Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Schimbari LiveJasmin incepand cu 1 septembrie 2020

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Schimbari LiveJasmin incepand cu 1 septembrie 2020

    Suflul schimbarilor de toamna in videochat


    A venit toamna, au venit si schimbarile in videochat. Si cine altcineva sa faca niste schimbari notabile daca nu unul dintre pionerii din industrie #LiveJasmin :2. Ce au facut? Pai au dat lumea peste cap: au schimbat procentele, au introdus perioadele de 14 zile, avantaje in functie de numarul de ore lucrate si un nou sistem de awards.
    Ca de obicei sunt pareri pro si contra, fie ca au revolutionat piata fie ca or sa dea faliment J
    Saptamana trecuta (miercuri, 26 august) am avut o discutie cu unul dintre modelele noastre noi pentru ca, dupa aceste schimbari, isi dorea sa renunte la #LiveJasmin si sa incerce alt site de videochat. Argumentul era: Aici cu siguranta nu o sa imi mai mearga!”. Am vorbit ce inseamna aceste schimbari in practica - cum o afecteaza pe ea, apoi a decis ca vrea sa ramana pe LiveJasmin.
    Astfel, am realizat ca sunt mai multe lucruri complicate asa ca as vrea sa spun cum vad eu aceste schimbari.

    Cum intelegem modificarile aduse de LiveJasmin?
    Nicio companie nu vrea sa dea faliment! LiveJasmin isi doreste sa ramana un lider pe piata de videochat si, ca orice business, isi doreste castiguri din ce in ce mai mari. Iar ca ei sa aiba bani mai multi si modelele trebuie sa faca mai multi bani :2. LiveJasmin nu poate sa aiba incasari mai mari daca ramane fara modele si, mai ales, daca modelele nu mai fac bani!
    De fiecare data cand s-au facut schimbari multi au prezis sfarsitul site-ului de videochat. Dar uite ca operatorul inca este pe piata, ca inca se fac multi bani pe Jasmin, ca inca sunt multe modele pe site, ca sunt multe studiouri care lucreaza exclusiv cu ei, chiar si modele care au ales aceasta optiune.
    Sa ne amintim unde era LiveJasmin-ul acum 20 de ani, chiar si acum 10 ani, si sa vedem unde este acum. Am putea spune ca au o super viziune, un management bun, o dezvoltare frumoasa si, mai ales, o perspectiva foarte buna asupra pietii. Nu au ajuns unde sunt pentru ca nu au stiut de capul lor, deci trebuie sa le dam un pic de merit si sa ne gandim ca au mereu un plan pe termen scurt, dar mai ales un super plan pe termen lung.
    Este important sa intelegem motivul pentru care au facut aceste schimbari. Ne-au tot zis pe la summituri, pe la Jasmin Academy, ca vor sa mearga foarte mult catre mainstream, iar asta inseamna CALITATE in videochat. Nu poti aduce trafic de mainstream – axat pe conversatie - daca nu ai si ce sa ii oferi, respectiv modele axate pe conversatie in videochat.

    Cum a modificat LiveJasmin lucrul in videochat?

    A schimbat sistemul de procente pentru incasari. DA, afecteaza foarte tare modelele care au incasari mici, NU influenteaza mai deloc modelele cu incasari medii si sunt rasplatite modelele care muncesc foarte mult si fac bani. Hai sa vedem cum:
    • un model care facea sub 1.500$ cam are de pierdut
    • un model care face 10.000$ deja incepe sa castige
    • pe la 20.000$ deja modelul primeste 30% in plus. Daca ne gandim la norocoasa de pe primul loc care a incasat peste 100.000$ in ultimele 2 perioade, aceasta va primi in plus 30.000$. WOW, felicitari si la cat mai multe perioade cu asemenea incasari!
    Am tot auzit: „Pai, pana la urma, ce vor de la noi? Sa ramana fara modele?! Sunt multe dintre noi care facem putini bani si or sa ramana fara foarte multe modele”. Adevarul este ca mai toate siteurile de videochat isi doresc modele care sa faca bani, care sa stie cum sa faca un membru sa investeasca cat mai multi bani. Stiu ca nu ne convine asta, dar site-ul are nevoie de „vanzatori buni”.
    Eu chiar cred ca orice model de videochat poate face bani. Da, ai nevoie de ambitie, rabdare, trebuie sa investesti in tine si in imaginea ta, dar mai ales sa intelegi ca acesta este un job deci necesita implicare (nu merge cu „lasa ca merge si asa). Daca muncesti, faci bani! Acesta este sistemul la videochat: timpul de expunere pe site (orele online) este esential si nu este direct proportional cu incasarile, ci exponential cu castigurile. Asta inseamna ca un model care alege sa lucreze part–time 4 ore nu va obtine jumatate din incasarile modelelor care lucreaza 8 ore zilnic. Intr-un exemplu ipotetic simplu: daca 4h online inseamna 100$, atunci 8h online nu vor insemna 200$ ci mai degraba 350$.
    Mie, personal, din acest sistem de procentaje imi place foarte mult faptul ca rasplateste cum trebuie modelele care trag tare. Nu stiu cati intelegem cu adevarat cata munca este in spatele acelor sume fabuloase, mereu le-am apreciat, renunta la multe lucruri pentru a ajunge unde sunt si sunt adevarate campioane! Da, le si invidiez, dar adevarul este ca am fost model si stiu ca nu este usor si ca nu toata lumea este dispusa sa munceasca atat de mult pentru a ajunge unde sunt ele.
    Au modificat perioada la 14 zile, deci cu 1 chiar si 2 zile mai putine fata de perioada clasica pentru videochat. Dupa o discutie cu managementul LiveJasmin am inteles logica lor din spatele deciziei. Eu as fi preferat o perioada de 15 zile, dar trebuie sa mergem pe acest sistem.
    Bonusul pentru modelele noi care lucreaza minim 100h pe perioada ne arata ca viata unui model de videochat nu este una chiar asa de roz. Povestile spun ca faci chat, te loghezi 5 ore pe zi, zambesti la camera si castigi 10.000$ la perioada. Adevarul este ca la chat se fac bani (nu 10.000$ din prima), dar munca inseamna ore petrecute online mai ales pentru modelele incepatoare. Totusi, 10h pe zi?! Daca suntem realisti, la un job in orice companie lucrezi in jur de 9h pe zi, deci o mare-mare diferenta nu este. In plus, un model de videochat cu 100h pe perioada castiga bani frumosi, eu zic ca aceasta suma depaste cu multtttt salariul mediu pe economie. Daca esti o persoana muncitoare, vezi bonusul pentru modelele noi drept o oportunitate. La cate joburi iti spune seful: Daca mai bagi inca o ora pe zi in primele 2 sapt iti mai dau un plus de 30% din salariu. Daca mai bagi la fel in urmatoarele 2 saptamani, atunci primesti in buzunar inca 50% din ce ai facut”?!
    Noul sistem de awards este o mare bucurie pentru mine! Acum este rasplatit efortul si munca adevarata, nu cersitul de voturi prin free. In noul sistem, primesti puncte pe bune daca te implici. In plus, modelele noi au si ele sectiunea lor, nu se mai iau la bataie cu modelele consacrate.
    Eu astept cu nerabdare sezonul de iarna ca sa vedem cum a evoluat site-ul si cine este fericit cu schimbarile de toamna.
    Acestea sunt parerile mele, mi le asum J. Voi cum vedeti schimbarile ?
    P.S. LiveJasmin nu isi doreste sa aibe 30 de modele care fac bani! Daca TOATE modelele lor ar avea incasari de 20.000$ pe perioada, ei ar da petreceri in Loft seara de seara!
    Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html

  • #2
    O mare tampenie ce spui tu , se numeste sclavie . nu trebuie sa obligi un model sa stea x ore ca sa faca sumele alea de zeci de mii de $ . poate doar fetele care nu au nimic altceva de facut decat sa munceasca pentru voi , ca deh te obliga site-ul sa faci orele.

    Evident ajuta sa stai cat mai mult online si tu ca model sa te implici sa arati ce ai de oferit , dar nu asa . Jasmin-ul mereu a facut schimbari si a incercat sa copiezi si site urile cu free dar nu i-a mers . E adevarat vor modele de calitate au devenit extrem de exigenti in cerinte dar asta cu orele e prea exagerata . modelele mai au si ele viata lor privata .

    Comentariu


    • #3
      Livejasmin nu exista acum 20 de ani, anul infiintarii este 2006. Un model care are incasari de 10000 la perioada, nu inteleg cum ar putea castiga mai mult dupa noile criterii. Referitor la schimbari, daca tot au pretentii de luxury, trebuia cu ocazia asta sa aduca schimbari si in favoarea modelului, gen: 1. Tarif minim 2,99. 2. Activare blocare membrii (mai ales cei FARA BANI). 3. Panoul de surprize mult mai bogat si diversificat. 4. Inlaturarea restrictiei de a cere surprize. 5. Conectarea lush-ului sau alte toy-uri cu surprize/credite etc.

      Comentariu


      • #4
        Mizerabile schimbari, si nu ma refer la cel cu procentele pentru ca da, la $10.000 pierzi doar 3-4%, deci pe mine nu ma afecteaza atat de mult. Modele care sa faca peste $10.000 sunt in jur de 35-40 pe fiecare perioada, poate nici atatea cu schimbarile astea. Restul 10.000 de modele care intra online pe fiecare perioada pierd, si cine castiga? Jasmin. ASTA e SINGURUL motiv pentru care au introdus schimbarile astea. Nu pentru a intra in mainstream, ci pentru a opri mai multi bani de la cele 10.000 de modele care urmeaza sa piarda bani. Si printre astea 10.000 care vor pierde, se numara si 90% din fetele din toate studiourile. Poate doar 80% din modelele de la Best, nu stiu.
        Noile awards, o mizerie pe care nici ei nu o inteleg cum functioneaza. Am intrebat la suport cum se calculeaza punctele alea pentru messenger, pe numar de mesaje, pe surprize primite prin mesaj sau pe ce? Habar nu au. Si pe langa alea 10 ore pe care trebuie sa le stam in fiecare zi, ar mai fi indicat sa lasam si videocall pornit dupa, si stam sa facem content pentru story.
        De ce au facut perioada de 14 zile? Ca sa faca mai multi bani, duh. Evident ca nu era bine sa avem o zi in plus de procent mare.
        Viziune au avut la inceput, cand au fost printre primele siteuri de chat si cand au venit cu ideea de glamour, cu niste reguli mai stricte si cand au profesionalizat intr-o masura totul colaborand cu studiouri. Asta a facut din jasmin lider de piata. Acum uitati-va ce au facut din site-ul secundar, jasmin.com, o mizerie totala cu influencerice cu care sunt sigura ca pierd bani pe fiecare zi, dar nu e problema, ca iau de la modelele care lucreaza 10 ore pe zi. Singura schimbare buna de cand sunt eu model, in jur de 2 ani, a fost introducerea videocalului. Probabil si acum au viziune, doar ca viziune nu se traduce in niciun avantaj pentru modele, ci doar pentru ei. Au vazut ca pot sa ne ia mai multi bani fara nicio consecinta. Mai multi bani pentru ei, mai putini pentru noi, brilliant vision, Jeff Bezos. Doar nu o sa ne ducem pe chaturbate sau pe streamate pe 30%.
        Nu o sa se duca jasminul, ca vor fi mereu casierite venite de la mega care sa zambeasca la camera si sa se prefaca ca tasteaza singure pentru un salariu mai bun decat mediul pe economie, dar o sa scada.

        asta inseamna CALITATE in videochat. Nu poti aduce trafic de mainstream – axat pe conversatie - daca nu ai si ce sa ii oferi, respectiv modele axate pe conversatie in videochat.
        Si ce legatura are faptul ca opresc mai mult din banii modelelor cu abilitatea modelelor de a conversa in engleza? adica daca sunt fete care au ajuns la un confort material si nu mai vor sa lucreze 10 ore pe zi, inseamna ca nu au ce cauta pe jasmin, ca jasmin acum a devenit mainstream? Si ce inseamna mainstream? Poate la asta ultima intrebare chiar poti raspunde. Vor sa dea reclame pe posturi tv sau ce?
        Ultima editare de Candy1; 01.sep.2020, 13:32.

        Comentariu


        • #5
          Postat în original de Candy1 Vezi post
          Mizerabile schimbari, si nu ma refer la cel cu procentele pentru ca da, la $10.000 pierzi doar 3-4%, deci pe mine nu ma afecteaza atat de mult. Modele care sa faca peste $10.000 sunt in jur de 35-40 pe fiecare perioada, poate nici atatea cu schimbarile astea. Restul 10.000 de modele care intra online pe fiecare perioada pierd, si cine castiga? Jasmin. ASTA e SINGURUL motiv pentru care au introdus schimbarile astea. Nu pentru a intra in mainstream, ci pentru a opri mai multi bani de la cele 10.000 de modele care urmeaza sa piarda bani. Si printre astea 10.000 care vor pierde, se numara si 90% din fetele din toate studiourile. Poate doar 80% din modelele de la Best, nu stiu.
          Noile awards, o mizerie pe care nici ei nu o inteleg cum functioneaza. Am intrebat la suport cum se calculeaza punctele alea pentru messenger, pe numar de mesaje, pe surprize primite prin mesaj sau pe ce? Habar nu au. Si pe langa alea 10 ore pe care trebuie sa le stam in fiecare zi, ar mai fi indicat sa lasam si videocall pornit dupa, si stam sa facem content pentru story.
          De ce au facut perioada de 14 zile? Ca sa faca mai multi bani, duh. Evident ca nu era bine sa avem o zi in plus de procent mare.
          Viziune au avut la inceput, cand au fost printre primele siteuri de chat si cand au venit cu ideea de glamour, cu niste reguli mai stricte si cand au profesionalizat intr-o masura totul colaborand cu studiouri. Asta a facut din jasmin lider de piata. Acum uitati-va ce au facut din site-ul secundar, jasmin.com, o mizerie totala cu influencerice cu care sunt sigura ca pierd bani pe fiecare zi, dar nu e problema, ca iau de la modelele care lucreaza 10 ore pe zi. Singura schimbare buna de cand sunt eu model, in jur de 2 ani, a fost introducerea videocalului. Probabil si acum au viziune, doar ca viziune nu se traduce in niciun avantaj pentru modele, ci doar pentru ei. Au vazut ca pot sa ne ia mai multi bani fara nicio consecinta. Mai multi bani pentru ei, mai putini pentru noi, brilliant vision, Jeff Bezos. Doar nu o sa ne ducem pe chaturbate sau pe streamate pe 30%.
          Nu o sa se duca jasminul, ca vor fi mereu casierite venite de la mega care sa zambeasca la camera si sa se prefaca ca tasteaza singure pentru un salariu mai bun decat mediul pe economie, dar o sa scada.



          Si ce legatura are faptul ca opresc mai mult din banii modelelor cu abilitatea modelelor de a conversa in engleza? adica daca sunt fete care au ajuns la un confort material si nu mai vor sa lucreze 10 ore pe zi, inseamna ca nu au ce cauta pe jasmin, ca jasmin acum a devenit mainstream? Si ce inseamna mainstream? Poate la asta ultima intrebare chiar poti raspunde. Vor sa dea reclame pe posturi tv sau ce?
          O mica corectare Chaturbate ofera 50% inca de la inceput , iar daca te uiti pe top 100 incasari depaseste cu mult toate incasarile de la Jasmin sau orice alt site, dar mergeti la studio si lucrati site uri care ofera 30% din care mai faceti 50/50 si cu studioul. Degeaba vrea sa ofere Jasminul doar modele de Lux dar cele mai mari incasari le fac fetele care se implica cu adevarat .

          Comentariu


          • #6
            Postat în original de Chillyourheart Vezi post

            O mica corectare Chaturbate ofera 50% inca de la inceput , iar daca te uiti pe top 100 incasari depaseste cu mult toate incasarile de la Jasmin sau orice alt site, dar mergeti la studio si lucrati site uri care ofera 30% din care mai faceti 50/50 si cu studioul. Degeaba vrea sa ofere Jasminul doar modele de Lux dar cele mai mari incasari le fac fetele care se implica cu adevarat .
            Doar ca eu nu vorbesc de siteuri freemium. Si skype private ofera 80% sau ceva de genul, dar e cu totul altceva. Exista modele care se descurca mai bine pe siteuri freemium si modele care se descurca mai bine pe siteuri premium. Simple as that. Si pe langa asta sunt mii de $ si timp pe care le-am investit in lenjerie intima, echipamente foto si asa mai departe care pe chaturbate sunt 0.

            Eu lucrez de acasa. Nu am lucrat in viata mea intr-un studio si nu am de gand. Inainte de schimbari, in 3-4 zile maxim ajungeam la 60% si restul de perioada o lucram pe 60%. Vom trai si vom vedea ce va fi, insa nu poti recomanda oricui sa treaca pe siteuri freemium pentru ca nu oricine se potriveste.

            Comentariu


            • #7
              Postat în original de Candy1 Vezi post

              Doar ca eu nu vorbesc de siteuri freemium. Si skype private ofera 80% sau ceva de genul, dar e cu totul altceva. Exista modele care se descurca mai bine pe siteuri freemium si modele care se descurca mai bine pe siteuri premium. Simple as that. Si pe langa asta sunt mii de $ si timp pe care le-am investit in lenjerie intima, echipamente foto si asa mai departe care pe chaturbate sunt 0.

              Eu lucrez de acasa. Nu am lucrat in viata mea intr-un studio si nu am de gand. Inainte de schimbari, in 3-4 zile maxim ajungeam la 60% si restul de perioada o lucram pe 60%. Vom trai si vom vedea ce va fi, insa nu poti recomanda oricui sa treaca pe siteuri freemium pentru ca nu oricine se potriveste.
              Evident ca fiecare model isi alege ce fel de site prefera pe care se simte mai ok sa lucreze . eu doar te-am corectat , tu ai zis de chaturbate ca ofera 30% ceea ce e gresit.

              Iar legat de lenjerie si ce accesorii mai spui tu sa stii ca ajuta si pe chaturbate , poate nu in aceeasi masura ,dar sunt membri care cauta si asta. chiar daca la prima impresie e site axat pe mult show sa stii ca sunt destule care fac bani si fara sa arate prea mult in free. iar ca si calitate video pe Jasmin nu am vazut un model sa foloseasca camera profesionala de 2000 euro sau cu rezolutie 4k de exemplu :)

              In rest sunt total de acord cu tine. si cum am mai spus fiecare alege sa lucreze pe ce site vrea, nu era o recomandare doar simple precizari.
              Ultima editare de Chillyourheart; 03.sep.2020, 19:56.

              Comentariu


              • #8
                Da. Ai dreptate, am scris eu greșit. Doar de streamate am vrut sa zic ca e 30%, dar se înțelege ca ambele sunt din felul in care am scris. Chaturbate e un site bun daca poti trece peste anumite chestii. Mi se pare greu de trecut de la jasmin la cb, dar daca exista vointa orice e posibil. Tot as incerca chaturbate sau mfc inainte sa iau in considerare un studio.
                Ptz optics, care e folosit de studio 20 e $2000. Pe asta o am și eu. Nu sunt folosite camere foto speciale pentru ca rezoluția maxima e 720p. Banii cei mai mulți pe jasmin sunt făcuți cu boomeri cărora nu le pasa de claritatea imaginii. Ma rog, eu vorbeam de camera foto achizitionata pentru sedinte foto, pentru ca pe jasmin ca model independent iesi mai ok cu o camera + echipament cumparate cu $4000, decat cu fotograf.
                Ultima editare de Candy1; 04.sep.2020, 07:05.

                Comentariu


                • #9
                  Postat în original de Candy1 Vezi post
                  Si ce legatura are faptul ca opresc mai mult din banii modelelor cu abilitatea modelelor de a conversa in engleza? adica daca sunt fete care au ajuns la un confort material si nu mai vor sa lucreze 10 ore pe zi, inseamna ca nu au ce cauta pe jasmin, ca jasmin acum a devenit mainstream? Si ce inseamna mainstream? Poate la asta ultima intrebare chiar poti raspunde. Vor sa dea reclame pe posturi tv sau ce?
                  Abilitatea modelelor de a conversa in engleza creste calitatea serviciilor oferite (asta vor membrii), iar acest lucru influenteaza pozitiv castigurile modelelor. Castiguri mai mari, procente mai mari, ei opresc mai putin din incasari J.

                  Conform a ceea ce au prezentat ei la Jasmin Academy, mainstream inseamna social interaction with erotic content. Practic, vor sa se apropie de continutul soft-erotic expus intr-un mod glamour, astfel incat sa ajunga la un public mai apropiat de traficul de pe retelele sociale si cele de dating.
                  Ultima editare de Maria Best; 09.sep.2020, 19:06.
                  Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html

                  Comentariu


                  • #10
                    Postat în original de justme2018 Vezi post
                    Livejasmin nu exista acum 20 de ani, anul infiintarii este 2006. Un model care are incasari de 10000 la perioada, nu inteleg cum ar putea castiga mai mult dupa noile criterii. Referitor la schimbari, daca tot au pretentii de luxury, trebuia cu ocazia asta sa aduca schimbari si in favoarea modelului, gen: 1. Tarif minim 2,99. 2. Activare blocare membrii (mai ales cei FARA BANI). 3. Panoul de surprize mult mai bogat si diversificat. 4. Inlaturarea restrictiei de a cere surprize. 5. Conectarea lush-ului sau alte toy-uri cu surprize/credite etc.
                    Conform datelor publice, LiveJasmin a fost infiintat in 2001 https://en.wikipedia.org/wiki/LiveJasmin.
                    Un model care inainte castiga 10.000$, conform noilor procente va incasa 10.370$.
                    1. Legat de tarif, fiecare isi poate alege ce tarif doreste. Nu impune nimeni nimic.
                    2. Referitor la blocarea membrilor, eu nu sunt de acord sub nici o forma cu aceasta propunere. Toti membrii au venit pe site ca guests. Sunt membrii care din diverse motive pot ramane fara bani pentru o anumita perioada. Cum poti sa iti formezi o baza de membrii daca nu poti vorbi cu ei constant?
                    3 & 4. La surprize nu cred ca este importanta iconita. Si de ce sa stai sa cersesti surprize?! Tipsurile mari se primesc pentru ca furnizezi un serviciu de calitate. Acele tipuri nu sunt cerute sau negociate. Sunt oferite.
                    5. Jasmin este un site premium, nu isi doreste atat de mult implicarea jucariilor interactive, iar aici ne legam din nou un pic de cersitul surprizelor.
                    Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html

                    Comentariu


                    • #11
                      Postat în original de Maria Best Vezi post

                      Conform datelor publice, LiveJasmin a fost infiintat in 2001 https://en.wikipedia.org/wiki/LiveJasmin.
                      Un model care inainte castiga 10.000$, conform noilor procente va incasa 10.370$.
                      1. Legat de tarif, fiecare isi poate alege ce tarif doreste. Nu impune nimeni nimic.
                      2. Referitor la blocarea membrilor, eu nu sunt de acord sub nici o forma cu aceasta propunere. Toti membrii au venit pe site ca guests. Sunt membrii care din diverse motive pot ramane fara bani pentru o anumita perioada. Cum poti sa iti formezi o baza de membrii daca nu poti vorbi cu ei constant?
                      3 & 4. La surprize nu cred ca este importanta iconita. Si de ce sa stai sa cersesti surprize?! Tipsurile mari se primesc pentru ca furnizezi un serviciu de calitate. Acele tipuri nu sunt cerute sau negociate. Sunt oferite.
                      5. Jasmin este un site premium, nu isi doreste atat de mult implicarea jucariilor interactive, iar aici ne legam din nou un pic de cersitul surprizelor.
                      Permiteti-mi sa cred ca exista un om in totate studiourile de la Best care stie matematica si ar fi putut sa va faca calculele. Dar da, nu ar fi incurajator pentru modelele voastre sa vada datele reale. Cine inainte facea $10.000, dupa schimbari face in jur de $9615. Ca sa ajungi la 0 pierdere, nicio diferenta sau castig, trebuie sa faci $14.638. La datele astea, se adauga si perioada mai scurta cu o zi. Mai jos e un tabel cu calculele, nu imi apartine.

                      Comentariu


                      • #12
                        Postat în original de Maria Best Vezi post

                        Conform datelor publice, LiveJasmin a fost infiintat in 2001 https://en.wikipedia.org/wiki/LiveJasmin.
                        Un model care inainte castiga 10.000$, conform noilor procente va incasa 10.370$.
                        1. Legat de tarif, fiecare isi poate alege ce tarif doreste. Nu impune nimeni nimic.
                        2. Referitor la blocarea membrilor, eu nu sunt de acord sub nici o forma cu aceasta propunere. Toti membrii au venit pe site ca guests. Sunt membrii care din diverse motive pot ramane fara bani pentru o anumita perioada. Cum poti sa iti formezi o baza de membrii daca nu poti vorbi cu ei constant?
                        3 & 4. La surprize nu cred ca este importanta iconita. Si de ce sa stai sa cersesti surprize?! Tipsurile mari se primesc pentru ca furnizezi un serviciu de calitate. Acele tipuri nu sunt cerute sau negociate. Sunt oferite.
                        5. Jasmin este un site premium, nu isi doreste atat de mult implicarea jucariilor interactive, iar aici ne legam din nou un pic de cersitul surprizelor.
                        Se vede clar că nu ai vechime așa cum încerci aici să arăți. Pe lângă faptul că matematica îți este străină, mai bați și câmpii cu vechimea site-ului. Îți doresc succes și pe viitor încearcă să vii cu informații corecte!

                        Comentariu


                        • #13
                          Postat în original de Maria Best Vezi post

                          Abilitatea modelelor de a conversa in engleza creste calitatea serviciilor oferite (asta vor membrii), iar acest lucru influenteaza pozitiv castigurile modelelor. Castiguri mai mari, procente mai mari, ei opresc mai putin din incasari J.

                          Conform a ceea ce au prezentat ei la Jasmin Academy, mainstream inseamna social interaction with erotic content. Practic, vor sa se apropie de continutul soft-erotic expus intr-un mod glamour, astfel incat sa ajunga la un public mai apropiat de traficul de pe retelele sociale si cele de dating.
                          Ce voiam eu sa zic e ca faptul ca opresc mai multi bani nu va conduce la o crestere a numarului de modele care au bune abilitati de comunicare. Dimpotriva, sunt sigura ca exista modele super inteligente care deja au o situatie financiara ok si nu mai vor sa lucreze 10-12 ore pe zi, acestea vor avea motive sa se lase/mute. Singurele modele care beneficiaza de pe urma schimbarii asteia sunt cele care castiga peste 15.000, constant. Modelele care castiga peste 15.000 constant cred ca erau suficient de motivate sa continue.
                          In jur de 25 de modele faceau suma asta pe perioada. Din astea 25, 15 stau constant cu lush-ul in privat, indiferent daca e sau nu e membru pe chestia asta, si fac 5-10 vipuri pe zi numai cu #pinktoy, #pinkfriend, #vibeme. Daca nu sunteti de acord cu lush-ul, ar trebui sa va sfatuiti modelele sa le spuna membrilor ca pe jasmin nu merge jucaria asta interactiva, dar nimeni nu face asta. Am incercat sa fac asta o perioada, pur si simplu membri sunt prea prosti sa inteleaga, indiferent cat de bine le explici.

                          Si e nasol ca vor aduce oameni de pe site-uri de dating. Nasol pentru cele ca mine, carora nu le e ok sa minta oamenii ca se vor lasa de chat, ca vor termina facultatea sau mai stiu eu ce in cateva luni si se vor intalni si casatori cu ei. Din intamplare chiar am vorbit cu un membru pe tema asta care fusese mintit de o fata de la Best ca in cateva luni se lase si se muta in SUA cu el. Omu' era atat de prost incat nu intelegea ca a fost pacalit nici cand ii explicam, dar tot nu mi-e ok sa ii mint asa pentru ca le furi cateva luni din viata in care poate chiar si-ar fi gasit pe cineva. E mai ok de pe site-uri adult. Toti barbatii se uita la asta si chiar daca intra la inceput pentru show erotic, daca e un om empatic si are potential sa fie un membru bun, devine.

                          Comentariu


                          • #14
                            A vazut cineva ca jasmin ofera membrilor de pe livejasmin 100 de credite gratuie pentru a incerca noul lor site, cel cu influerice? Si promoveaza asta pe livejasmin? Adica ei ofera banii pe care ii fac cu modelele de pe livejasmin, promovand pe livejasmin in ideea ca poate mai pleaca din membri de pe site si se muta pe mizeria aia de platforma pentru autisti pe care au facut-o. Genial! De ce? In opinia mea, pentru ca e un fail in care au bagat multi, multi bani si managementul incearca sa o salveze.


                            • pe la 20.000$ deja modelul primeste 30% in plus. Daca ne gandim la norocoasa de pe primul loc care a incasat peste 100.000$ in ultimele 2 perioade, aceasta va primi in plus 30.000$. WOW, felicitari si la cat mai multe perioade cu asemenea incasari!
                            Pe la 20.000 va primi undeva sub 1000 in plus. Ma rog, nu asta e important, dar nu va suna un pic ciudat ca la 20.000 primesti 30% in plus, si cea care a facut $100.000 pe perioada tot 30% primeste? Adica $70.000 din aia $100.000 sunt facuti pe 80%, pe cand cea care face $20.000 nu ajunge la 80%, dar tot 30% in plus primeste? Adica chiar nu trebuie sa stii matematica sau sa te duca capul, trebuie doar sa gandesti si realizezi ca ceva nu e corect.
                            Ultima editare de Candy1; 17.sep.2020, 11:23.

                            Comentariu


                            • #15
                              Postat în original de Candy1 Vezi post

                              Permiteti-mi sa cred ca exista un om in totate studiourile de la Best care stie matematica si ar fi putut sa va faca calculele. Dar da, nu ar fi incurajator pentru modelele voastre sa vada datele reale. Cine inainte facea $10.000, dupa schimbari face in jur de $9615. Ca sa ajungi la 0 pierdere, nicio diferenta sau castig, trebuie sa faci $14.638. La datele astea, se adauga si perioada mai scurta cu o zi. Mai jos e un tabel cu calculele, nu imi apartine.
                              Am verificat astazi cu cei de la departamentul financiar al Jasmin si ne-au confirmat corectitudinea calculelor noastre initiale.
                              Be the BEST or the the rest https://beststudios.ro/galerie-video.html

                              Comentariu

                              #2 Charm Studio - Banner

                              Adună

                              Lovense

                              Adună
                              Procesare...
                              X