Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Frozen cam

Adună
X
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Frozen cam

  Buna, tuturor, v-as fi recunoascatoare daca m-ati putea ajuta cu o indrumare sau solutie in ceea ce priveste problema mea, folosesc Opera, ca si broswer pentru chaturbate, dar, incepand din seara asta dupa ce deschid site-ul, undeva dupa 3 4 minute, camera se blocheaza si asa ramane pana la urmatorul refresh, ceva opinii, mfc-ul il tin deschis pe mozilla si nu am intampinat nicio eroare sau sa imi ramana camera blocata, si observ ca chaturbate-ul merge pe mozilla, fara probleme, darrrrr, un ajutor prin care sa pot remedia problema asta, sa ma pot folosi si de celalalt browser!Multumesccc!

 • #2
  chaturbate e facut sa lucreze pe chrome , la fel si pe celelalte siteuri cel mai recomandat e chrome . nu inteleg de ce folosesti browsere diferite nu are nici un sens . cel mai probabil de la flash player ti se blocheaza.

  folosesti obs ? sau lovense lush ? daca nu ai observat si lovense browser e facut tot pe baza google chrome si toate extensiile pe care le utilizeaza.

  Comentariu


  • #3
   Pana acum ceva timp, am avut un tehnic, la recomandarea lui am tinut 2 browsere diferite, obisnuiam sa lucrez pe chrome, insa, repet, cu sfatul lui, am ramas pe opera si pe mozilla, nu folosesc obs, am visit-x, care imi este super comod si m-am si obisnuit cu el, am cumparat si verysoft cu licenta, nu l-am agreat absolut deloc, nu imi place, in seara asta intampin aceeasi problema, cred si eu ca este flash player ul, pentru ca dupa update-ul de ieri, toate merg aiurea, mercic de raspuns, daca ai tu vreo solutie...sunt deschisa !Merci!

   Comentariu


   • #4
    Si pe chrome intampinam probleme, mi se blocheaza camera, de aceea am mers pe opera si mozilla, dar, in momentul acesta, daca deschid chaturbate ul pe chrome, la fel, 3 minute e totul in regula, dupa care ....mi se blocheaza imaginea!

    Comentariu


    • #5
     nu stiu de ce nu agreezi tu verysoft , e mult mai ok decat visit x . poti seta mai multe rezolutii si ai control si la fps sa fie constant. in chrome flash player e incorporat nu ar trebui sa ai problema asta ,cel mai probabil de la visit x ti se blocheaza, si fara obs pe chaturbate sa stii ca apari printre ultimele modele pe site .

     daca vrei iti fac eu setarile da-mi un pm

     Comentariu

     Lovense

     Adună
     Procesare...
     X