Glorya Agency

MyFREEcams

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • OfeliaPitt
    Membru
    • 19.Feb.2024
    • 20

MyFREEcams

Fetelor,
    Lucrez de multi ani pe MFC ,dar,de ceva timp e totul mort. Membrii prea putin dispusi sa plateasca si pentru un flash banal de feet ,ce sa mai zic de privat....nici pomeneala..
    De obicei am un goal de 2000tok sa zicem,dar pana se atinge acest gol,membrii dau tip pentru cate o chestie din tip-meniul meu ,chestie pe care o am ca si goal de exemplu,si nu-mi convine sa fac chestia aia de n ori ...goalul e degeaba.. Sau odata ce se atinge goalul si fac chestia aia,lumea nu mai da tip,eu fac show si nimeni nu da tip odata ce s-a atins goalul. Nu mi se pare corect atata free si fara sa aprecieze macar cu 1 single fuckin' token. Ma dispera deja.. Nu stiu cum sa procedez...unde gresesc? ce sa schimb? Pareri? sfarturi va rog?
    Tin sa mentionez ca de nervi/suparare nu am mai intrat pe MFC de vreo doua saptamani deja. In aceste doua saptamani am stat pe Xcams ,mai mult in prvt chat si nu in free..Acolo imi convine,totul se intampla in privat,nu stau in free sa ma vada toti labari ieftini si zgarciti,si daca fac show e platita fiecare secunda cat membrul/membrii sta/stau in camera,plus ca mai intra cu mine si in VIP,ceea ce e si mai ok. Nu fac foarte mult ,undeva intre 50-100$/zi , am avut si doua zile bune de 200$+ . Pentru 4-5ore cat stau online pentru mine este foarte bine. Pe MFC deja e palavrageala multa si actiune/bani putini. Am gresit ca m-am implicat prea mult in discutii si ne cunoastem prea bine,dar deja vin la mine in camera sa ne confesam/sa nu ne plictisim,prea putin show si castig. Nici nu mai imi vine sa intru pe MFC dupa aceste doua sapt pe Xcams,sincer. Voi ce ma sfatuiti?
    Multumesc anticipat pt eventualele raspunsuri :)
  • Intheshadow
    Membru
    • 17.Jun.2021
    • 58

Important este sa stai online unde te simti tu bine,relaxata si unde iti merge,daca iti merge pe xcams,ramai pe el..

Comment

• It girl
      Membru
      • 23.Jun.2023
      • 39

Last edited by It girl; 28.Jul.2024, 14:11.

Comment

• OfeliaPitt
        OfeliaPitt commented
        Editing a comment
        Nu pot sa stau pe ambele in acelasi timp. Pe Mfc si-ar da seama , iar pe Xcams cand am privat ce fac? inchid mfc? si sa-l inchid de fiec data. Nu pot si nu vreau sa stau pe ambele deodata :)
    • It girl
      Membru
      • 23.Jun.2023
      • 39

Comment

• J1ca
        Membru
        • 21.Oct.2018
        • 35

Buna ! Eu stau pe o gramada de siteuri si pe MFC, dar la MFC folosesc club mode fiindca ei nu ofera spy mode ca Chaturbate/Stripchat cum ei ofera Spy mode per minute,asadar ca m-am gandit sa folosesc Club Mode ca un fel de Spy mode in caz ca am pvt show in alta parte ca Xmodels ori Streamate.
        Dar este un mare risc ca majoritatea membrilor oricat de platitori ar fi pe MFC sunt greu de convertit de a-i convinge pe membrii sa intre in Club mode ca nu le convine nici sa plateasca 150 de tk pentru 3 minute in Club Mode.

Comment

• vibermate
          Membru junior
          • 03.Sep.2024
          • 7

Buna fetele. daca vreti sa incercati si un site nou aparut in USA la inceput de drum, se numeste ViberMate. va las aici un link de inregistrare, un site in plus nu strica :) https://cams.vibermate.com/sub-perfo...ef=spicykeisha

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
          Working...