Glorya Agency

Cum se poate face cont pe Chaturbate

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • emily
    Membru
    • 13.Aug.2014
    • 95

In acest tutorial va voi prezenta crearea unui cont pentru modele pe chaturbate, pas cu pas. Pentru a va inregistra va trebui sa accesati BROADCASTER SIGNUP FORM

Pasul 1 :Complectarea formularului de inregistrare: BROADCASTER SIGNUP FORM

Pasul 2: Click pe My Profile

Pasul 3: Complectarea informatiilor necesare, unde membrii pot vedea informatii despre model (Nu este necesar ca datele sa fie reale la acest pas)

Pasul 4: In acest pas vom edita setarile contului si vom bloca tarile in care dorim sa nu fie afisat profilul nostru. De asemenea avem posibilitatea editarii setarilor pentru pentru Group Show si Private.

Pasul 5: Mergem la Contest Stats , concursul unde putem castiga , 10$ locul 1 si 5$ locul 2. Aici vom putea vedea punctele acumulate intr-o ora si locul pe care am reusit sa ne clasam.

Pasul 6: La acest pas va trebui sa semnam contractul si sa urcam pe site doua poze clare la o rezolutie mare : una cu buletinul iar cealalta o poza cu tine si buletinul (in care se pot vedea clar fata ta si datele de pe buletin). Dupa complectarea acestui pas va trebui sa asteptam sa ne aprobe si vom putea castiga tokens. Tot aici se poate face si transferul tokens castigati in $.

Pasul 8: Dupa ce am fost aprobati va trebui sa complectam Payment Info cu datele reale pentru a primi banii. Plata se va face de doua ori pe luna si anume intre 1-15 pe 15 si 15-31- pe 31. Success!

Dupa accesarea BROADCASTER SIGNUP FORM si complectarea tuturor datelor, va trebui sa adaugati Metoda de plata care este prezentata mai sus. Aici va trebui sa adaugati la Payment method : sa alegeti una dintre metodele de plata Paxum, Payoneer, Check sau Transfer Bancar. In casuta de sub Payment method, va trebui sa adaugati emailul pentru metoda de plata si sa selectati suma minima de plata. Spre exemplu daca a fost adaugat Paxum, va trebui sa adaugati email Paxum. In cazul in care nu aveti cont va trebui sa creati un cont Paxum sau Payoneer. Success!
    Inregistrare Model Bongacams
  • emily
    Membru
    • 13.Aug.2014
    • 95

Pentru o calitate superioara este indicat alegerea unei camere web Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda, H.264 compresie video, Focalizare automata, Lentile Carl Zeiss, Sunet stereo, Corectarea automata a lumini scazute.
    Succes !

Comment

• anamaria
      Membru junior
      • 27.Aug.2016
      • 1

Sunt noua in domeniul acesta, am fost ajutata de o ,,prietena , sa imi fac un cont pe cam4, numai ca acesta nu este un site cu foarte mare trafic de useri ..ideea e urmatoarea am ales sa ii dau un procent de 30 % acestei persoane...iar cardul meu payonner este la ea..ce mai sfatui sa fac..se poate sa obtin un alt card in cazul in care as alege sa imi fac un cont aici ? sau ce metoda de plata crezi ca ar fi mai avantajoasa ..?

Comment

• emily
        Membru
        • 13.Aug.2014
        • 95

Buna Anamaria. Eu iti recomant o alta metoda de plata si anume Paxum. Aceasta metoda de plata o folosesc si eu si nu mai este nevoie sa iti trimita ei card, deoarece poti atasa orice card de la bancile din romania. Chaturbate detine acesta metoda de plata. Poti incerca deasemenea sa faci un alt cont de Payoneer.

Eu iti voi explica pentru metoda de plata Paxum, deoarece pe asta o folosesc. Dupa crearea contului pe Chaturbate, la pasul 8 va trebui sa adaugi o metoda de plata. La Payment Methods va trebui sa selectati Paxum iar in casuta de sub Paxum va trebui sa adaugati numele complect. Minimum Payment reprezinta suma minima de plata si este indicat sa fie 50 $, pentru a putea primi mai des banii. In cazuta de sub Minimum Payment va trebui sa adaugati email-ul cu care a fost creat contul Paxum. In viitorul apropiat voi pune un tutorial despre crearea unui cont Paxum.
        Success !

Comment

• mihai6990
          Membru junior
          • 06.Nov.2016
          • 1

buna.. daca am un card de debit visa cu cont in lei.. il pot utiliza pe chaturbate?

Comment

• Nord
            Membru senior
            • 08.Jan.2013
            • 408

Originally posted by mihai6990
            buna.. daca am un card de debit visa cu cont in lei.. il pot utiliza pe chaturbate?
            Cum sa-l utilizezi ? sa cumperi credit ? Nustiu dar poti incerca !
            Live Cams | Live Sex |

Comment

• emily
              Membru
              • 13.Aug.2014
              • 95

Buna mihai6990. Poti utiliza de obicei un card de credit. Depinde pentru ce anume vrei sa il folosesti.

Daca esti model si vrei sa primesti bani de la chaturbate poti folosi Paxum, este mult mai usor. Pentru a face acest lucru va trebui sa adaugi in Chaturbate adresa de email folosita la creare contului de Paxum. Datele cardului sau contului de banca va trebui adaugate in Paxum. Astfel vei putea face transferul banilor primiti de la Chaturbate in contul Paxum catre contul bancar.
              Last edited by emily; 07.Nov.2016, 23:10.

Comment

• emily
                Membru
                • 13.Aug.2014
                • 95

Din cauza sarbatorilor Chaturbate nu va mai putea face platile zilnice si platile bilunare din luna Decembrie. Pana in data de 2 ianuarie 2017 Chaturbate nu va mai putrea procesa platile din cauza inchiderilor bancare din aceasta luna. Chaturbate ureaza la toti sarbatori fericite.

Succes!

Comment

• emily
                  Membru
                  • 13.Aug.2014
                  • 95

Chaturbate a adaugat o noua functie denumita "tags" (etichete). Etichetele permit membrilor sa diferentieze modelele in functie de fanteziile acestora cu ajutorul unor cuvinte cheie. Pe pagina principala sau in categoria Tags se pot vedea cele mai accesate cuvinte cheie de catre membri in ordine descrescatoare. Aceste etichete pot fi utile in special pentru modelele noi care detin un numar mic de vizitatori. Este foarte important ca fanteziile prezentate in aceste taguri sa poata fi realizate de catre model. Aceste taguri se pot adauga in "room subject" : #numetag (# alaturi de numele tagului).
                  Succes!

Comment

• emily
                    Membru
                    • 13.Aug.2014
                    • 95

Chaturbate a adaugat plati zilnice in setarile modelelor internationale. Platile zilnice erau disponibile doar pentru modelele din US, insa acum platile zilnice pot fi disponibile si pentru modelele internationale. Modelul trebuie sa fie verificat pentru a putea primi plati zilnice. Pentru a trimite o plata zilnica va trebui accesat My Profile / Token Stats / Detailed Income Stats. Request Daily Payouts reprezinta Plata zilnica si poate fi facuta introducand suma dorita in casuta (Amount requested) in functie de suma disponibila in cont (Amount available). La final va trebui accesat Submit request pentru a trimite plata zilnica. Platile zilnice pot fi trimise doar de Luni pana Vineri. In weekend bancile sunt inchise si nu pot procesa Daily Payouts iar plata zilnica va fi trimisa automat in prima zi lucratoare.

Succes!

Comment

• geo16
                      Membru junior
                      • 16.May.2017
                      • 3

buna . sunt noua , am transferat tok de pe chaturbate dar nu au intrat bani inca ... stie cineva dupa cat tiimp intra din moment ce am selectat pe firstchoice pay metoda de 5 $ in 2 ore ? multumesc anticipat

Comment

• knezia
                        Membru junior
                        • 29.Apr.2017
                        • 11

Buna ziua. Oare s-a scos metoda de plate Payoneer la Chaturbate? Mi-am facut cont si vreau sa primesc banii pe cont Payoneer dar nu vad optiunea. Este doar Firstchoice Pay, paxum, wire, Fed Ex si inca 2 optiuni dar nu Payoneer. Ma poate ajuta cineva? Multumesc

Comment

• emily
                          Membru
                          • 13.Aug.2014
                          • 95

Originally posted by knezia
                          Buna ziua. Oare s-a scos metoda de plate Payoneer la Chaturbate? Mi-am facut cont si vreau sa primesc banii pe cont Payoneer dar nu vad optiunea. Este doar Firstchoice Pay, paxum, wire, Fed Ex si inca 2 optiuni dar nu Payoneer. Ma poate ajuta cineva? Multumesc
                          Buna knezia. Payoneer sa transformat in Firstchoice Pay. Firstchoice Pay este o platforma creata special pentru platile internationale si este administrat de catre Choice Bank. Toate setarile contului Payoneer vor ramane aceleasi, doar numele va fi schimbat. Pentru modelele care doresc sa primeasca plata prin Payoneer de acum inainte va trebui selectata metoda de plata Firstchoice Pay.

Pentru a afla mai multe detalii direct de pe site-ul oficial va trebui accesat Intrebari Frecvente Payoneer: https://www.payoneer.com/campaign/fi...payoneer-faqs/

Comment

• popescualina339
                            Membru junior
                            • 23.Oct.2015
                            • 13

Pe mine ma depaseste partea tehnica mereu. De-aia am ales sa lucrez cu un studio de videochat care se ocupa de toate detaliile acestea, lasandu-ma pe mine sa ma concentrez la activitatea principala: showuri private cat mai profesionale si interesante.

Comment

• emily
                              Membru
                              • 13.Aug.2014
                              • 95

Chaturbate a introdus PanCam, o functie care acum este disponibila pentru toti utilizatorii. PanCam permite membrilor sa isi seteze singuri camera web si sa aiba acces la imagini din camera fara a fi nevoiti sa mai ceara acest lucru modelului. Pentru ca membri sa detina accesul la aceasta functie, va trebui sa trimita modelului o suma de tokens setata pentru PanCam. Astfel modelul poate castiga mai multi tokens, iar membri vor avea mai mult control asupra camerei web.

Succes!

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                              Working...