De ce Rich Girls Studio nu merită timpul și energia ta
Am lucrat o perioadă la studioul Rich Girls și vreau să împărtășesc experiența mea, în speranța că voi ajuta alte fete care iau în considerare acest loc.
Atmosfera și tratamentul personalului:
Dacă vă gândiți să lucrați la acest studio, vă încurajez să analizați și alte opțiuni. Meritați să lucrați într-un mediu care vă respectă munca și vă susține.
Aștept să aud și experiențele altora, fie pozitive sau negative, pentru a oferi o imagine cât mai completă.
Am lucrat o perioadă la studioul Rich Girls și vreau să împărtășesc experiența mea, în speranța că voi ajuta alte fete care iau în considerare acest loc.
Atmosfera și tratamentul personalului:
- Managerii favorizează anumite persoane și nu oferă suport celor care au nevoie.
- Se creează un mediu tensionat și competiție toxică între fete.
- Nu oferă training adecvat pentru a te dezvolta în această industrie.
- Nu ți se explică cum să îți maximizezi câștigurile sau cum să îți dezvolți conturile.
- Promisiunile de câștiguri mari sunt rareori realiste, iar comisioanele sunt mari.
- Experiența mea personală a fost mult sub așteptările pe care mi le-au creat inițial.
- Favoritismele și inegalitatea:
- Am observat cum unele fete primesc mai multe oportunități, în timp ce altele sunt ignorate complet.
- Lipsa respectului:
- Feedback-ul primit este deseori negativ sau lipsit de profesionalism.
Dacă vă gândiți să lucrați la acest studio, vă încurajez să analizați și alte opțiuni. Meritați să lucrați într-un mediu care vă respectă munca și vă susține.
Aștept să aud și experiențele altora, fie pozitive sau negative, pentru a oferi o imagine cât mai completă.
Comment