Glorya Agency

Sfaturi pentru o incepatoare

Adună
X

• Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • Diamond k
    Membru junior
    • 26.Jul.2024
    • 3

Sfaturi pentru o incepatoare

Buna,practic din cauza neajunsurilor am decis sa ma apuc de videochat. Am cateva intrebari,va rog sa nu radeti,nu gasesc nimic concret de aceea am decis sa postez aici.
    mi-am facut cont pe stripchat.
    ce valoare are 1 jeton? Care sunt preturile standarde l incepatoare? Am banat romania,este sigură treaba cu confidentialitatea?
    si intrebarea mea cea mai importanta.
    daca ma masturbez live, e posibil sa nu primesc niciun jeton? Nu-mi permit jucariile lovense.
    Daca îmi cere un membru privat, ce trebuie sa fac, adica deja ma masturbez,ce altceva pot oferi in privat.multumesc pt eventule raspunsuri si sfaturi.
  • Diamond k
    Membru junior
    • 26.Jul.2024
    • 3

Aa si foloesc Revolut. Este ok? Ce imi recomandatati?
    mulțumesc mult

Comentariu

• Rimela
      Membru senior
      • 11.May.2018
      • 301

Buna
      Pai priveste din punctul de vedere al membrului......daca ai vedea ceva gratis, ai mai plati vreun cent? Pt asta sunt privatele, sa te masturbezi si ce mai esti tu dispusa sa faci.......in free doar îi agiti un pic ........
      Nu lucrez oe Stripchat, dar daca nu ma insel exista un topic despre el, sigur gasesti informatii acolo. Si in contul tau de Stripchat sunt sigura ca daca rasfoiesti un pic ai sa gasesti despre preturi si metode de plata.
      O alta alternativa ar fi sa cauti un studio, ti se pune la dispozitie aparatura necesara si poate te si invata cate ceva.......asta macar pana vezi cum sta treaba.
      Faptul ca ai banat Ro, nu este o garantie....cine vrea sa te gaseasca, te gaseste :)

Comentariu

• Ana Banana
        Membru junior
        • 05.Apr.2024
        • 8

100 tokens inseamna 5$ ai tai

Comentariu

• Ana Banana
          Membru junior
          • 05.Apr.2024
          • 8

Pretul il decizi singura,va trebui sa descoperi care functioneaza pentru tine .
          As recomanda sa incepi la 8 sau 16 tokens pentru private si dublu pentru exclusive.
          Nu fa show gratis!

Comentariu

• It girl
            Membru
            • 23.Jun.2023
            • 23

Buna! Valoarea unui token este de 0,05 cenți. Ex: 100tokens X 0,05 = 5$. Poți privi noile modele care ți se pot asemăna și îți poți face o idee de prețuri. Confidențialitatea din punctul meu de vedere este doar în momentul în care banezi România, nu îți afișezi țara, limba vorbită și nu asculți muzică românească pentru ca Stripchat este FULL de romani dar dacă bifezi toate cerințele este greu ca un cunoscut să te găsească neștiind username-ul tău sau ora la care te loghezi. În free poți face ce te simți tu confortabil și poți încerca mai multe variante până o găsești pe cea potrivită. Poți juca rolul inocentei, shy girl - next door si poți face ce îți dorești doar în privat, poți face teasing sau poți face show…nimeni nu îți poate garanta ca vei face bani intr un mod anume. În timp o sa observi ce tipuri de show sunt cele mai căutate, nu toată lumea își dorește să vadă spre exemplu dildo show dar intr un final o sa fie nevoie sa îți cumperi toate jucăriile de care crezi ca vei avea nevoie pentru ca îți vei scoate banii pe ele în timp record și în special cele Lovense îți vor crește veniturile considerabil. Metoda de plată o poți căuta pe fiecare site în parte și poți decide care ți se potrivește, nu se poate transfer direct de pe site pe Revolut, eventual să îți faci cont pe metoda de plată aleasă după care să transferi pe Revolut până îți sosește cardul…sper să te ajute dar este extrem de dificil și nerecomandat să încerci de acasă fără minimele cunoștințe pentru ca s ar putea să fii descurajată de câștiguri chiar dacă tu ai potențial. Baftă!

Comentariu

• Noname15
              Membru junior
              • 09.Aug.2024
              • 3

Incearca livejasmin

Comentariu

• vibermate
                Membru junior
                • 03.Sep.2024
                • 7

Buna fetele. daca vreti sa incercati si un site nou aparut in USA la inceput de drum, se numeste ViberMate. va las aici un link de inregistrare, un site in plus nu strica :) https://cams.vibermate.com/sub-perfo...ef=spicykeisha

Comentariu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
                Procesare...