Glorya Agency

Cele mai proaste studio-uri din Bucuresti

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • FairyGrl9995
    Membru junior
    • 23.Sep.2024
    • 5

Cele mai proaste studio-uri din Bucuresti

De ce Rich Girls Studio nu merită timpul și energia ta

Am lucrat o perioadă la studioul Rich Girls și vreau să împărtășesc experiența mea, în speranța că voi ajuta alte fete care iau în considerare acest loc.

Atmosfera și tratamentul personalului:
    • Managerii favorizează anumite persoane și nu oferă suport celor care au nevoie.
    • Se creează un mediu tensionat și competiție toxică între fete.
    Lipsa de susținere profesională:
    • Nu oferă training adecvat pentru a te dezvolta în această industrie.
    • Nu ți se explică cum să îți maximizezi câștigurile sau cum să îți dezvolți conturile.
    Câștiguri mai mici decât se promite:
    • Promisiunile de câștiguri mari sunt rareori realiste, iar comisioanele sunt mari.
    • Experiența mea personală a fost mult sub așteptările pe care mi le-au creat inițial.
    • Favoritismele și inegalitatea:
      • Am observat cum unele fete primesc mai multe oportunități, în timp ce altele sunt ignorate complet.
      • Lipsa respectului:
        • Feedback-ul primit este deseori negativ sau lipsit de profesionalism.

Dacă vă gândiți să lucrați la acest studio, vă încurajez să analizați și alte opțiuni. Meritați să lucrați într-un mediu care vă respectă munca și vă susține.

Aștept să aud și experiențele altora, fie pozitive sau negative, pentru a oferi o imagine cât mai completă.
  • FairyGrl9995
    Membru junior
    • 23.Sep.2024
    • 5

experiența mea a fost departe de ceea ce mi s-a promis inițial. Vreau să împărtășesc ceea ce am observat, în speranța că alte fete vor lua o decizie mai informată.

Competiția nesănătoasă și lipsa de sprijin între colege pot face experiența insuportabilă, mai ales dacă succesul este întâmpinat cu ranchiună în loc de apreciere. Este greu să performezi într-un mediu ostil.

Modelele care nu generează câștiguri mari sunt ignorate sau tratate urât, ceea ce nu doar că le afectează moralul, dar și șansele de a-și dezvolta abilitățile și cariera. Acest lucru indică o lipsă de investiție în oameni.

Favoritismele și comportamentul bazat pe relații în loc de merit fac ca studioul să pară mai degrabă o „afacere de familie” decât un loc serios pentru dezvoltare profesională.

Afișarea unei singure persoane drept „model de top” poate crea o atmosferă de exclusivitate, care le face pe celelalte fete să se simtă marginalizate. Aceasta contribuie la lipsa unui spirit de echipă.

PROMISIUNI NEREALISTE: Studiourile care promit câștiguri mari, dar nu oferă suport adecvat sau un mediu propice dezvoltării, sunt dezamăgitoare. Modelele au nevoie de instruire, încredere și respect, nu doar de presiune pentru performanță imediată.

Acest studio nu pare să fie un loc în care să crești profesional sau să te simți respectată și sprijinită. Mai degrabă pare un mediu care îți consumă energia și îți afectează stima de sine. Recomandarea ar fi să cauți alte opțiuni care pun accent pe dezvoltarea personală și profesională într-un mediu sănătos și echitabil.

Dacă vă gândiți să colaborați cu acest studio, vă recomand să analizați cu atenție opțiunile. Cred că există locuri mai bune, unde munca voastră va fi apreciată și unde veți avea parte de respect și sprijin.

Dacă cineva a mai lucrat acolo, aș fi curioasă să aflu și alte perspective pentru a oferi o imagine completă.

Comment

• FairyGrl9995
      Membru junior
      • 23.Sep.2024
      • 5

Comportamentul modelului de top:
      Un alt aspect care mi-a lăsat un gust amar a fost atitudinea modelului lor de top, a cărei poză este afișată în studio. Aceasta are o atitudine de „golănie de stradă” și este vizibil invidioasă dacă primești mai multe laude decât ea. În loc să fie un exemplu pozitiv, comportamentul ei contribuie la atmosfera toxică, descurajând orice formă de colaborare sau sprijin între colege.

O atitudine „golănească” și invidia față de succesul altora creează un mediu ostil. Modelele noi sau mai puțin experimentate pot fi intimidate și demotivate.

În loc să fie o sursă de inspirație, un model de top cu astfel de comportament descurajează sprijinul reciproc. Fetele vor ajunge să se izoleze sau să se ferească de ea, ceea ce afectează atmosfera generală.

Dacă managementul tolerează sau chiar susține acest tip de comportament, devine clar că studioul prioritizează câștigurile individuale în detrimentul unei culturi sănătoase de lucru.

Faptul că studioul continuă să afișeze poza unei persoane care nu mai lucrează acolo de doi ani spune multe despre valorile și prioritățile lor :D
      Dacă studioul promovează în continuare imaginea unui fost model, înseamnă că nu investesc în construirea unei identități actuale și autentice. Acest lucru poate crea așteptări false pentru noile modele sau pentru potențialii colaboratori.

Studioul pare să se agațe de succesul din trecut al acestui model pentru a atrage noi fete sau clienți. Este posibil să nu aibă alte modele actuale care să le reprezinte valorile sau succesul, ceea ce sugerează o stagnare.

Un studio blocat în trecut
      Am observat ceva ciudat despre Rich Girls: încă afișează poza unui model de top care a plecat din studio în 2022. Deși ar putea părea un detaliu nesemnificativ, asta spune multe despre cum funcționează acest loc.

În loc să promoveze modele actuale sau să arate o imagine de succes real și contemporan, studioul continuă să glorifice o persoană care nu mai face parte din echipă. Mai mult, comportamentul acestui fost model era departe de a inspira – atitudine de „golănie de stradă” și o invidie constantă față de alte fete care primeau aprecieri. Un loc care nu evoluează, dar se agață de o imagine din trecut, nu pare să aibă prea multe de oferit în prezent.

Din perspectiva unei foste angajate, este un motiv în plus să nu recomanzi acest studio. Un mediu sănătos ar trebui să susțină diversitatea, colaborarea și respectul reciproc, indiferent de nivelul de succes al fiecărei persoane.

Comment

• FairyGrl9995
        Membru junior
        • 23.Sep.2024
        • 5

Valorile promovate de Rich Girls:
        Un lucru care mi se pare ironic este că studioul continuă să afișeze poza unui fost model de top(fata aceea cu premiul in mana de pe perete) care nu mai lucrează acolo din 2022. Această persoană, care avea o atitudine de "mahalgioaica/golanca de stradă” și era cunoscută pentru comportamentul invidios, pare să fie în continuare simbolul valorilor promovate de studio. În loc să se concentreze pe modele actuale sau pe o identitate profesională reală, Rich Girls preferă să păstreze imaginea unei persoane din trecut, ceea ce arată stagnare și lipsă de interes pentru dezvoltare. Cred că asta spune multe despre modul în care acest studio își definește succesul și ce fel de atmosferă oferă.

Așa că, dacă vreți să lucrați acolo, să știți că va trebui să vă măsurați cu fantomele trecutului – nu cu standarde reale de profesionalism.

Ce spune despre un studio când trăiește din amintiri?
        Rich Girls afișează încă poza unui model care a plecat din 2022. De ce? Poate pentru că nu au reușit să construiască o nouă poveste de succes de atunci.

Ce e și mai trist e că acest model, deși prezentat drept „de top,” avea o atitudine invidioasă și deloc profesională, ceea ce influența negativ atmosfera din studio. Dacă această persoană este în continuare „fața” lor, nu mă pot abține să nu mă întreb: oare ce fel de valori promovează cu adevărat acest loc? Un studio care nu evoluează nu poate susține creșterea celor care aleg să lucreze acolo.

Rich Girls continuă să afișeze poza unui model care nu mai lucrează acolo de doi ani. Dacă asta nu arată cât de învechit e acest loc, nu știu ce altceva ar putea.

Dar hai să vorbim despre persoana respectivă: o atitudine de „golănie de stradă,” o invidie constantă față de alte fete mai apreciate și o influență toxică asupra atmosferei din studio. Dacă asta este ce promovează Rich Girls, atunci clar prioritățile lor nu sunt succesul și bunăstarea celor care lucrează acolo. Dacă aveți alte opțiuni, chiar merită să le luați în calcul.

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
        Working...