Glorya Agency

Cele mai bune studiouri de videochat din Vaslui

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nikoletta
    Membru junior
    • 24.Mar.2024
    • 3

Comment

• OanaR
      Membru junior
      • 06.Oct.2024
      • 3

Comment

• Ancutza
        Membru junior
        • 27.Jul.2024
        • 3

Comment

• OanaR
          Membru junior
          • 06.Oct.2024
          • 3

Comment

• Ancutza
            Membru junior
            • 27.Jul.2024
            • 3

Comment

• OanaR
              Membru junior
              • 06.Oct.2024
              • 3

Comment

• Ancutza
                Membru junior
                • 27.Jul.2024
                • 3

Comment

• Chillyourheart
                  Membru senior
                  • 02.Feb.2018
                  • 147

Originally posted by Ancutza
                  Da, Ioana, în realitate, jobul ăsta e mult mai complicat decât pare la prima vedere. Dacă s-ar face ușor 3-4 mii de euro de acasă, toate fetele și-ar lua chirie undeva, ar cumpăra o tastatură, o lampă și gata bogăția! Sunt mii de fete online și toate se bat pe membrii cu bani. Iti trebuie mult mai mult decât pare ca să le iei banii.

Stai linistita ca se castiga mult mai mult de acasa , si fara stres sau penalizari ca la studiouri. Va cam bate vantul si intrati cu N conturi noi fake sa va faceti reclama . tristilor

Comment

• Figuri
                    Figuri commented
                    Editing a comment
                    Ca bine zici :))
                • Cornelia
                  Membru
                  • 18.Jun.2018
                  • 93

Pare foarte multa promovare dar nici ce spune Anca nu este miniciuna se fac bani si de acasa cu miile dar psihic nu poti dulce multa vreme .. eu desi fac de 12 ani videochat si fac bani mereu intru o Luna da si doua nu pentru ca ma face psihic sa comunic cu cu qtata lume .. daca iti faci cativa prieteni pe what's sau snap poti lua pause cum imi iau eu ei dandumi bani si cand nu intru.. dar aceasi poveste psihic este greu to keep up . Bottom line daca sti engleza poti face si de acasa un pc nu stiu ce avioane au alte fete al meu este cam 2000 lei si imi tine 10 siteuri fara probleme cu lumina si alte vrajeli am o lumina neon culoare rece ca sunt mai alba eu si cea de la bec ma face galbena rau si camera logitech c920 parca ii spune . Aia cu vecini porcarie am facut in charge 6 ani acelasi apartment si nu mi sa spus nici macar odata .. te sfatuiesc Tura de noapte se fac bani mult mai usor in weekend pe zi merge ok . Daca iti permiti investitia initiala incearca de acasa
                  have a nice day ! Sper sa te ajute oana
                  BTW am fost la studio la inceput 2 ani si nu recomand deloc . Doar vrajeli toti isi vad interesul mai bine de acasa 100 $ ai tai decat 200 la studio si le dai lor 100 si te freaca la melodie de o iei razna

Comment

• Cornelia
                    Membru
                    • 18.Jun.2018
                    • 93

[QUOTE=Cornelia;n63212]Pare foarte multa promovare dar nici ce spune Anca nu este miniciuna se fac bani si de acasa cu miile dar psihic nu poti dulce multa vreme .. eu desi fac de 12 ani videochat si fac bani mereu intru o Luna da si doua nu pentru ca ma face psihic sa comunic cu cu qtata lume .. daca iti faci cativa prieteni pe what's sau snap poti lua pause cum imi iau eu ei dandumi bani si cand nu intru.. dar aceasi poveste psihic este greu to keep up . Bottom line daca sti engleza poti face si de acasa un pc nu stiu ce avioane au alte fete al meu este cam 2000 lei si imi tine 10 siteuri fara probleme cu lumina si alte vrajeli am o lumina neon culoare rece ca sunt mai alba eu si cea de la bec ma face galbena rau si camera logitech c920 parca ii spune . Aia cu vecini porcarie am facut in chirie 6 ani acelasi apartment si nu mi sa spus nici macar odata .. te sfatuiesc Tura de noapte se fac bani mult mai usor in weekend pe zi merge ok . Daca iti permiti investitia initiala incearca de acasa
                    have a nice day ! Sper sa te ajute oana
                    BTW am fost la studio la inceput 2 ani si nu recomand deloc . Doar vrajeli toti isi vad interesul mai bine de acasa 100 $ ai tai decat 200 la studio si le dai lor 100 si te freaca la melodie de o iei razna

Comment

• Cristina2.2
                      Membru junior
                      • 19.Sep.2024
                      • 4

Wow, nu mi imaginam ca sunt asa multe de luat in calcul.Sincer, m-as fi dus si eu la un studio, dar imi e un pic teama de schimbare. Nu cunosc prea bine Iasiul si nu stiu cum e sa
                      locuiesc acolo. Plus, nu sunt sigura ca o sa ma descurc imediat.

Comment

• Irina889
                        Membru junior
                        • 22.Mar.2024
                        • 4

Te înțeleg! Si eu am avut emotii, dar cand vezi ca esti sustinuta, chiar uiti de toate temerile. O sa fie o schimbare buna pentru tine🙈 . Iasiul e mult mai ofertant din toate punctele de vedere. Studiourile sunt mai profesioniste, iar viata de acolo e mult mai dinamica decat in Vaslui. Te sfatuiesc sa iti faci curaj si sa faci pasul asta !😘

Comment

• Cristina2.2
                          Membru junior
                          • 19.Sep.2024
                          • 4

Multumesc chiar imi esti de ajutor ! Incep sa vad mutarea cu alti ochi. Ma gandesc serios sa dau fuga pana in Iasi sa vad cum sunt studiourile si sa ma conving singura. Mai am ceva de rezolvat pe acasa dar de luna viitoare o sa ma eliberez.

Comment

• Irina889
                            Membru junior
                            • 22.Mar.2024
                            • 4

Super idee! Eu am fost trainera. Chiar e bine sa mergi sa vezi cu ochii tai. Cand ajungi acolo si vezi ce conditii sunt, o sa te convingi singura. Plus, Iasiul e un oras foarte frumos, plin de viata. Vei gasi si multe locuri unde sa te distrezi dupa program, cafenele, cluburi… e cu totul altceva fata de Vaslui 😎 Daca dai de un studio bun, poate ai noroc de fete super deschise, care o sa te ajute cu tot ce ai nevoie! Eu asa faceam cand eram in domeniu.

Comment

• Cristina2.2
                              Membru junior
                              • 19.Sep.2024
                              • 4

Cat ai lucrat ca trainer Irina daca poti sa spui?

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                              Working...