar lenevesc in pat sau ies la cafea cu amicii.

  Comentariu


  • #3
   Buna Andrei,eu lucrez la un studio dar sa stiu.ca membrii tin cont de acest Schedule si asa iti formezi deprinderea de a te loga mereu si logic ai trafic.o sa vezi dupa o săptămână sau doua 😜.spor la bani ..fug înapoi la work ca am terminat pauza de tigara 😁
   Money Makes the World Go Round

   Comentariu


   • #4
    Multumesc pentru acest nou Post, Jasmine. Recunosc (spre marea mea rusine) ca sunt detalii de care nu aveam habar. Dar cat traim invatam.

    Comentariu


    • #5
     Si eu folosesc Schedule. Am observat ca este important pentru unii membri sa stie cand te pot gasi online (intervalul orar sau ziua) si in acest mod poti tine legatura cu ei - e ca un fel de legatura mai stransa intre tine ca model si ei, membrii. Suna ca un fel de "intalnire" planificata, hehe :)

     Comentariu


     • #6
      Postat în original de Andrei85 Vezi post
      Salut eu fac videochat de acasa,cred ca pot incerca sa-mi fac acest program doar ca e cam greu sa il respect.uneori nu intru cu zilele pe site-uri.Doar lenevesc in pat sau ies la cafea cu amicii.
      Trebuie sa ai o motivatie puternica daca faci de acasa, pentru ca mereu iti gasesti altceva de facut. Eu sunt la studio si pot sa spun ca imi place mai mult, pentru ca m-am obisnuit sa am un anumit program si sunt mult mai organizata in felul asta.

      Comentariu


      • #7
       Eu pana nu demult nu prea foloseam aceasta optiune însă am.descoperit ca merita sa stau. 4 minute in plus si sa il completez.doar ca pe mine ma cam da peste cap diferenta de fus orar ca la unele trebuie sa ton cont ca sunt cu 10,ore in urma ...etc asta ma dispera
       Money Makes the World Go Round

       Comentariu


       • #8
        Buna. Eu lucrez de acasa, sunt model independent. Gasesc util acest post, chiar am omis acest detaliu cu privire la programul pe care il pot seta pe site-uri. De obicei incerc sa lucrez in acelasi interval orar in fiecare zi.
        Am deja niste membri care imi asigura castigurile si stabilesc cu ei cand va fi urmatoarea intalnire. As incerca si aceasta varianta cu Schedule, cred ca mi-ar aduce mai multi membri stabili si implicit cred ca as castiga mai multi bani cu timpul. Mi-ar prinde bine mai multi bani deoarece l-a inceput m-a incantat faptul ca nu trebuie sa impart cu nimeni banii castigati, dar dezavantajul este ca oricum trebuie sa investesc atat in imaginea mea cat si in profilul meu de pe site-uri (poze noi, locatii diverse) acestea costa daca vreau ca rezultatul sa fie de calitate.

        Comentariu


        • #9
         In perioada de training domnisoarele asistente mi-au aratat si cum imi pot seta orarul pe site-uri.La inceput am dat putina importanta insa cand am vazut ca majoritatea membrilor erau interesati de programul meu,m-am conformat si am inceput completarile pe site-uri.

         Comentariu


         • #10
          La inceput nu dadeam mare importanta acestui orar pe care ar trebui sa il stabilim pe site-uri, insa am incercat pe MFC si eu si SOC!! chiar m-am trezit cu membri incantati ca sunt prezenta pe site dupa program .Bravo Jasmine,multumim pentru tipsuri.

          Comentariu


          • #11
           Buna, si eu am observat ca e ok sa am un orar afisat, pe care sa il respect :)
           Payoneer - Sign up and earn $25

           Comentariu


           • #12
            Cat timp am lucrat ca model independent nu am dat importanta acestui lucru.In perioada de training avuta in studio am inteles cat este de important sa imi setez programul pe site-uri.In acest fel le arat membrilor ca sunt o persoana echilibrata si sincera.In plus,este in avantajul meu ca atunci cand sunt la munca sa am cat mai multi vizitatori.Privesc acest job ca oricare alt loc de munca normal si respect programul intocmai.:)

            Comentariu


            • #13
             Folosind orarul de pe site-uri dai dovada de seriozitate. Ideea este ca din moment ce ti-ai stabilit un orar pe site, trebuie sa il si respecti. Tin cont de site-urile care au aceasta optiune. Mai este Chaturbate-ul, care are optiunea de a trimite o notificare membrilor cum ca esti online in acel moment - este la fel de util ca un orar. Cred ca seriozitatea se reflecta si in banii castigati. Daca vrei sa ai sume mari de bani, trebuie sa fii ambitios/ambitioasa si sa muncesti, ca altfel nu ai cum.

             Comentariu

              Best Studios


             • #14
              Completarea acestei sectiuni mi se pare vitala pentru productivitatea orelor petrecute in fata webcam-ului. La fel este si mentinerea relatiei, legaturii cu membrii prin e-mailuri, mesaje trimise pe site-uri.

              Comentariu


              • #15
               Este adevarat ca sunt membri atenti la programul online al modelelor. Stiu cand le vor gasi urmatoarea data pe site. La fel de importanta este si legatura tinuta prin intermediul mesajelor, pentru ca le dai de inteles ca iti lipsesc, ca iti doresti sa revina in camera ta si ca esti interesata de ceea ce se intampla cu ei.

               Comentariu

               Lovense

               Adună
               Procesare...
               X