Glorya Agency

Paxum

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Liliana44
    Membru junior
    • 12.Mar.2025
    • 6

Paxum

Buna seara tuturor. Am primit hartie de la anaf pentru anii 2022-2023 sa le justific veniturile care au fost incasate doar prin paxum doar prin card unionpay. Am fost la ei aveau detaliile sumelor, numele de utilizator , tot. Absolut tot.
  • Amysweet
    Membru senior
    • 22.Jan.2022
    • 220

Nu cred ca are cum..
    Anaf sa vada ce bani ai rulat tu …eu am intrebat la Paxum si abia de anul in curs exista posibilitatea dar nu este sigur.

Comment

• Liliana44
      Membru junior
      • 12.Mar.2025
      • 6

Originally posted by Amysweet
      Nu cred ca are cum..
      Anaf sa vada ce bani ai rulat tu …eu am intrebat la Paxum si abia de anul in curs exista posibilitatea dar nu este sigur.
      Nu de la paxum ci de la siteuri. Daca vrei iti arat foaia primita.

Comment

• eva7424
        eva7424 commented
        Editing a comment
        posteaza poza cu hartia
    • Figuri
      Membru
      • 19.Jul.2023
      • 57

Posteaza pe dracu sa il/o ia.Ca este o mare aberatie.Idioti care nu au ce face

Comment

• Figuri
        Membru
        • 19.Jul.2023
        • 57

Nu mai credeti idioti ca astia care se gandesc sa isi faca azi un cont pe acest forum sa mai dea niste zvonuri aberante.Este imposibil ca site-urile care nu au sediu in romania sa dea informatii despre utilizatori.Sunt niste lucruri atat de aberante,numai un mare retardat le-ar spune

Comment

• Liliana44
          Membru junior
          • 12.Mar.2025
          • 6

Originally posted by Figuri
          Nu mai credeti idioti ca astia care se gandesc sa isi faca azi un cont pe acest forum sa mai dea niste zvonuri aberante.Este imposibil ca site-urile care nu au sediu in romania sa dea informatii despre utilizatori.Sunt niste lucruri atat de aberante,numai un mare retardat le-ar spune
          aha te minti singura . vezi ca exista dac7 , mergi tu pe ideea ta si sa vedem cand iti va veni si tie scrisoare ce vei face .

Comment

• Intheshadow
            Intheshadow commented
            Editing a comment
            Ma fata posteaza hartia aici sa vada lumea ,nu mai tot deschide topicuri cu hartii de la anaf

• Figuri
            Figuri commented
            Editing a comment
            Habar nu ai pe ce lume traiesti si vorbesti de legi. Eu zic sa iti vezi de prostia ta in continuare si sa nu mai aberezi
        • Liliana44
          Membru junior
          • 12.Mar.2025
          • 6

Originally posted by Figuri

Habar nu ai. Treaba ta.

Comment

• Intheshadow
            Intheshadow commented
            Editing a comment
            Din moment ce nu postezi hartia e clar ca fabulezi si minti,vezi ti de trb ta si nu mai crea panica aiurea
        • Liliana44
          Membru junior
          • 12.Mar.2025
          • 6

Intheshadow, asta e focul tau , hartia , nu ? am dat-o deja in privat , cui a cerut frumos. eu am zis ce s-a intamplat , iar tu si cu taranca aia de figuri ati sarit in sus . credeti ce vreti, dar sa nu va vad mai incolo pe aici postand disperate.

Comment

• Figuri
            Figuri commented
            Editing a comment
            Da proasta mai esti sa moara ma-ta

• Intheshadow
            Intheshadow commented
            Editing a comment
            Du te mai fata si lasa ne cu aberatiile tale
        • Liliana44
          Membru junior
          • 12.Mar.2025
          • 6

Esti obraznica figuri si tu intheshadow la fel

Comment

• Figuri
            Membru
            • 19.Jul.2023
            • 57

Nu inteleg ce credeti ca rezolvati cu minciunile astea. Doar banuiesc ca ori sunteti niste contabile de 2 bani care sperati sa speriati cateva fete si sa va fie probabil cliente pe viitor, ori sunteti un asa zis studio de rahat care asa sperati sa gasiti 2 amarate care se sperie si "le rezolvati" voi treaba

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
            Working...