Glorya Agency

Studio20 sau studio Manequeen ?

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lilangel
    Membru junior
    • 17.Feb.2018
    • 5

Studio20 sau studio Manequeen ?

Salut! Am citit pareri pe net despre mai multe studiouri si cele mai ok mi s.au parut studio20 si Manequeen.
    Voi ati lucrat la vreunul dintre acestea,si ce mi.ati recomanda? La care s.ar putea castiga mai bine ? Avantaje dezavantaje...
    Mersi mult
  • Studio 20
    Membru senior
    • 21.Oct.2016
    • 139

Originally posted by Lilangel
    Salut! Am citit pareri pe net despre mai multe studiouri si cele mai ok mi s.au parut studio20 si Manequeen.
    Voi ati lucrat la vreunul dintre acestea,si ce mi.ati recomanda? La care s.ar putea castiga mai bine ? Avantaje dezavantaje...
    Mersi mult
    Ce sa iti recomandam, mergi la amandoua in vizita si stai de vorba cu oamenii de acolo, vezi unde simti ca e locul tau :)
    First Global Live Chat Studio Network & Franchise

Comment

• Lilangel
      Membru junior
      • 17.Feb.2018
      • 5

Buna studio20,este adv. ca la voi nu se plaresc impozitele si ca noi ca model trb. Sa le platim?
      Undeva am citit ca dupa ce o fata a renuntat la voi a trb sa plateasca impozitele la stat.

Comment

• Ioana P
        Membru
        • 24.Apr.2017
        • 52

buna Lilangel, eu lucrez la Manequeen, am mai spus-o si o repet: este cea mai misto echipa din care puteam face parte! eu iti spun sincer ca am ales studioul dupa ce m-am documentat foarte, foarte mult inainte, am citit forumuri de la A la Z, am cautat toate studiourile, m-am uitat la camere, etc. si te sfatuiesc si pe tine sa faci la fel! :-D

Succes, daca ai nevoie de alte informatii, sa imi spui, te ajut cu placere!

Comment

• ManeQueen
          Membru junior
          • 20.Feb.2018
          • 2

Buna, Lilangel! Este foarte importanta implicarea, in orice loc de munca. Daca tu vei da dovada de implicare, vei asculta sfaturile team-leaderilor si a trainerilor, cu siguranta vei castiga mai mult decat te-astepti! :)
          Nu este un job usor, dar este un job din care se castiga sume foarte mari de bani, iar asta o stie toata lumea. Conteaza, intr-adevar, si studioul la care vei lucra. Si credem ca, mai mult decat orice, este esential sa te simti bine intr-o echipa, sa te trezesti cu zambetul pe buze stiind ca trebuie sa te duci la munca. :D

Despre noi vad ca a vorbit Ioana (multumim, nu ne asteptam sa te gasim pe forum!). Putem adauga doar faptul ca suntem in zona Piata Unirii, la 5 minutele de metrou.

O zi frumoasa!
          ManeQueen - Studiol Eleganței Absolute | București

Comment

• Studio 20
            Membru senior
            • 21.Oct.2016
            • 139

Originally posted by Lilangel
            Buna studio20,este adv. ca la voi nu se plaresc impozitele si ca noi ca model trb. Sa le platim?
            Undeva am citit ca dupa ce o fata a renuntat la voi a trb sa plateasca impozitele la stat.
            Nu Lilangel, nu este adevarat, dar asa intelege cateodata concurenta sa isi faca "reclama". De aceea ti-am si sugerat sa vizitezi studiourile unde vrei sa incerci, ca sa cunosti oamenii, sa poti pune intrebari si asa mai departe. In mod normal, cu respectarea confidentialitatii celor care lucreaza deja acolo evident, deci fara sa ai acces la nume si CNP, orice studio ar trebui sa iti poata arata declaratiile 112 catre Bugetul de Stat si Bugetul Asigurarilor Sociale, pe baza carora se platesc toate taxele si contributiile.

Pentru 2018 asteptam inca si noi ca stimatul Guvern sa se decida ce facem: continuam sa retinem si sa viram la buget CAS si CASS (ca impozitul de venit e clar) sau platim si aceste sume integral catre modele si le declara/platesc ele singure, la nivelul salariului minim pe economie (celebra declaratie 600).

Comment

• Lilyushkiss
              Membru junior
              • 05.Apr.2019
              • 2

In ce consta contractul la Manequeen? Trainerii sunt baieti sau fete? Exista penalizari?

Comment

• ManeQueen
                Membru junior
                • 20.Feb.2018
                • 2

Originally posted by Lilyushkiss
                In ce consta contractul la Manequeen? Trainerii sunt baieti sau fete? Exista penalizari?
                Bunaaaaa! :)

Contractul se numeste CDA (Contract Cesiune Drepturi de Autor), cat despre Echipa, toata, toata, toaaata Echipa este compusa din personal feminin.

Penalizarile exista, se regasesc si in contract, insa le aplicam doar atunci cand intalnim oameni care nu sunt Oameni. :)

Daca mai ai alte intrebari, ne gasesti oricand pe www.manequeen.ro sau la numarul de telefon 0764.123.123

Succes!
                ManeQueen - Studiol Eleganței Absolute | București

Comment

• Dya41
                  Membru junior
                  • 08.Jun.2019
                  • 7

Comment

• Studio 20
                    Membru senior
                    • 21.Oct.2016
                    • 139

Iti pot confirma ca media de incasari lunara pentru modelele Studio 20 (noi, vechi, de top, medii, etc) este peste 3000$ pe luna (partea lor).

Comment

• Anda M
                      Membru junior
                      • 26.Jun.2019
                      • 16

Hey, short question- Manequeen e de fapt acelasi lucru cu Charm Studios? Sunt putin confuza...

Comment

• Charm Group
                        Membru
                        • 12.Dec.2013
                        • 24

Originally posted by Anda M
                        Hey, short question- Manequeen e de fapt acelasi lucru cu Charm Studios? Sunt putin confuza...
                        Buna, Anda!

Atat ManeQueen cat si Charm Studio fac parte din acelasi grup: Charm Group, alaturi de Allure si TanDress. :)
                        Asadar, in oricare dintre aceste 4 studiouri vei merge, vei regasi acelasi stil de business si, credem noi, aceeasi super-echipa. Iar daca este ceva ce ne deosebeste pe noi de restul studiourilor, cu siguranta asta este: Super-Super-Super Echiiiiiipa, compusa din Oameni, nu din oameni.

>:D< Succes!
                        Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios

Comment

• Anda M
                          Membru junior
                          • 26.Jun.2019
                          • 16

Originally posted by Charm Group

Buna, Anda!

Atat ManeQueen cat si Charm Studio fac parte din acelasi grup: Charm Group, alaturi de Allure si TanDress. :)
                          Asadar, in oricare dintre aceste 4 studiouri vei merge, vei regasi acelasi stil de business si, credem noi, aceeasi super-echipa. Iar daca este ceva ce ne deosebeste pe noi de restul studiourilor, cu siguranta asta este: Super-Super-Super Echiiiiiipa, compusa din Oameni, nu din oameni.

>:D< Succes!
                          Multumesc pentru lamuriri.
                          Totusi as indrazni sa mai intreb ceva: exista vreun criteriu de selectie pentru repartizarea modelelor intr-unul dintre cele 4? Sau este aleatoriu?

:-?

Comment

• Charm Group
                            Membru
                            • 12.Dec.2013
                            • 24

Originally posted by Anda M

Multumesc pentru lamuriri.
                            Totusi as indrazni sa mai intreb ceva: exista vreun criteriu de selectie pentru repartizarea modelelor intr-unul dintre cele 4? Sau este aleatoriu?

:-?
                            Anda, repartizam modelele in functie de studioul la care au programat interviul, dar si de proximitatea fiecareia. Daca modelul locuieste mai aproape de ManeQueen decat de Charm Studio, de exemplu, ii propunem si varianta aceasta.

>:D<
                            Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios

Comment

• Anda M
                              Membru junior
                              • 26.Jun.2019
                              • 16

Originally posted by Charm Group

Anda, repartizam modelele in functie de studioul la care au programat interviul, dar si de proximitatea fiecareia. Daca modelul locuieste mai aproape de ManeQueen decat de Charm Studio, de exemplu, ii propunem si varianta aceasta.

>:D<
                              multumesc pentru raspuns!

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                              Working...