Am o prietena ajunsa recent in Iasi si vrea sa se angajeze si ea ca model. Isi cauta studio si m-a intrebat ce as reocmanda. De ceva timp m-am concentrate pe alte chestii, in afara Iasului si cer si aici pareri. Eu am zis de Lucky Studio ca e de mult timp cunoscut. Ea a cautat pe net si a vazut o reclama la Atlantic Studio, despre care atat eu, cat si pe cine am mai intrebat nu prea stiu mare lucru. Este vreun model pe aici care sa fi lcurat in ambele parti sau care sa stie cum e intr-o parte si cum e in alta? Multumesc anticipat, fetele!
X
-
De curiozitate, ce procente sunt la Atlantic Studio astia? Vad ca nu scriu nimic si asta imi da de gandit. La Lucky Studio am vazut ca este un tabel pe site, chiar pe prima pagina, si sunt acolo niste comisioane si niste conditii. dar la Atlantic n-am gasit nimic si m-am uitat cu atentie pe toate paginile. Am si sunat si cine mi-a raspuns n-a vrut sa-mi spuna la telefon despre bani. Mi-a propus sa ma duc acolo, ca lasa ca o sa-mi explice la sediu la Atlantic. Normal ca nu ma duc ca mi s-a parut dubios, dar asa de curiozitate , daca stie cineva sa spuna ce procente are un model acolo ar fi interesant de stiut. -
De curiozitate, ce procente sunt la Atlantic Studio astia? Vad ca nu scriu nimic si asta imi da de gandit. La Lucky Studio am vazut ca este un tabel pe site, chiar pe prima pagina, si sunt acolo niste comisioane si niste conditii. dar la Atlantic n-am gasit nimic si m-am uitat cu atentie pe toate paginile. Am si sunat si cine mi-a raspuns n-a vrut sa-mi spuna la telefon despre bani. Mi-a propus sa ma duc acolo, ca lasa ca o sa-mi explice la sediu la Atlantic. Normal ca nu ma duc ca mi s-a parut dubios, dar asa de curiozitate , daca stie cineva sa spuna ce procente are un model acolo ar fi interesant de stiut.Comment
-
Vai, nu Atlantic Studio. Am incercat si eu sa ma duc la un interviu dar m-a descurajat ce am vazut acolo. Site-ul arata dragut intr-adevar dar studioul la Atlantic nu are nimic in comun cu siteul, asta m-a pacalit. Nu as lucra acolo, imi pare rau. La Lucky am vrut sa lucrez acum 6 luni si m-au respins la interviu ca nu aveam 18 ani inca. Dar la interviu mi s-a parut mult mai ok decat la Atlantic adica si studioul asa cum era pe acolo si doamna de la interviu, nu-mi amintesc cum o chema. O sa merg din nou la Lucky sa vad daca ma primesc cand vin de la mama din Italia. La Atlantic pot sa mearga alte fete sa incerce. Poate mi s-a parut doar mie ca e aiurea.Comment
-
De curiozitate, ce procente sunt la Atlantic Studio astia? Vad ca nu scriu nimic si asta imi da de gandit. La Lucky Studio am vazut ca este un tabel pe site, chiar pe prima pagina, si sunt acolo niste comisioane si niste conditii. dar la Atlantic n-am gasit nimic si m-am uitat cu atentie pe toate paginile. Am si sunat si cine mi-a raspuns n-a vrut sa-mi spuna la telefon despre bani. Mi-a propus sa ma duc acolo, ca lasa ca o sa-mi explice la sediu la Atlantic. Normal ca nu ma duc ca mi s-a parut dubios, dar asa de curiozitate , daca stie cineva sa spuna ce procente are un model acolo ar fi interesant de stiut.Comment
-
Am fost eu la Studio 20, care e cunoscut la Bucuresti si m-am ingrozit de cum s-au purtat cu mine. Am plecat de acolo alergand. Si voi faceti comparatii cu studiouri din astea fantoma gen Atlantic sau Reina Studio… Daca la Studio 20 se poarta rau cu modelele si nu fac ban ice sa mai zic de Atlantic, Pacific, Marea Neagra cum ii mai spune…
Comment
-
Stiu eu de 2 fete care s-au dus la Atlantic ca au auzit ca acolo nu le cere nimeni sa facă ore ca na, ele erau așa, mai pe chill. Zicea una ca n-o deranjeaza ca-s conditiile mai proaste ca ea nu are chef sa stea online atata. Partea proasta e ca ele sperau sa faca si bani. Cu cateva ore pe zi e greu pe oriunde sa faci bani după parerea mea si cred ca n-au facut nici ele. Nu mai știu nimic de ele, dar cred ca s-au lasat ambele cu totul de videochat ca faceau 400 dolari sau 600 de dolari maximum la perioada ceva de genul...
Comment
Lovense
Collapse
Comment