Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pasii catre succes ca model de videochat

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #46
    Hello! Cred ca atunci cand te hotarasti sa devii model de videochat si mai ales incepatoare este important sa asculti sfaturile trainerilor, cu siguranta stiu foarte bine ce au de facut. Stiu ca e mai greu, pentru ca sunt multe lucruri noi si trebuie atentie, dar nu este imposibil. Cu siguranta si ceea vei obtine dupa fi cea mai mare satisfacere, mai ales financiara :)

    Comentariu


    • #47
      In primul rand cred ca trebuie sa te incarci cu rabdare ca si model, sa fii atenta si sa pui in aplicare ceea ce te sfatuieste trainerul, chiar daca ti se pare ca este greu, sa faci ceea ce ti se cere , asa te vei invata cum sa castigi cat mai mult in timpul pe care il doresti. Urmatorul pas cred ca ar trebui sa fii atenta, chiar si sa te inregistrezi cu ceea ce faci, asa te poti evalua singura si imbunatati modul si actiunile pe care le faci :)

      Comentariu


      • #48
        Postat în original de Reny113 Vezi post
        In primul rand cred ca trebuie sa te incarci cu rabdare ca si model, sa fii atenta si sa pui in aplicare ceea ce te sfatuieste trainerul, chiar daca ti se pare ca este greu, sa faci ceea ce ti se cere , asa te vei invata cum sa castigi cat mai mult in timpul pe care il doresti. Urmatorul pas cred ca ar trebui sa fii atenta, chiar si sa te inregistrezi cu ceea ce faci, asa te poti evalua singura si imbunatati modul si actiunile pe care le faci :)
        Sunt de acord cu ceea ce spui, asa eram si eu la inceput, acesti bani pe care ii vrem usor si repede "nu cad din cer" stiti ce spun, chiar trebuie sa muncim si sa fim atente la ceea ce spun traineri, cu siguranta stiu ce ne invata, mai sunt sigura de faptul ca decorul este important, camerele in studio sunt foarte luxoase, curate si personalul chiar nu are treaba cu ce faci tu, chiar esti ca la a doua casa sa zicem asa. Spor sa aveti! :)

        Comentariu


        • #49
          Asta as vrea sa stiu si eu...care-s pasii astia. Sigur trebuie training daca esti la inceput. Asta o pot spune din scurta mea experienta (nereusita) ca model de videochat in Iasi. M-am invatat minte ca trebuie sa merg doar la un studio serios daca e sa mai lucrez in domeniul asta. Si degeaba fac niste banuti daca patronul da banii cu intarziere de fiecare data si ma duce cu vorba. Si mai si platesc amenzi cca asa are chef adminul.

          Comentariu


          • #50
            Ce m-a ajutat pe mine să reușesc să am câțiva membri fideli a fost faptul că am căutat să mă reinventez pe cât de des posibil - costume diverse, machiaje diferite, accesorii multe, muzică bună. Am fost foarte atentă la ce stil muzical reușesc să strâng mai mulți membri în cameră (mi-am făcut un playlist mai mare și divers) și m-a ajutat și flexibilitatea corpului. Programul de lucru fix pe cât posibil i-a făcut să știe când sunt online și să vină în camera mea. Nu mă consider un model de succes, mai am mult de lucru până să devin un model de succes, dar am reușit să am un venit constant confortabil, care să îmi asigure tot ceea ce am nevoie.

            Comentariu


            • #51
              In ceea ce ma priveste pe mine, am facut ceva research incercand sa-mi dau seama ce au facut modelele care au avut succes in industrie. Cel mai important lucru pe care l-am observat este ca pentru a avea succes trebuie sa te reinventezi constant si sa te pliezi dupa gusturile si cerintele membrilor. Evident orele online si prezenta contanta sunt importante, dar daca tu incepi sa ai success si nu mai faci nimic , nu te mai focusezi pe noi membrii sau nu mai aduci nimic nou in online, atunci totul este degeaba.

              Comentariu


              • #52
                Buna! Sunt model videochat care lucreaza de acasa dar nu sunt multumita de internetul pe care il am,asa ca daca stiti o companie de internet buna va rog sa imi spuneti si mie.Multumesc

                Comentariu


                • #53
                  Hei! Am un prieten IT-ist si mi-a spus ca cea m ai buna companie de internet este RDS. :)

                  Comentariu


                  • #54
                    Îl am pe cel de la digi de 1000 cel mai mare dar parca nu merge asa cum ar trebui...mersi oricum Alte sugestii??

                    Comentariu


                    • #55
                      Cred ca in primul rand ar trebui sa fii tu ok cu tine si cu ceea ce faci, sa nu ai second thoughts, iar apoi sa ai sustinere (atat din partea familiei, cat si a staff-ului - de aceea ar fi ok sa lucrezi dintr-un studio). Nu are sens sa te ascunzi, Important e sa ai incredere in tine si multa rabdare, fiindca sunt mici sansele sa ai succes peste noapte. Deci, fii perseverenta, iar succesul va veni cu siguranta :2

                      Comentariu


                      • #56
                        Am lucrat foarte mult timp in studio si nu mai vreau,acolo am invatat cam tot si stiu cand ceva nu este in regula. Vă multumuesc oricum pt sfaturi:2

                        Comentariu


                        • #57
                          Netul de la RDS de 1000 e de departe cel mai bun pe care il avem in Romania. Te conectezi la PC prin cablu, sau Wi-fi? Daca te conectezi prin wi-fi cere routerul cel mai bun pe care il au si nu o sa mai ai probleme. Il poti inchiria cu 5 lei pe luna sau ceva de genul.

                          Comentariu


                          • #58
                            Trebuie sa ai unn trainer bun de videochat care sa se ocupe de tine. Daca ai noroc si studioul are traineri buni atunci faci si tu bani. Important e sa aiba rabdare si sa te ajute mai ales la inceput. Chiar si pe urma cand incepi sa faci bani din videochat te ajuta mult trainerul. Orice fata care e model de videochat in Iasi o sa-ti spuna asta.

                            Comentariu


                            • #59
                              Trainingul conteaza mult. In videochat in Iasi sunt cateva trainere bune din ce stiu eu. In rest nu se prea ocupa studiourile de modele. Gata, hai la camera, sa produci bani. E echipa aia de la Lucky Studio care lucreaza si la Heylux.Toata lumea stie ca fetele sunt cele mai bune. Ina fara de ele nu stiu sa mai existe pe bune o echipa profesionista in videochat in Iasi. In multe studiouri nici nu sunt traineri pe toate turele. Pe la Paradiz, pe la VivaDiva e tristete mare.....

                              Comentariu


                              • #60
                                Studiourile de videochat din Iasi care au traineri ca lumea iti spun lucrurile astea. Eu ma simt sustinuta la program si asta se vede in incasari. Mai sunt si sfaturile trainerilor de la Jasmin care sunt cei mai profi. Si daca asculti si de trainerii de la studio si de trainerii de la Jasmin si chiar faci lucrurile alea o sa-ti fie bine. Cel putin la mine functioneaza asa. Ca mai vad fete care au fost obisnuite pe la Paradiz pe la VivaDiva unde nu prea sunt traineritze si fac dupa caul lor. Si normal ca merge greu treaba.

                                Comentariu

                                #2 Charm Studio - Banner

                                Adună

                                Lovense

                                Adună
                                Procesare...
                                X