Glorya Agency

Help! Declaratie venituri 2023

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • evafromheaven
    Membru
    • 19.Mar.2019
    • 68

Help! Declaratie venituri 2023

Buna,fetelor!
    Cele care declarati veniturile ,ma puteti ajuta si pe mine?
    Doresc sa lucrez legal,chiar daca nu castig sume mari.
    Imi puteti recomanda un contabil care sa ma ajute ?
    Cum procedati voi personal ?
  • evafromheaven
    Membru
    • 19.Mar.2019
    • 68

Din 2024,Streamate si alte siteuri vor declara veniturile modelelor si se va cere Tax number pt toata lumea .

Comment

• evafromheaven
      Membru
      • 19.Mar.2019
      • 68

Daca de exemplu un model castiga 1000$ pe luna,cat vor fi taxele? Cu ce ramane acel model?

Comment

• Figuri
        Figuri commented
        Editing a comment
        Probabil 60% iti ramane dupa tot ce dai afara.Nu stiu sigur.Doar banuiesc...Asa ca nu ai de ce sa faci prostia asta :))
    • Amysweet
      Membru senior
      • 22.Jan.2022
      • 218

Pentru persoana fizica , vor fi mari taxele!
      intra in legalitate srl/ studio.

Comment

• Figuri
        Membru
        • 19.Jul.2023
        • 50

Doamne fereste...Incasezi bani de la un site strain,pe un cont strain,cum e paxum,.De ce as declara veniturile?Pai sa imi multumeasca statul roman ca cheltui acei bani in romania.Ca prin acei bani la stat se duce tva-ul...Asa ca recomandarea mea este sa stati linistite....Atata timp cat incasati banii in cont strain si nu cont romanesc,nu aveti ce sa declarati

Comment

• IrinaNik
          IrinaNik commented
          Editing a comment
          Sunt total de acord cu tine. Dar cum procedez in situatia in care mie site-ul mi-a pus plara in asteptare pana cand le voi oferi tax information. Eu bani ii scot direct din card paxum dar intradevar de la atm ing sau alpha bank. Cum sa procedez ?
      • Keke
        Membru senior
        • 27.Apr.2018
        • 535

Activitatea se petrece pe teritoriul Romaniei,prin urmare esti obligat sa declari.

Comment

• Figuri
          Membru
          • 19.Jul.2023
          • 50

Nu ma obliga nimeni nimic...

Comment

• Figuri
            Membru
            • 19.Jul.2023
            • 50

Nu ma obliga nimeni nimic...activitatea se petrece la mine in casa.asa ca nu trebuie sa intereseze pe nimeni.Eu aduc bani in romania.Sa se multumeasca cu asta...

Comment

• Intheshadow
              Intheshadow commented
              Editing a comment
              In sf un om care are dreptate,te felicit…
          • alisa28
            Membru
            • 17.Mar.2020
            • 31

Pai si pe site uri cand o sa ceara tax number ce facem? Ce trecem acolo? Daca nu scriem tax number nu ne mai vireaza banii???

Comment

• Amysweet
              Membru senior
              • 22.Jan.2022
              • 218

Originally posted by alisa28
              Pai si pe site uri cand o sa ceara tax number ce facem? Ce trecem acolo? Daca nu scriem tax number nu ne mai vireaza banii???
              Bagi cnp tau

Comment

• Sara.delicious
                Membru senior
                • 09.Jul.2018
                • 153

Pentru persoana fizica = te duci la anaf depui declaratia , te pune sa platesti pe ultimul an sau ani si dupa contribui cu 35-70% dupa noua lege e simplu.

Comment

• Intheshadow
                  Intheshadow commented
                  Editing a comment
                  Mai bn du te si dormi e mult mai simplu,contribuie tu la stat dupa ce ti largesti gaurile ani intregi sa faca anafu **** mare..good luck

• Intheshadow
                  Intheshadow commented
                  Editing a comment
                  Trimite i si pe romi,dealers,mafioti,interlopi,etc sa si declare veniturile,daca te ai trezit cu o inteligenta asa mare in dim asta…tineti va sfaturile pt voi,nu este trb ta cine si ce face

• Figuri
                  Figuri commented
                  Editing a comment
                  Atat de simplu.vrei sa spui ca tu dau 35-70% statului?Daca e asa,inseamna ca nu ai ce face cu banii.Dar...nu cred ca face cineva acest lucru.
              • Amysweet
                Membru senior
                • 22.Jan.2022
                • 218

Sa intri in legalitate! Clar asta zice , daca vrei sa devi legal daca nu fiecare face ce il taie capu:))

Comment

• Amysweet
                  Membru senior
                  • 22.Jan.2022
                  • 218

Originally posted by Figuri
                  Nu ma obliga nimeni nimic...activitatea se petrece la mine in casa.asa ca nu trebuie sa intereseze pe nimeni.Eu aduc bani in romania.Sa se multumeasca cu asta...
                  Este adevarat, dar bani trec prin bancile romanesti iar de la anu site-urile vor declara ce sume faci la anaf!

Comment

• Figuri
                    Figuri commented
                    Editing a comment
                    Nu cred ca se va intampla asta.

• Figuri
                    Figuri commented
                    Editing a comment
                    Si banii doar ii scoti din bancile romanesti.Nu trece nimic prin bancile romanesti.Bine,doar desteptele care transfera de pe contul paxum in conturile romanesti.
                    Iti dau un exemplu:eu daca lucrez in austria,salariul il am in austria,pe card de austria si vin in romania si scot bani de la un bancomat romanesc,asta inseamna ca banii trec prin banca romaneasca si ca trebuie sa platesc impozit?
                    E logic ce spun?

• Sand
                    Sand commented
                    Editing a comment
                    Anunțați-mă și pe mine care sunt acele saituri care vor declara veniturile la ANAF
                • Figuri
                  Membru
                  • 19.Jul.2023
                  • 50

Numai lume corecta pe forumul acesta :)))
                  Imi deschid si eu un studio.Veniti la mine si va dau 70% din cat faceti.De restul ma ocup eu si raspund eu la anaf si statul roman
                  "Le dau eu bani "pentru pensiile lor speciale de 15000 de euro pe luna si pentru finantarea razboaielor...
                  Treziti-va fetelor,nu vedeti in ce lume traim?

Comment

• Amysweet
                    Membru senior
                    • 22.Jan.2022
                    • 218

Originally posted by Figuri
                    Numai lume corecta pe forumul acesta :)))
                    Imi deschid si eu un studio.Veniti la mine si va dau 70% din cat faceti.De restul ma ocup eu si raspund eu la anaf si statul roman
                    "Le dau eu bani "pentru pensiile lor speciale de 15000 de euro pe luna si pentru finantarea razboaielor...
                    Treziti-va fetelor,nu vedeti in ce lume traim?
                    1.Daca faci bani putini 2000-3000€ clar .
                    2.daca faci 20-25.000€ in sus firma ca de luat te ia Anaf!
                    3.bani trece prin paxum , banca a zis clar nu avem nici o limita dar daca aveti sume mari va cerem documente sa demonstrati ca platiti taxe( bani dupa card-ul unionpay lunar in romania are limita de 12.000$) deci clar ca nu au treaba cu ANAF ro dar pe viitor nu se stie
                    4. Normal ca ar fi bine sa faci bani, ca tot iti rupi curu , sa nu platesti nimic niciodata sa iti iei bani dar , numai merge asa!
                    5. Streamate a anuntat ca din data de 31ian 2024 vrea sa bagati cnp sau firma sa vada ca platiti taxe ( site-ul trimite catre anaf , lege din uniunea europeana) probabil si celelalte!

Comment

• Figuri
                      Figuri commented
                      Editing a comment
                      Ma incadrez in limita de 12000 pe un cont...daca depasesc,fac alte conturi pe alte nume...solutii sunt.cine vrea sa fie corect,sa fie sanatos...mie imi place sa tin totul pentru mine :))
                      Fiecare face cum stie ca e mai bine pentru el

• Intheshadow
                      Intheshadow commented
                      Editing a comment
                      Streamate si restul site urilor au datoria doar sa si faca platile catre modele si atat,nu este trb site urilor daca un model plateste sau nu taxe in tara in care locuieste,atata timp cat noi le dam procent,nu este trb lor…Streamate este un site super mofturos,dar in mom de fata,Streamate este unul dintre cele mai goale siteuri si singurul care inca plateste 30% din banii cheltuiti,deci Streamate sa si vada de ale lor si noi de ale noastre..

• hotygirl
                      hotygirl commented
                      Editing a comment
                      Și dacă facem sub 20.-25.000 tb să declarăm veniturile???

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                  Working...