Glorya Agency

Cea mai bună franciză de videochat din România

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Marcel C
    Membru junior
    • 28.Jan.2024
    • 8

Cea mai bună franciză de videochat din România

Salut! Intreb lumea de pe aici ca altfel nu m-am lamurit. Daca as vrea sa-mi deschid un studio de videochat la mine in Zalau cum ar fi cel mai bine sa fac? Parca nu m-as aventura singur sau doar cu un prieten care stie la fel de putine ca mine despre domeniul asta. Am tot cautat pe net si am vazut ca as putea lua o franciza. Nu sunt asa multe variante dar din cate sint nele mi se par ca isi umfla promisiunile. Nu fac afaceri de ieri, de azi asa ca nu cred ca in bogatii peste noapte cum vad pe reclamele astea.

Ca sa fiu clar mai intereseaza o varianta serioasa din care sa scot bani pe bune nu am chef de povesti frumoase. Ca stiti vorba aia ca e prea frumos sa fie adevarat. Deci are cineva experienta pe aici? Este cineva care a incercat sa cumpere franciza de studio de videochat intr-un oras mai mic cum e Zalaul sau alte orase dar nu din astea mari ca Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj etc? As aprecia mult daca m-ati ajuta cu un sfat.
  • Videochat Suceava
    Membru junior
    • 28.Aug.2023
    • 6

Salut, Marcel! Cred ca iti pot ranspunde eu, cam ales aceeasi optiune in Suceava. Ma gandeam de mai mult sa ma bag in videochat dar, discuntand cu unul, cu altul, mi- am dat seama ca nici in 5 ani nu as fi reusit ceva ca lumea si riscam sa pierd banii. Sunt prea multe detalii tehnice sa le zicem, si cu modelele sau site- urile e complicat de unul singur. N - am avut curaj sa ma bag, asa ca stiam ca nu ma descurc si am stat linistit vreo 2 ani cred. Acum ceva timp a inceput sa vorbesc cu studiouri care ofera francizare si alea nu m- au convins. Pe urma am contactat Heyluxul din Iasi si s- au legat lucrurile, iar acum mi- am deschis un studio in Suceava cu un prieten de-al meu. Sper sa te ajute.

Comment

• Marcel C
      Membru junior
      • 28.Jan.2024
      • 8

Multumesc mult pentru raspuns dar mi- ar fi de folos mai multe detalii totusi. Cum ai facut mai exact? M- am uitat si eu pe site-urile francizarilor din Bucuresti dar ceva da cu minus. Cand ai timp poate scrii mai multe :)

Comment

• ManifestCluj
        Membru junior
        • 04.Jun.2024
        • 3

Te pot ajuta eu cu detaliile tehnice contra cost. Eu tocmai am deschis studio in Cluj. Ma poti contacta pentru mai multe detalii.

Comment

• ManifestCluj
          Membru junior
          • 04.Jun.2024
          • 3

Nu merita franciza. Mai bine iti deschizi propriul studio. Eu m-am ocupat de la 0 de tot ce tine de studio. De la acte, logo, promovare si pozele pentru modele , absolut tot.

Comment

• Videochat Suceava
            Membru junior
            • 28.Aug.2023
            • 6

Buna ziua, ManifestCluj! Sunt de inteles unele frustrari in ceea ce priveste franciza. Le- am experimentat si eu pe ale mele. Am discutat cu 2 studiouri din Bucuresti, care mai aveau deschise studiouri si prin alte orase, dar ceva nu mi s-a parut ok in abordarea lor. Adica ok, faci promisiuni de zeci de mii de euro lunar, dar cand afirmi asta printr- o abordare stricta, parca iti da de gandit putin. Ramasesem cu sentimentul ca ma inrolez in armata pe banii mei:) Nici la mine nu s- a legat nimic multa vreme, dar am tot continuat sa fac research, sa le compar pe toate, nu m- am oprit la primul studio ce iese in cale si promitre vrute si nevrute. Prietenul cu care sunt asociat acum e si el o persoana mai linistita, nu pe arogante, cu hai sa vezi cine- s eu si ce pot. Am preferat sa mai asteptam decat sa ne aruncam cu capul inainte in ceva cu care nu ne simtim 100 % ok. Heylux a fost al treilea studio cu care am vorbit. A fost mai pe stilul nostru cum faceau ei lucrurile, mai ales ca puneau mult accent pe discretie. SI am ramas cu ei. Acum, fiecare face cum considera. Nu stiu, franciza te ajuta de stresul ala de inceput, te ajuta sa ai o baza, parca altfel e totul

Comment

• Cornel
              Membru junior
              • 28.Jun.2023
              • 3

Salut tuturor.Scuze ca ma bag in discutie, dar sunt interesant de ideea asta. Vad deja ca parerile sunt impartite, eu sunt mai la inceput, in sensul ca n- am vorbit uc nimeni si nici nu m-am uitat cu atentie la studourile astea sa vad care-i treaba cu franciza . Mi se pare interesanta ideea asta ca am si un job la corporatie si daca as deveni patron de studio de videochat la mine in oras, parca n-ar fi bine pentru job. Desi lucrez remote as prefera sa tin pentru mine asta. Mai am si membri de familie care sunt mai retro cu mentalitatea asta, daca intelegeti ce spun. Cum a ajutat discretia, Videochat Suceava, sau de ce zici ca ai mers cu ei din cauza asta?

Comment

• Videochat Suceava
                Membru junior
                • 28.Aug.2023
                • 6

Noroc, Cornel! La fel a fost si pentru noi, chiar asta ziceam. Eu sunt programator la baza ca meserie si mai am clienti care n-au treaba cu videochatul. Colegul meu a fost angajat in structurile MAI si n-are chef sa iasa in fata. La Heylux m-am uitat pe site si puneau mult accent pe confidentialitatea modelelor, adica nu puneau fetele sa vorbeasca pe net. Asta mi s-a confirmat si cand am mers in Iasi, la sediul lor sa vorbesc. Isi protejeaza modelele si asa facem si noi aici in Suceava mai ales ca orasul e mai mic. Prietenul meu e casatorit, cu copii mici si nu-si doreste sa se stie la scoala. Deci partea asta de seriozitate si realism m-a convins. Nu mi-au promis castiguri fabuloase si nici ca o sa se intample minuni peste noapte. Din contra, ne-au explicat cu pixul in fata care sunt cifrele , la ce cheltuieli sa ne asteptam si care ar fi implicarea noastra ca timp. La niste luni dupa am inceput pot spune ca partea cu timpul e si mai importanta. Stam destul de mult la studio ca sa punem la punct lucrurile si asta n-am auzit-o de la alte studiouri cand vorbeam de francizare. Acum ma conving tot mai mult ca ce ne-au spus cei de la Heylux e cat se poate de valabil.​

Comment

• Marcel C
                  Membru junior
                  • 28.Jan.2024
                  • 8

Si crezi ca pentru mine aici in Zalau ar merge? Cam care crezi ca ar fi cele mai mari piedici daca poti spune?​

Comment

• Videochat Suceava
                    Membru junior
                    • 28.Aug.2023
                    • 6

M-as feri sa fac comparatii ca nu stiu ce e la tine. Nici nu stiu daca am fost vreodata in Zalau dar iti pot spune cum e la noi. La Suceava ne ajuta faptul ca exista o universitate in oras. Desi e cam mica, tot e ceva ca vin studente de prin judetele din jur ca sa invete si au nevoie de bani. Deci secretul e sa te promovezi nu numai in orasul tau ci si in judetele din jur. Probabil ca nici la tine nu curge bogatia pentru fetele din regiune asa ca videochatul poate fi o optiune pentru ele. O alta parte ok a
                    colaborarii cu Heylux e ca echipa lor ne-a ajutat si ne ajuta inca pe partea de recrutare. Efectiv nu stiam cum se face asta si ei ne ajuta cu promovarea, ne explica ce merge si ce nu merge. Asta ne scapa de multe cheltuieli aiurea si mergem mai tintit spre fetele astea. La noi merge si din om in om ca recomandari. Avem vreo cateva modele care au zis de bine de studio unor prietene mai bune care apoi au venit si ele la studio sa incerce. Acuma nu-ti zic ca toate raman ca na, se mai razgandesc, sunt nehotarate unele, descopera ca nu-i pt. ele etc. Dar cu cat mai multe aduci la studio cu atata ai sanse sa-ti ramana macar o parte si sa faci bani cu ele.​

Comment

• Cornel
                      Membru junior
                      • 28.Jun.2023
                      • 3

Dar cum ai facut cu toate partile alea de care ziceai ca nu le stiai nici tu? Pe mine ma sperie zona tehnica. Habar n-am cum se lucreaza cu siteurile si am auzit ca unele nici nu te baga in seama daca vrei sa intrebi ceva. Eu imi inchipuiam ca e ca la Vodafone sau Orange, ca daca esti client si vrei ajutor suni undeva si-ti raspunde cineva.​

Comment

• Videochat Suceava
                        Membru junior
                        • 28.Aug.2023
                        • 6

Ce zici tu acum se intampla din ce- am auzit si la site- urile free, ca MFC si altele de genul. Noi nu lucram cu ele. Cu Heylux am ajuns sa lucram cu cele Premium, in principal LiveJasmin, cu statut de studio certificat. Suntem ajutati foarte mult de echipa lor din Cehia, pe langa trainingul primit tot timpul de la Heylux. Toate astea intra in contractul de francizare. Deocamdata sunt foarte multumit de cum a inceput, desi suntem inca la inceput, incep usor usor sa se vada si o crestere. Nu e spectaculasa, dar e normal sa fie asa. Important e ca stim cum sa ajutam modelele sa inregistreze progresele

Comment

• Marcel C
                          Membru junior
                          • 28.Jan.2024
                          • 8

Asta ma intereseaza mult si pe mine: sa ma ajute cineva daca nu stiu si nu sa- mi ia niste bani pur si simplu pe franciza

Comment

• Videochat Suceava
                            Membru junior
                            • 28.Aug.2023
                            • 6

Asta e exclus. Oricum avem in contract foarte clar cum si cat suntem ajutati. Am fost la Iasi de cateva ori la sediul Heylux si ne propunem sa ajungem de cate ori avem nevoie. Echipa de trainere de acolo e de nota 10 dupa parerea mea si aflam tot timpul lucruri foarte utile. La fel, invitam trainere de la Iasi sa vina la Suceava sa stea de vorba direct cu modelele noastre. De la LiveJasmin primim la fiecare perioada niste statistici foarte amanuntite despre modelele noastre care ne ajuta sa intervenim punctual si sa le ajutam acolo unde e loc de mai bine. Asa stim ce functionalitati din cont pot folosi mai mult si mai bine, cat stau in medie intr-un privat sau in free chat si asa mai departe. Invat si eu acum termenii astia dar au mare sens pe masura ce te obisnuiesti ca numai asa intelegi cum se fac banii. Sunt niste rgeuli mari si clare si niste indicatori de urmarit. Normal ca modelele sunt unele mai visatoare, altele mai dezordonate dar asta e treaba trainerelor tale. Ele intervin si le ghideaza ca sa faca mai multi bani.

Comment

• Marcel C
                              Membru junior
                              • 28.Jan.2024
                              • 8

Te intreb din nou si scuze daca insist: crezi ca ar merge si in zalau o franciza Heylux? Videochatul imi tot sta pe creier si cred ca as putea face bani din asta ca nu prea e concurenta serioasa pe aici.

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                              Working...