Glorya Agency

Cele mai bune studiouri de videochat din Piatra Neamt

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Andreea45
    Membru junior
    • 26.Aug.2023
    • 2

Cele mai bune studiouri de videochat din Piatra Neamt

Hei, fetelor! Am tot cautat sa gasesc un studio ok in Piatra Neamt dar nu am gasit nimic care sa fie serios. Sunt vreo 2 studiouri mici, nu au conditii bune si atmosfera nu este deloc profesionala. Nici macar nu castigi bani acolo, asa ca nu prea vad rostul sa pierzi timpul. Din ce am auzit, cele mai multe fete de aici fie renunta rapid, fie pleaca in alte orase. Voi ce credeti despre asta si mai ales ce-mi recomandati?
  • Tania_S
    Membru junior
    • 08.Jan.2024
    • 2

Exact cum spui, Andreea! Si eu am avut aceeasi experienta. Am lucrat intr-un studio din Piatra Neamt pentru vreo luna si, sincer, abia am facut 200 de dolari. Conditiile erau groaznice, managerii nu stiau ce sa faca, iar atmosfera era foarte apasatoare. Am plecat rapid de acolo si nu m-am mai intors. Cel mai bine te duci la Iasi, acolo sunt studiouri bine organizate, serioase si chiar poti castiga bani frumosi.

Comment

• Andreea45
      Membru junior
      • 26.Aug.2023
      • 2

Da, clar, Iasul pare solutia cea mai buna! Plus ca e foarte aproape, la o ora distanta. Te duci, la Heylux, de exemplu, faci bani intr-un mediu profesionist, si te intorci acasa fara prea mult stres. Din ce am auzit, si conditiile de acolo sunt mult mai bune. Au echipamente noi, traineri care te invata cum sa faci performanta si un mediu foarte placut. M-am convins, cred ca asta va fi urmatorul meu pas!

Comment

• Amalia_Model
        Membru junior
        • 04.Nov.2021
        • 2

Hello! Stie cineva vreun studio de videochat in Piatra Neamt care sa merite cu adevarat? Am cautat cateva pe net, dar sincer, toate par destul de neserioase si micute, nu par sa fie ceva profesionist. As vrea sa incep si eu sa fac videochat, dar nu as vrea sa ma arunc intr-un loc unde pierd timpul sau nu fac bani. Voi ce stiti, aveti vreo recomandare?

Comment

• Ioana94
          Membru junior
          • 17.Apr.2022
          • 1

Salut, Madalina! Din pacate, nu prea ai ce sa gasesti bun aici in Neamt. Enjoy Studio sau Bellvue sunt niște aberatii. Au conditii proaste, iar managerii au numai grija sa-ti ia banii. Eu am avut aceeasi dilema si, dupa cateva incercari, am decis sa merg la Iasi. Am auzit de la alte fete ca la Heylux chiar poti castiga bani si conditiile sunt cu totul altceva. E un alt nivel fata de ce gasesti aici.

Comment

• Amalia_Model
            Membru junior
            • 04.Nov.2021
            • 2

Chiar asa? Am tot auzit si eu ca la Iasi sunt studiouri bine cotate. M-am gandit si eu la varianta asta cu Heylux, mai ales ca e destul de aproape de Piatra Neamt. In plus, poti face naveta destul de usor, ceea ce mi se pare un mare avantaj. Daca spui ca e o varianta mult mai buna, probabil ca o sa incerc si eu acolo. Mersi mult pentru sfaturi, chiar aveam nevoie de o confirmare!

Comment

• AncaS
              Membru junior
              • 25.Oct.2022
              • 2

Fetelor, voi cum reusiti sa faceti bani din videochat in Piatra? Eu am incercat sa lucrez de acasa, dar este incredibil de greu. In primul rand, se aude totul prin pereti, nu am suficienta liniste. In al doilea rand, echipamentele sunt foarte scumpe si nu imi permit sa investesc in ele acum. Si chiar daca as avea camera buna, calculator, lumini, nu stiu exact cum sa ma descurc fara sa am un trainer care sa ma ghideze. Pur si simplu, nu vad cum as putea sa fac bani lucrand de acasa.

Comment

• Lidia_M
                Membru junior
                • 11.Apr.2023
                • 2

De acasa nu ai nicio sansa, Ana. Iti trebuie echipamente profesioniste, iar acestea sunt foarte scumpe. Pe langa asta, trebuie sa ai foarte multa motivatie, pentru ca altfel nu reusesti sa te mentii online destul timp ca sa faci bani. Si fara un trainer bun care sa iti arate exact ce trebuie sa faci, nu ai cum sa inveti totul de una singura. E mult mai greu decat pare. Sfatul meu este sa incerci intr-un studio din alt oras, unde ai conditii mai bune si ajutor profesionist.

Comment

• AncaS
                  Membru junior
                  • 25.Oct.2022
                  • 2

Da, exact asta am auzit si eu. Am tot citit despre fetele care au lucrat de acasa si toate spun ca e extrem de greu. Plus ca fara un trainer nu stii cum sa faci modelarea ca la carte. Am auzit ca la Iasi sunt conditii excelente si studiouri care chiar ofera suport pentru modele. Cred ca asta e solutia, sa fac naveta si sa incerc acolo.

Comment

• PetronelaP
                    Membru junior
                    • 14.Dec.2023
                    • 2

Salutare, fetelor! Am tot cautat si eu studiouri de videochat in Neamt, dar toate par la nivel amator. Cu Enjoy Studios nu se poate colabora dupa parerea mea la cum arata acolo. Sincer, nu am gasit niciunul care sa para profesionist. Mai mult, din ce am auzit, nici macar nu castigi bani seriosi in studiourile de aici. Multe fete mi-au spus ca dupa cateva saptamani au renuntat pentru ca nu merita. Acum ma gandesc serios daca sa mai caut sau sa merg direct intr-un alt oras.

Comment

• RoxyL
                      Membru junior
                      • 18.May.2024
                      • 1

Corect, Ioana! Am avut exact aceeasi experienta. Am incercat si eu sa lucrez intr-un studio din Piatra Neamt, dar conditiile erau de-a dreptul groaznice. Managerii nu stiau cum sa conduca un studio, echipamentele erau invechite si atmosfera era foarte apasatoare. Ca sa nu mai zic ca nici banii nu erau cine stie ce. Din punctul meu de vedere, cel mai bine e sa mergi la Iasi. Acolo sunt studiouri care chiar ofera conditii bune si ai sanse sa faci bani frumosi. In plus, e aproape si te poti intoarce acasa dupa ce termini programul.

Comment

• PetronelaP
                        Membru junior
                        • 14.Dec.2023
                        • 2

Asa ma gandeam si eu. Din ce am citit pe net, nu prea ai ce sa cauti in Piatra daca vrei sa faci bani seriosi din videochat. Bellvue e o catastrofa. Am vazut ca isi fac reclama pe BestJobs dar nu recomand niciunei fete. Iasul pare sa fie solutia cea mai buna, mai ales ca e destul de aproape si nu pierzi mult timp pe drum. Cu atat mai mult daca spui si tu ca acolo sunt conditii bune, cred ca asta va fi urmatorul meu pas. Multumesc pentru sfat, Roxi!

Comment

• Raluca90
                          Membru junior
                          • 08.Aug.2023
                          • 2

Am incercat sa fac videochat de acasa, dar nu se compara cu un studio profesionist. E mult mai dificil decat ma asteptam. In primul rand, ai nevoie de echipamente scumpe, cum ar fi camere profesionale, lumini bune si un calculator de ultima generatie. Pe langa asta, trebuie sa ai un loc foarte linistit, fara zgomote, iar in apartamentul meu se aude totul prin pereti. In al doilea rand, chiar daca as avea toate aceste lucruri, nu stiu exact cum sa fac sa atrag clienti, fara un trainer care sa ma invete. Am ajuns la concluzia ca de acasa e imposibil sa faci bani seriosi.

Comment

• Denisa_M
                            Membru junior
                            • 01.Jun.2023
                            • 1

Exact asta e problema! Si eu am incercat sa lucrez de acasa si m-am lovit de aceleasi dificultati. Echipamentele sunt scumpe, iar fara un trainer bun nu ai cum sa inveti totul de una singura. Ca sa nu mai zic de faptul ca e nevoie de multa motivatie ca sa stai online suficient de mult timp. De aceea, daca vrei sa faci bani seriosi, cel mai bine este sa mergi intr-un studio din Iasi. Eu am fost acolo pentru o perioada si castigurile sunt mult mai bune decat in alte parti. In plus, conditiile sunt excelente, ai echipamente moderne si un trainer care te invata tot ce trebuie sa stii.

Comment

• Raluca90
                              Membru junior
                              • 08.Aug.2023
                              • 2

Imi place ideea! Iasul este foarte aproape de Piatra Neamt, doar la o ora distanta, deci mi-ar fi foarte usor sa fac naveta. Plus ca, din ce spui tu, conditiile sunt mult mai bune si sunt sanse reale sa faci bani acolo. Cred ca o sa incerc si eu varianta asta cu Heylux. Multumesc mult pentru informatii, Denisa, chiar ma gandeam ce sa fac!

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                              Working...