Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Personalul dintr-un studio

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #46
    Eu nu am avut niciodata probleme la Studio20 unde lucrez, tot ce apare aici in articol http://www.wowbiz.ro/vrei-bani-si-o-...ochat-17618252 este adevarat

    Comentariu


    • #47
      Mai greu... modelele lucreaza cu site uri care de obicei baneaza ip ul tari din care provin. Poate daca vrea cineva sa faca skype... :))
      Noua modalitate de a viziona porn VR Porn

      Comentariu


      • #48
        Buna din nou,revin cu aceiasi intrebare,sunt modele care lucrează sau au lucrat la money studio?Sunt relativ noi deschisi,dar au in spate pe cineva cu experiență si relații.Am fost la un interviu la ei,conditiile sunt excelente ma refer cum arata locația si aparatura,dar unele lucruri mi s-au părut putin bizare din ce am discutat cu tipa respectivă.Îmi doresc sa gasesc un studio profi si care se implica.Mi se pare ca majoritatea studiourilor trateaza modelul ca pe un sclav din pacate si asta lasa urmări grave uneori.
        Din cauza aceasta caut păreri si informații, pentru ca nu as vrea sa mai cad in plasa nimănui si sa am de suferit.

        Multumesc!

        Comentariu


        • #49
          Am avut contradictii cu managerul studioului, unde lucram inainte... Ne-am certat destul de rau pe comision, dar bine ca acum am dat de un studio cu oameni corecti.

          Comentariu


          • #50
            Buna. Numele meu este Cristina, am 22 de ani, m-am mutat in Iasi acum cateva luni, eu provin dintr-un sat din judetul Vaslui. Cand am ajuns prima data in Iasi am vazut foarte multe reclame cu diverse studiouri de videochat. Am lucrat la Atlantic 3 luni, dar lucrurile nu au fost cum am crezut, camerele erau amenajate ca si birou, asa ca am renuntat. Ulterior am mers la un interviu la Heylux, unde camerele au un design interior deosebit si luxos, personalul este foarte amabil si atent la toate detaliile.

            Comentariu


            • #51
              Postat în original de Jasmine Vezi post
              Intr-adevar, toate fetele au parte de training, suport si sfaturi, ori de cate ori au nevoie.

              Hello Jasmine, eu m-am angajat de 2 luni la Lucky Studio si am avut 10 zile de training, dupa care mi-am ales trainerul pe care l-am preferat, cu care am o relatie mai speciala :), dar toti trainerii imi ofera suportul necesar.

              Comentariu


              • #52
                Hello, de curand m-am mutat in Iasi si am cautat un studio serios, am fost la cateva interviuri si cel mai mult mi-a placut la Lucky Studio. Am ales acest studio deoarece personalul este exclusiv feminin, am transport asigurat, make up la fiecare tura, am trainerul meu care ma ajuta mereu, ma sfatuieste in toate schimbarile pe care vreau sa le fac. Mult succes!

                Comentariu


                • #53

                  despre agresiunea sexuala in studiouri ce parere aveti?

                  Comentariu


                  • #54
                    Wow!!!! Exista asa ceva ? De aceea am ales sa merg intr-un studio exclusiv feminin, am preferat sa stiu ca nu vor exista barbati.. prefer sa fiu sigura ca nu vor fi astfel de probleme si ca pot lucra in liniste :) Ati avut probleme de acest gen ?

                    Comentariu


                    • #55
                      Eu lucrez intr-un studio unde sunt angajati si barbati si femei dar pot sa spun ca nu am avut niciodata o problema cu asta. Cei din staff sunt profi, seriosi, ca la orice loc de munca normal.

                      Comentariu


                      • #56
                        Eu lucrez intr-un studio in care staff-ul este format din barbati si femei. Nu am avut deloc o problema cu asta, in special pentru ca barbatii dau sfaturi bune cand vine vorba de interactiunea cu membrii, mai ales ca fac asta din perspectiva unui barbat. Staff-ul este foarte fain si ma ajuta foarte mult.
                        Cu totii luam job-ul in serios si asta imi place foarte mult.

                        Comentariu


                        • #57
                          Si eu lucrez dintr-un studio si pot spune ca e de super mare ajutor staff-ul care, si in cazul meu e format atat din femei, cat si din barbati. Atata vreme cat tratezi job-ul ca pe un job, ceea ce si este, nu au de ce sa fie probleme. Pana acum, nu au fost probleme deloc :)

                          Comentariu

                          #2 Charm Studio - Banner

                          Adună

                          Lovense

                          Adună
                          Procesare...
                          X