Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Help! Declaratie venituri 2023

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Cata, nu stiu sa iti spun pentru ca nici eu nu am platit pana acum, dar am inteles ca termenul de depunere al declaratiei este pana in martie.
    Eu am avut Srl, si am preferat sa renunt si sa raman pe persoana fizica, deci habar nu am cum va fi si ce va fi, si eu sunt destul de stresata de cand cu aceasta situatie.
    Din ce am citit, se depune declaratia cu suma pe care ai incasat-o, apoi astepti de la Anaf sa iti calculeze ei cat ai de platit.

Comentariu

Cata, nu stiu sa iti spun pentru ca nici eu nu am platit pana acum, dar am inteles ca termenul de depunere al declaratiei este pana in martie.
      Eu am avut Srl, si am preferat sa renunt si sa raman pe persoana fizica, deci habar nu am cum va fi si ce va fi, si eu sunt destul de stresata de cand cu aceasta situatie.
      Din ce am citit, se depune declaratia cu suma pe care ai incasat-o, apoi astepti de la Anaf sa iti calculeze ei cat ai de platit.

Comentariu

Postat în original de cynthyamelisa Vezi post
        Termenul de depunere este 25 mai. Nu martie. Informati-va despre declaratie... Este 201 pt drepturi de autor , la 212 ai nevoie de un cod de identificare fiscala din străinătate,sau ceva de genul. E grupul pe telegram in care s-a discutat mai mult despre asta.

Cata despre ce declaratie pe proprie răspundere vorbesti? Detaliaza-mi si mie putin pls

Comentariu

• Memsy
          Memsy comentat
          Editarea unui comentariu
          Buna, poti spune care este grupul respectiv de telegram in care se discuta? Eu am incercat sa caut grupul secretelemariei dar nu imi apare. Mai exista si alt grup similar?

Postat în original de Cristina22 Vezi post

Termenul de depunere este 25 mai. Nu martie. Informati-va despre declaratie... Este 201 pt drepturi de autor , la 212 ai nevoie de un cod de identificare fiscala din străinătate,sau ceva de genul. E grupul pe telegram in care s-a discutat mai mult despre asta.

Cata despre ce declaratie pe proprie răspundere vorbesti? Detaliaza-mi si mie putin pls
        Vezi daca nu ai platit din urma si depui cererea o sa platesti pe toti ani..

Comentariu

• Keke
          Keke comentat
          Editarea unui comentariu
          De ce ar lua din urma?

• Cristina22
          Cristina22 comentat
          Editarea unui comentariu
          Si ce te face pe tine sa crezi ca nu te ia din urma oricum, indiferent de modalitatea de declarare, sau indiferent daca declari sau nu, acum cu noua lege dac7 , când ei primesc mura in gura de la site? La sfârșitul zilei daca vor sa te ia din urma de acum in colo nu le mai e atât de dificil. Declaratie sau SRL-ul pe care il ridici in slavi , de luat la întrebări te pot lua oricum.

Keke nu te ia nimeni din urma,nu mai stati si ascultati tot ce se scrie aici,care vreti sa va declarati banii,mergeti la o contabila si ea va explica cel mai bn ce si cum si cu asta basta,nu stati sa plecati urechea la ce zice fiecare…

Comentariu

supergirl...spuneai tu ca ai cunostina la ANAF care te pune sa semnezi din urma de la ce banca sau site ul x... Etc. Asa spunea presedintele ANAF ca daca esti prins ca evazionist te pune sa semnezi o declaratie de venituri/pe propria raspundere. Nu la aia te refereai? Chiar tu ai spus ca ai cunostina la ANAF...? Cum sta treba...? Oricum legea cu dac7 te pune sa platesti doar pe anul 2023 ... Iar acea declaratie de care spuneam eu(probabil aia de care spui tot tu) este pt evazionistii prinsi. Iar in cazul dac7 nu este vorba de evaziune fiscala, ci de declarat taxele. Atat.

Comentariu

Fetelor,daca depunem declaratia de venituri nu inseamna ca ne acuza de evaziune. Supergirl spunea ca stie pe cineva la ANAF... Acea declaratie este daca este ceva suspect, daca te prind ei cu ceva. Dar daca te duci sa declari banii pe 2023 nu semnezi nimic. Doar declari si platesti. Nu semnezi nimic. Nu va panicati.

Comentariu

Nu va mai panicati, am vorbit azi cu o contabila. Platiti doar pe 2023. Atat. Declaram pana in termenul stabilit de lege, platim si aia e.
              Doar daca esti prins semnezi foaia aia.
              Linistiti-va, va rog.

Comentariu

Nu stiu daca e cineva panicat... Ideea este ca d-soara de mai sus încearcă sa ne spuna ca daca declaram ne ia anaful din urma pt tot. Asa random ca faci ce trebuie gen. Nu faptul ca iti declari veniturile declanșează vreo investigatie anaf. Mai degrabă faptul ca nu declari.
                la sfârșitul zilei pe ei ii interesează sa îți plătești taxele

Comentariu

• Cata
                  Cata comentat
                  Editarea unui comentariu
                  exact asa :)

Cel mai bine intrebati un contabil-avocat va duceti la anaf si veti vedea , succes.

Comentariu

• Intheshadow
                  Intheshadow comentat
                  Editarea unui comentariu
                  Pana acum te dadeai mare ca tu cunosti,faci,dregi…vezi ti tu te anaful tau acolo si nu mai da sfaturi copiate de la altii…

eu m-am referit ca o sa vedeti cand o sa ajungeti la institutia financiara ! Stiu pentru cam am o cunostinta acolo, dar fiecare isi da cu parerea aici si am zis cel mai bine sa intrebe si sa simta pe pielea lui :)
                daca tu ai luat-o asa , bafta in a apleca urechea in stanga si in dreapta .
                Duceti-va si veti vedea.

Comentariu

• Intheshadow
                  Intheshadow comentat
                  Editarea unui comentariu
                  Mergi tu la institutia financiara,eu nu ma duc nicaieri,stau bn in canapeaua mea:)

• supergirL23
                  supergirL23 comentat
                  Editarea unui comentariu
                  Te rog numai cauta raspunsuri , nu te mai baga in seama , numai cere pareri , era doar decizia mea din a va impartasi ce si cum , din ce vad aici pe forum nu te ajuta nimeni !! doar comentari urate , jigniri si fiecare se da "desteapta"

Hello. A trimis si Jasmin mail referitor cum ca vor declara bla bla bla.......Am primit si mail si mesaj in contul de studio. E cam aiurea treaba asta, hmmmm. Deocamdata am adaugat cnp-ul de Ro, dar avand datele de facturare pe Spania ( aici locuiesc) , astept sa vad in urmatoarele zile daca s-or multumi cu asta sau mi-or cere tax number de Spania , pfffff

Comentariu

Buna,
                  Ati incercat sa bagati CNP-ul de pe CI ca si TIN (Tax Identification Number) pe Jasmin sa vedeti daca se accepta sau nu?
                  De asemenea si pe Streamate la SSN/EIN/TIN/VAT number?
                  Intreb pentru ca la deschidere cont pe cams/streamray pe formularul W-8BEN se accepta CNP-ul din CI la "Foreign tax identifying number" si pare a fi practic acelasi lucru.
                  Eu nu am completat nimic deocamdata pentru ca eu nu mai activez in domeniu de ceva timp asa ca nu are rost, dar as vrea sa stiu daca se accepta CNP in caz ca voi activa din nou. Multumesc anticipat pentru informatie.
                  Ultima editare de Memsy; 22.nov.2023, 12:00.

Comentariu

• Intheshadow
                    Intheshadow comentat
                    Editarea unui comentariu
                    Merge sa pui cnp ul peste tot si paxum si siteuri

Da am pus CNP pe livejasmin si l au acceptat la paxum la fel am intrebat suportul si a zis sa pun la Tin number CNP!

Comentariu

• Mayamaria
                    Mayamaria comentat
                    Editarea unui comentariu
                    Ai primit de la paxum? Eu nu am nici un msg cu privire la acest lucru

Nici eu nu mai lucrez pe livejasmin da l am completat !

Comentariu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
                  Procesare...
                  X