Salut! Intreb lumea de pe aici ca altfel nu m-am lamurit. Daca as vrea sa-mi deschid un studio de videochat la mine in Zalau cum ar fi cel mai bine sa fac? Parca nu m-as aventura singur sau doar cu un prieten care stie la fel de putine ca mine despre domeniul asta. Am tot cautat pe net si am vazut ca as putea lua o franciza. Nu sunt asa multe variante dar din cate sint nele mi se par ca isi umfla promisiunile. Nu fac afaceri de ieri, de azi asa ca nu cred ca in bogatii peste noapte cum vad pe reclamele astea.
Ca sa fiu clar mai intereseaza o varianta serioasa din care sa scot bani pe bune nu am chef de povesti frumoase. Ca stiti vorba aia ca e prea frumos sa fie adevarat. Deci are cineva experienta pe aici? Este cineva care a incercat sa cumpere franciza de studio de videochat intr-un oras mai mic cum e Zalaul sau alte orase dar nu din astea mari ca Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj etc? As aprecia mult daca m-ati ajuta cu un sfat.
Ca sa fiu clar mai intereseaza o varianta serioasa din care sa scot bani pe bune nu am chef de povesti frumoase. Ca stiti vorba aia ca e prea frumos sa fie adevarat. Deci are cineva experienta pe aici? Este cineva care a incercat sa cumpere franciza de studio de videochat intr-un oras mai mic cum e Zalaul sau alte orase dar nu din astea mari ca Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj etc? As aprecia mult daca m-ati ajuta cu un sfat.
Comment