Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

trafik chaturbate

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #31
    Buna! Am fost model jasmin in studio si acum doresc sa lucrez de acasa. As putea sa mi fac un cont nou daca deja am avut unul in studio? Mulțumesc!

    Comentariu


    • #32
      Postat în original de Mr.Johnathan Vezi post
      Parerea mea e ca Chaturbate e doar pentru modelele ce vor sa faca show-uri in privat pe putini bani..nu pricep de ce optati pentru site'ul asta. V-as recomanda https://bongamodels.com/?fuid=55373415 ..aveti procent garantat din castiguri cel putin 50% plus ca privaturile se platesc destul de ok. Eu zic sa incercati..nu pierdeti nimic doar castigati.
      cu 25 % cum a scazut bonga din comisionul modelelor in curand va fi istorie cu siguranta ,este cel mai prost site si face cele mai proaste schimbari ca si camplace de altfel care deja sa inchis,cu siguranta urmeaza bonga sa se inchida,daca te uiti la ce bani fac modelele in ziua de azi e deja in prag de faliment

      Comentariu


      • #33
        pe bune? Bonga inca e recomandat? panarama de site cu cei mai nesimtiti membri ever!

        Comentariu


        • #34
          Postat în original de danielag95
          Eu am cumparat ieri pachetul de 1000 trafic de la www.unuro.com si momentan sunt multumita. Am stat in camera aproape 3 ore si am avut tot timpul 1000 de trafic in chat. Studioul unde lucram eu inainte avea acest program doar ca in versiunea premium si baga 10.000 in loc de 1000, si tine afetele in top. eu eram cu vechiul cont de la studio doar in pagina 2, nu cadeam mai jos...dar de cand am plecat de la studio, am facut eu alt cont si sunt maxim pe pagina 5 in chaturbate, nu pot sa urc deoc. Acum ca am cumparat progrmaul asta, incep sa fiu mai optimista...
          vedeti ca au si cupoane de discount . mie mi-au dat $50 cumpon de reducere si am platit 450 in loc de 500 .
          Lasa vrajeala si nu mai face reclama la asemenea porcarii , e un trafic cu guests care nu ajuta cu nimic , cb nu ia in calcul asemenea trafic la urcarea in pagina mai mult decat atat daca te vad adminii iti inchid si contul , sunt bani aruncati aiurea.

          Comentariu


          • #35
            Buna... Cum te poti promova pe chaturbate????

            Comentariu

            #2 Charm Studio - Banner

            Adună

            Lovense

            Adună
            Procesare...
            X