Glorya Agency

model mfc

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • It girl
    Membru
    • 23.Jun.2023
    • 43

Și cel mai important, lucrați weekendurile fetelor. În weekend mereu se fac cei mai mulți bani și de sărbători. Paștele catolic, Crăciun, Revelion, după petrecere eu mereu lucrez. Se fac sume imense in noaptea de revelion

Comment

• Cornelia
      Membru senior
      • 18.Jun.2018
      • 106

Imi spunetin si mie ce camera folositi tot vad ca acum fetele au camere care sa vad super bine si as vrea si eu. Eu intru doar in weekend dar am intrat si in cursul saptamanii si imi merge imi fac minimul de 1000lei in 5 ore eu stau pe 10 siteuri dar am experienta si nu imi este greu . Dar in weekend fac cel mai mult.. nici nu prea imi vine sa intru in timpul saptamanii cand vad cat de usor fac in weekend dar am inceput sa ma tin de cateva saptamani si chiar vad diferenta .

Comment

• eva7424
        eva7424 commented
        Editing a comment
        imi poti spune te rig cele 10 site uri?
    • Cornelia
      Membru senior
      • 18.Jun.2018
      • 106

Bonga streamate chaturbate camsoda xlove mfc xmodels imlive strpchat cam4

Comment

• eva7424
        eva7424 commented
        Editing a comment
        mersi frumos. folosesti obs?
    • Cornelia
      Membru senior
      • 18.Jun.2018
      • 106

Nu folosesc manycam

Comment

• PaulaA
        Membru junior
        • 25.Aug.2024
        • 12

Ce rezoluție folosești? Bănuiesc că ai net de bisnes? Ideia e ca netul meu de 1000 nu poate suporta 10 siteuri! Folosesc obs 720 ; era un canal discord in jobul nostru acolo se vorbeau multe subiecte folositoare nouă din domeniu
        Last edited by PaulaA; 20.Jan.2025, 20:41.

Comment

• Cornelia
          Membru senior
          • 18.Jun.2018
          • 106

Am net de 1000 de la digi imi tine si mai multe siteuri nu imi face probleme daca nu iti tine cred ca e de la pc nu de la net obs mie imi face pcul sa mearga super super greu deci nu il folosesc
          doar camera as vrea sa o schimb ca am vazut ca sunt unele performante acum eu ani de zile am avut camere de 50 de lei acum am logitech c9200 cred ca ii spune si se vede bine dar nu perfect cand am mai intrebat mi sa spus camera de la lovense dar are reviews nu chiar asa de bune deaia am zis sa mai intreb poate fetele care fac de la studio pot spune am observat ca cele care fac de la studio folosesc genul asta .ah rezolutia 720 .

Comment

• PaulaA
            PaulaA commented
            Editing a comment
            Deci ce rezoluție zici că folosești pe 10 site-uri? 720 cu manycam? Am văzut la unele fete și rezoluția 540 și chiar au useri mulți
        • It girl
          Membru
          • 23.Jun.2023
          • 43

Recomand Logitech Brio 4K. Am avut o și eu în trecut, culori frumoase, nu cred ca există ceva mai bun la ora actuală raport calitate preț și o rezoluție 1920 x 1080 + multi OBS. Are microfon inclus dar este sub orice critică, eu am HyperX QuadCastS si sunt foarte mulțumita, nu am renunțat la el deși folosesc o altă cameră. La mine se vede groaznic la 720 fără OBS. Știu ca in cameră toți ne vedem OK dar dacă intrați cu VPN o să vedeți care e calitatea reala. Spun asta pentru ca e o investiție pe care v o scoateți într un scurt timp și o sa merite fiecare bănuț!

Comment

• It girl
            Membru
            • 23.Jun.2023
            • 43

Momentan am un Logitech Rally dar am auzit ca OBSBOT tiny 2 AI 4K ar fi excelenta dar nu știu ce diferență ar putea face. Consider ca importanta este rezoluția prin care transmiți, performanța pc ul și viteza internetului 1000 mbps (eu am în jur de 980constant). Degeaba investești intr o camera buna daca rezoluția este aceeași, poate să facă o diferență nu prea sesizabilă și știm cu toții ca rezoluția cu care transmitem influențează locul pe pagină. 540 cred ca era acum 12 ani
            Last edited by It girl; 21.Jan.2025, 11:51.

Comment

• Cornelia
              Membru senior
              • 18.Jun.2018
              • 106

EU sincer ma vad ok ca nu am Banata romania si ma uit de pe telefon . O sa o comand azi pe brio dar sper sa nu fie degeaba gen pcul sa nu sustina ca o dau retur nu imi schimb pcul pt camera . Fac bani oricum dar vreau sa incerc eu ma hotarasem la insta360 link dar vad ca se blocheaza des deci incerc brio . Eu vreau ceva Mobil nu de Pus in trepied sau pe masa

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
              Working...