Din cand in cand mai aud si de modele care ajung la Reina. De obicei sunt fete care nu prea pot sa faca bani la studiourile mai cunoscute si sunt date afara sau pelaca singure si ajung la Reina sau Atlantic, studiouri din astea. Pe de alta parte la Preziosa pretentiile sunt mai mari si sunt acceptate numai modelele care lucreaza ca la un job normal , adica vin la munca 8 ore pe zi minimum. Asa apar si diferente mari de incasari dar intrebarea sau curiozitatea mea este: Reina sau Preziosa? Ce ati prefera? Sa castigat mai putin, dar fara sa luati prea in serios studioul sau sa faceti bani ca lumea dar sa va tineti de job? Multumesc!
X
-
Ca tot am mai intrat pe forumul asta dupa nu stiu cat timp, hai sa zic si eu la topicul asta ca mi se pare comic. Scuze ca zic asa dar asta e. La Reina mai exista cineva? Asta e singura mea intrebare :)) Pe cine mai intereseaza adica de Reina? Daca intrebi 10 modele de videochat din Iasi cine e Reina sau Atlantic sau Vixen se uita crucis la tine. Studiourile fara admini, fara conditii, fara nimic ar trebui nici sa nu fie amintite pe forumul asta sau in alta parte. Dupa parerea mea nu merita.-
Exact... bine zici , noi vorbim aici dar mai exista Reina? Am tot vazut studiouri de videochat din Iasi care s-au deschis si care s-au inchis dupa 6 luni. Venise si unul din Timisoara care trimitea mesaje sa lucrez pe Flirt4Free exclusivista !!! Dacum, la mintea lor trebuia sa stau exclusivista pe Flirt cum stau astea exclusiviste sau ce-or fi ele la Reina sau Billionera pe Chaturbate. Saracie maxima!
-
-
In ultimul timp am fost tentata mai mult sa plec din Iasi ca am avut niste probleme. Ma stiu cu o alta fata care a lucrat la Preziosa si a fost ok, doar ca n-a putut ea sa stea mai mult. Reina e o panarama de studio dupa mine. Vin numai disperate care nu fac bani si pe urma incearca sa-si mute membrii pe Skype, pe Insta ca sa mai faca un ban fara studio. Din ce am auzit studioul mai Inchide ochii ca sa nu le plece fetele si asa mai trece timpul.
Cine mai are chef de videochat in Iaii pe stilul asta ....ce sa zic, mult succes.Comment
-
Din cand in cand mai aud si de modele care ajung la Reina. De obicei sunt fete care nu prea pot sa faca bani la studiourile mai cunoscute si sunt date afara sau pelaca singure si ajung la Reina sau Atlantic, studiouri din astea. Pe de alta parte la Preziosa pretentiile sunt mai mari si sunt acceptate numai modelele care lucreaza ca la un job normal , adica vin la munca 8 ore pe zi minimum. Asa apar si diferente mari de incasari dar intrebarea sau curiozitatea mea este: Reina sau Preziosa? Ce ati prefera? Sa castigat mai putin, dar fara sa luati prea in serios studioul sau sa faceti bani ca lumea dar sa va tineti de job? Multumesc!
Zic ca trebuie lasate in pace ca pana la urma e mai putina concurenta pe site-urile ca lumea, ca astea se baga toate pe Chaturbate. Multe dildouri si multa energie le doresc daca atata pot si ele.
Comment
-
De Preziosa doar am auzit ca e studio mai mare. Reina e studioul unde se duc ametitele astea care nu stiu engleza, n-au haine pe ele. Oricum nu invata nimic nici acolo si asa raman, fara haine, dar probabil ca ele sunt multumite ca nu se intereseaza nimeni de ele. Nici nu stiu daca are admini studioul asta. Cam asta e situatia cu studiouri de tipul Reina, Atlantic si ce mai erau prin videochat prin Iasi....Comment
-
Recunosc ca pe Reina asta n-am luat-o niciodata in considerare. Nimeni nu prea stie sa-mi dea detalii si doar imi spune ca e un studio foarte mic si e doar un admins sau 2 admins si nu prea se ocupa de modele. Si ca sunt modele putine care se descurca asa cum pot. Problema la mine e legata de timiditate, dar nici sa nimeresc intr-un studio prost n-as vrea chiar daca trec peste retinerile mele...Comment
-
Daca m-as intoarce in Iasi as alege probabil Preziosa dinspre astea 2. Despre Reina nu stiu nimic. Mi-a spus cineva ca s-a deschis si Studio 20 si apoi s-a inchis si pe urma iarasi s-a deschis. Toata lumea stie de Studio 20 in Bucuresti , nu stiu cate fete in Iasi. Dar studioul asta s-a dus la vale rau in ultimul timp si nu e de dus acolo dupa parerea mea. Mai bine de acasa decat la Studio 20. De Reina insa habar n-am ca e ceva legat de videochat in Iasi. Nu stiu sa zic nici de bine nici de rau...Comment
-
Reina e cu Chaturbateul cu astea mai de free din ce cunosc. Pai daca vrei sa lucrezi pe Chaturbate nu mai bine faci de acasa?Daca ai un apartament cat de cat mai bun si un calculator poti sa faci si de acasa, ca tot pana in 1200 sau 1500 maxim faci. Cam atat faci daca esti model bun de acasa si probabil ca asta e si maximul la Reina doar ca acolo maid ai 50% la studio si nu primesti mare lucru in schimb. Zic si eu…Comment
-
Nu as lucra niciodata pe Chaturbate deci n-as avea cum sa lucrez la Reina din motivul asta, ca am inteles ca Reina lucreaza pe Chaturbate. Am sunat si la Preziosa si am intrebat daca sunt pe Chaturbate si mi-a spus cineva ca pot lucra si pe Chaturbate daca vreau dar ca ei lucreaza mai mult pe Jasmin si alte site-uri. Deci cam asta e cu Reina si Preziosa macar in privinta site-urilor. Mai departe nu stiu ce sa zic.Comment
Lovense
Collapse
Comment