Buna seara tuturor. Am primit hartie de la anaf pentru anii 2022-2023 sa le justific veniturile care au fost incasate doar prin paxum doar prin card unionpay. Am fost la ei aveau detaliile sumelor, numele de utilizator , tot. Absolut tot.
X
-
Comment
-
Nu mai credeti idioti ca astia care se gandesc sa isi faca azi un cont pe acest forum sa mai dea niste zvonuri aberante.Este imposibil ca site-urile care nu au sediu in romania sa dea informatii despre utilizatori.Sunt niste lucruri atat de aberante,numai un mare retardat le-ar spuneComment
-
Nu mai credeti idioti ca astia care se gandesc sa isi faca azi un cont pe acest forum sa mai dea niste zvonuri aberante.Este imposibil ca site-urile care nu au sediu in romania sa dea informatii despre utilizatori.Sunt niste lucruri atat de aberante,numai un mare retardat le-ar spuneComment
-
Nu mai credeti idioti ca astia care se gandesc sa isi faca azi un cont pe acest forum sa mai dea niste zvonuri aberante.Este imposibil ca site-urile care nu au sediu in romania sa dea informatii despre utilizatori.Sunt niste lucruri atat de aberante,numai un mare retardat le-ar spune
Habar nu ai. Treaba ta.Comment
-
Intheshadow, asta e focul tau , hartia , nu ? am dat-o deja in privat , cui a cerut frumos. eu am zis ce s-a intamplat , iar tu si cu taranca aia de figuri ati sarit in sus . credeti ce vreti, dar sa nu va vad mai incolo pe aici postand disperate.Comment
-
Nu inteleg ce credeti ca rezolvati cu minciunile astea. Doar banuiesc ca ori sunteti niste contabile de 2 bani care sperati sa speriati cateva fete si sa va fie probabil cliente pe viitor, ori sunteti un asa zis studio de rahat care asa sperati sa gasiti 2 amarate care se sperie si "le rezolvati" voi treabaComment
Lovense
Collapse
Comment