X
-
Multumesc tare mult! O sa va dau un telefon inainte de a ajunge la Baia, pentru ca trebuie sa imi rezolv mai intai niste probleme personale si pe urma sa vad si de chirie. Am mai multe intrebari dar le discutam cand ajung la dvs.Leave a comment:
-
Buna, Carina! Ma bucur mult de interesul tau. Da, Lapus e aproape de Baia Mare si abia asteptam sa te primim la noi. Ca si conditii, trebuie sa ai peste 18 ani, ca asa cere legea si de restul actelor iti spunem cand vii la studio, la interviu. Vedem cat de ok esti cu engleza si daca esti serioasa. Cam astea sunt conditiile ☺ Noi mai avem 2 modelecare nu sunt chiar din Baia Mare, din oras, ci din imprejurimi si vin cu autobuzul la noi, ca e destul de aproape, deci nici macar nu stau in oras. Daca ele se descurca sigur o sa te descurci si tu ☺ Uite, ăsta e nr nostru de la Heylux Baia Mare: 0758 252 525 . Te așteptăm cu mult drag ☺Leave a comment:
-
Buna sunt din Ulmeni si am facut videochat independent pana acum 2 luni. Nu mai am cum sa fac pentru ca s-a mutat vara mea la mine si nu vreau sa stie ca fac bani asa. Daca tot as vmerge in Baia Mare sa imi inchiriez apartament acolo, ma gandesc sa incerc si eu din studio, ca de acasa era greu ca nu am decoruri si nici nu ma motivez singura. Care sunt conditiile de angajare la dvs?Leave a comment:
-
Fiecare face cum vrea dar eu ma felicit ca am ales asa. Pot sa spun ca m-am gandit mult pana sa fac pasul asta dar acum imi pare rau ca nu m-am decis mai repede pentru ca sistemul asta imi face treaba mult mai usoara. Stiu ce am de facut si restul e cat la suta pun in practica. Imi si palce domeniul, ca sunt femeie si ma motiveaza sa ajut modelele sa-si implineasca visele. Fete care erau la limita cu intretinerea sau cu situatii de familie complicate sunt acum pe picioarele lor cu jobul de la mine. Deci pot zice ca recomand modul asta de a intra in videochat si din punctul meu de vedere e singurul care merge mai ales intr-un oras mai mic, cum e Baia Mare, in comparatie cu Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj sau Timisoara.Leave a comment:
-
Mda, asta e marea problema, ca toata lumea are bani limitati de bagat si ar fi bine sa-i scoti totusi. Pe cont propriu singurul avantaj e ca iti raman toate veniturile dar problema e care venituri? Daca imi ramane 100% din nimic sau aproape nimic, cam greu...Leave a comment:
-
Am prieten cu studio de videochat facut singur si e greu tare. Eu nu m-as baga de capul meu in ce s-a bagat el. Credea ca face ca drege, si-a vandut BMW-ul ca sa bage bani in studio si nu-si scoate pana acum investitia. Nu zic orasul ca e mai mic si n-are rost sa stie lumea. Si el se plange de lucrurile astea ca nu stiu fetele sa le descurce singure si n-are cu ce sa le tie la studio. I-am zis sa ia si el o franciza de undeva macar sa-l ajute la recrutare dar nu intelege si se incapataneaza de unul singur. M-am gandit si eu sa ma bag dar nu m-as asocia acum cu el pe studio fara nici un ajutor de undeva.Leave a comment:
-
Iti zic eu ca e simplu. Iti dau tot numere ca spuneai ca intelegi numerele. In orice moment din zi si din noapte sunt cateva mii de modele online pe orice site de videochat. Poti sa verifici si tu asta fie pe site-urile premium pe care lucreaza modelele noastre, pe LiveJasmin, AdultWork, Flirt sau din alea free, ca Chaturbate
sau altele. Deci vorbim de zeci de mii de modele daca am aduna toate site-urile, ca- s multe. Acolo sunt si modele cu foarte multa experienta sau care arata foarte bine. De ce crezi ca membrii de pe site-uri, si mai ales cei cu bani ar prefera sa cheltuiasca sau sa bage in seama modelele tale decat pe celelalte mii? Aici intervine
partea cu trianingul. Echipa de la Heylux a stat de vorba si cu noi si cu modelele noastre despre cum se face un teasing, cum sse sta in fata camerei, cum se atrage
un membru prin conversatii, cum se face un show in privat, teasing, pe urma cum se mentine fidel un membru si asa mai departe. Nici eu nu stiam de lucrurile astea si nici fetele care au venit sa lucreze la mine la studio. Daca le baga masa online nu faceau nici un ban sau ma rog, faceau foarte putin. Aici e diferenta dintre succes si hai sa incercam. Si din nou, modelele sunt istete, se prind repede daca le ajutam sau nu. De ce ar sta sa imparta jumatate din castiguri cu noi? Fac asta tocmai pentru ca le dam training, stim sa le sustinem live, in timp ce sunt online si fac mai multi bani la studio, chiar daca impart cu noi.Leave a comment:
-
Tot nu inteleg ce e asa de greu sa pui niste fete online sa lucreze si sa le iei 50% sau cat e comisionul din incasari. Ele isi fac treaba acolo si studioul incaseaza. Cu ce te ajuta studioul de la care cumperi franciza? Poate ma prind eu mai greu dar poate explica cineva.Leave a comment:
-
Pot sa confirm si eu asta. Ca sa fim sinceri, modelele mai fac si mofturi, dau ochii peste cap, zic ca fac ceva si nu mai fac si asa mai departe. Am invatat ca trebuie sa am multa rabdare si daca e nevoie sa vorbesc de 3 ori cu un model despre ceva, o fac. Unele persoane au un stil mai special si daca ma enervez nu rezolv nimic. Ma ajuta sa fiu calm si sa ii arat modelului cum o ajut eu ca studio si de ce e mai avantajos sa ramana aici.Leave a comment:
-
Spuneam ca modelele au optiunea sa lucreze de acasa. Ca patron de studio de videochat n-am cum sa le fortez sa vina la program ca imi pleaca de tot. Trebuie sa o conving ca ii e mai bine aici decat in alta parte. Asta am invatat de la echipa heylux, care a venit de la Iasi aici, la studio. Mi-am dat seama ca pot sa obtin mai mult daca ma concentrez pe motivare in loc sa incerc sa fortez lucrurile. Modelele vor sa fie si ascultate, sa le fac sa se simta bine, intelese, protejate, deci nu merge la modul clasic.Leave a comment:
-
Multumesc frumos pentru raspuns. Are sens ce zici. Nu ma gandeam ca e problema asta cu constanta modelelor la studio. M-as fi gandit ca e ca la o firma unde stabilesti un program si angajatele vin la treaba. Totusi, care-i treaba cu videochatul asa speciala ca nu poti sa impui un program?Leave a comment:
-
Deocamdata am 8-9 modele. Zic asta pentru ca am inteles si eu ca modelele sunt nehotarate la inceput si iti ia ceva timp pana le convingi sa ramana pe o baza stabila.Asta se leaga si cu partea de servicii oferite, adica in ce fel te porti cu ele. Eu stiu ca unele au si optiunea sa lucreze de acasa dar am primit training legat de lucru asta si stiu ce sa le spun, cum sa le fac sa prefere sa lucreze de la mine. Iar daca ma port ok, atunci stiu ca o sa zica si altor fete de varsta lor, prietene sua cunostinte, ca e bine la studio si asa o sa pot sa recrutez mai mult si sa ma extind. Ca si bani, la inceput, adica in primele saptamani, modelele incepatoare fac in jur de 1.000 , 1.000 si ceva de dolari la perioada, adica la 2 saptamini. Cam dupa 2 luni, incep sa creasca la 1.500 de dolari la perioada, deci aduc aproape de 3.000 de dolari pe luna in studio, bani pe care ii impartim cu grila de bonusare. Deci Julian, ca sa-ti raspund direct, poti sa-ti faci si tu calculele. Din nou, zic ca modelele unele modelele vin constant la studio, dar altele vin de cateva ori apoi pelaca, pe urma iar vin, iar pleaca si nu poti sa stii dinainte cat o sa castigi cu ele, plus ca nu poti sa le faci ca lumea training. Dar merita zic eu, e mai bine decta ma asteptam pentru inceput.Leave a comment:
-
Daca vrei poti sa imi spui cate modele ai acum si ce bani fac modelele tale? Eu sunt mai concret si imi plac cifrele. Ce inseamna ca iti merge mai concret?Leave a comment:
Lovense
Collapse
Leave a comment: