eu sunt in grupul asta de telegram. aici se posteaza mai des , dar nici ei nu au gasit nicio solutie , din pacate :(
X
-
-
-
Hello! Se pare ca ar exista niste updates si ca avem de asteptat oricum, dupa cum se vede in acest link.
Comment
-
Hello!
Eu le-am mai trimis un email zilele trecute celor de la MTACC.
Raspunsul este la fel de evaziv:
"Your email has been received. We have updated the financial information of the Company and the financial position is being discussed/reviewed with the financial services regulator in Malta.We will be in a position to share further information shortly. Your cooperation and patience is duly appreciated."
Comment
-
Raspuns standard! Eu cred ca ne duc de nas cei de la MFSA, ei fiind cei care trebuiau sa le supravegheze activitatea, posibil chiar sa fie complici cu cei care au dat tunul asta, adica ePayService! Eu am o teorie, banuiesc ca ne lungesc cu tot felul de povesti, in asa fel incat sa treaca destul timp , astfel incat noi sa cadem din dreptul de a mai depune vreo plangere la o alta autoritate(judecatorie , tribunal in Malta) . Eu am mai avut o experiența cu ceva ani in urma cu niste persoane din Malta , iar autoritatiile ii acopereau pe ei, de aceea va spun, nu mai stati cu mainile in san!Comment
-
Eu nu mai pot să rezist, simt ca clachez… nu mai pot, SINCER!
Am toate economiile , TOTI BANII acolo, am un copil pe care trebuie sa il cresc, mi-am terminat sanatatea lucrand noapte de noapte si acum am ramas fara nimic, Nimeni nu ne ajuta , nimeni nu face nimic cu adevarat !
Site-urile de streaming sunt la fel de vinovate pt ca au stiut ca au probleme si nu au incheiat colaborarea, nici macar nu ne-au atentionat!
Sa fiti blestemati, cei care au facut asta! ↕️Last edited by Divk; 16.Oct.2024, 00:19.😞 1Comment
-
Nu am nicio legatura cu acest subiect.Dar am si eu o nelamurire, o curiozitate mai bine zis. Cum o persoana isi poate tine toate economiile intr-un cont strain. Cum poate avea incredere in asa ceva? Mai sigur e la saltea daca nu in bancile romanesti -
Am fost prea ocupata sa muncesc, mi-am dedicat aproape tot timpul muncii, nu am avut timp de altceva, nu am crezut ca exista posibilitatea sa raman fara bani. Am intrat in depresie, simt ca cedez, nu mai potā¦ nimeni nu a facut nimic sa ne atentioneze macar, pt ca se stia ca au probleme
-
Lovense
Collapse
Comment