Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

Models4Models te īnvață să cāștigi bani din videochat īn București

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • YourLovelyOne
    a răspuns
    Postat īn original de Models4models Vezi post
    Va invitam sa cititi urmatoarea prezentare intitulata: IMPORTANȚA SHOW-ULUI PRIVAT unde puteti afla mai multe informatii despre ce inseamna sa fii un model de TOP.
    Asta īmi aduce aminte de prima mea experienta prin '99 cand am primit un astfel de *ghid* cu cuvinte deocheate īn limba engleza, expresii de folosit, poziții de adoptat, Etc... Doar ca erau vreo 2 foi printare, nu pdf

    Lasă un comentariu:


  • Models4models
    a răspuns
    Va invitam sa cititi urmatoarea prezentare intitulata: IMPORTANȚA SHOW-ULUI PRIVAT unde puteti afla mai multe informatii despre ce inseamna sa fii un model de TOP.

    Lasă un comentariu:


  • AlexaCreed
    a răspuns
    Sunt AlexaCreed si fac parte din echipa Models4Models. Probabil ca multi se intreaba de ce am ales un studio, in fapt chiar mi s-a adresat aceasta intrebare de cateva ori. Consider ca drumul spre succes are nevoie de o echipa in spate. O echipa care sa fie alaturi de tine atunci cand simti ca vrei sa fugi mancand pamantul din fata camerei. Pentru mine a fost important sa am pe cineva care sa imi spuna ca intelege atunci cand simteam ca nu am un progres vizibil.

    Job-ul de model nu este unul usor, este poate cel mai complicat job. Este un job in care te confrunti cu o multime de emotii si in care este ideal sa iti alegi un partener de business de incredere. Pentru mine Model4Models a fost si este nu doar un partener de business, ci si un loc in care ma simt protejata. Aceste doua lucruri au conturat ascensiunea mea si succesul de care ma bucur astazi. Premiul Ynot Cam Awards - International Cam Star in 2019 a fost cea mai importanta reusita a mea, de care am putut sa ma bucur alaturi de echipa. Succesul nu vine niciodata usor, in spatele lui se afla multa munca de ambele parti, iar atunci cand in cele din urma acel efort da roade, satisfactia este imensa.

    Intreg anul 2019 a fost ca un roller coaster, cu experiente in strainatate, dar si lucrand online orele necesare pentru ca in Decembrie sa reusesc sa imi autodepasesc propiul record de incasari. 2020 pentru mine a inceput in camera mea din locatia agentiei, online alaturi de toti cei pe care acum ii numesc prieteni si cu un record la incasari cu care ma mandresc. Pentru mine, Models4Models a fost si este cea mai buna alegere. Thumbs up, team!

    Lasă un comentariu:


  • nicob
    a răspuns
    Postat īn original de Models4models Vezi post
    Salut, sunt Evelina,fondatorul Models4Models, studioul de videochat care te invata sa faci bani din videochat in Bucuresti.

    Am 15 ani experienta in domeniu si am lucrat cu mii de modele de videochat. Acum am deschis Models4Models, studioul cu echipa cu cea mai mare experienta in training din videochat din Bucuresti. Imi place sa ajut fetele serioase si ambitioase sa faca bani. De asta am acceptat propunerea forumvideochat.com sa-ti dau cateva sfaturi despre cum sa faci mai multi bani din videochat.

    Afla mai multe despre noi pe Models4Models.rosau contacteaza-ne la Tel:0753 019 000!





    Cat timp trebuie sa petrec online ca sa am succes?
    Jobul de model de videochat in Bucuresti este un job ca oricare altul din punct de vedere a timpului pe care trebuie sa il acorzi. E nevoie sa tratez ijobul asta cu seriozitate si professionalism ca sa faci bani! Considera site-ul ca un sef direct, care iti urmareste activitatea si in timp ca orice sef, face o evaluare a angajatului. Asa va face si site-ul de videochat cu tine. Iti va evalua performantele si iti va acorda posibilitatea sa fii promovata sau nu.
    Trebuie sa fii cat mai mult timp online daca vrei sa faci bani din videochat. Recomandarea Moddels4Models e sa ai 80-90 de ore la perioada(la doua saptamani). Asa poti avea si tu incasarile pe care le au modelele noastre de top.
    Ai toate calitatile de care este nevoie sa fii un model de videochat foarte bun. Insa, pentru a face multi bani ca model videochat trebuie sa permiti membrilor de pe site-urile cu care lucrezi sa te vada mai mult online. Adica sa iti faci simtita prezenta, sa te cunoasca mai bine si sa stie cand te pot revedea online. Sa iti pui in valoare atuurile si sa te evidentiezi din multimea de modele cu care concurezi pe site in acel moment.
    Doar asa ii poti fideliza. Iti spun asta din experienta. E un lucru pe care il vad zilnic la modelele de success de la Models4Models. Vrei si tu cateva mii de dolari pe luna din acest job? Se poate, dar cu 80-90 ore online!

    In concluzie:
    • Poti avea succes din videochat in Bucuresti!
    • Si tu poti castiga mii de dolari la perioada, ca modelele de la Models4Models
    • Pentru asta e necesarsa ai minim 80-90 ore la perioada.
    • Pentru castiguri mari si training personalizat, contactează-ne pe Models4Models.ro sau la Tel:0753 019 000
    Corect. Si in videochat in Iasi, si in videochat in Bucuresti, castigurile mari apar chiar peste 80-90 de ore la perioada. As zice ca de pe la 100 in sus. Deci complet de acord!

    Lasă un comentariu:


  • Models4models
    a răspuns
    Afla importanta make-up-ului in videochat de la Roxana, specialist beauty in echipa Models4Models


    Te invit sa afli cateva secrete ale machiajului pentru a avea succes in videochat .Cel mai important lucru la un machiaj e sa ti se potriveasca. Chiar daca ai vazut un machiaj care ti-a placut la o colega, e bine sa alegi ceva ce e arata bine la tine. Machiajul trebuie sa-ți ilustreze personalitatea, dar și sa-ți dea o stare buna. Asa le explic si modelelor de la Models4Models, iar acum fiecare are stilul ei de machiaj.

    Iata lucrurile pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cānd te pregatesti de machiaj:
    • Culoarea fondului de ten pe care il alegi trebuie sa se potrivească perfect cu pielea ta. Intinde-l bine, pana pe gāt!
    • Pudra este un pas foarte important, deoarece creste rezistența machiajului. Din cauza luminilor din camera, tenul nostru luceste mai tare și nu vrem acele reflexii, mai ales in zona T
    • Evita conturul foarte contrastant
    • Sprancenele trebuie sa aibaun ton mai inchisdaca esti blonda si un ton mai deschis daca estisatena sau bruneta.
    • Incearca pentru machiajul ochilor sa nu alegi culori foarte īnchise pe toată suprafața pleoapei, pentru ca aceasta va arata mult mai intens pe camera
    • Subliniaza bine conturul ochilor
    • Iluminatorul se aplica subtil doar in punctele cele mai īnalte ale fetei, folosit altfel, acesta va da senzația ca sunteți transpirate
    • Buzele se afla in antiteza cu machiajul ochilor. Dacă alegi un machiaj mai intens la ochi, buzele trebuie sa fie intr-o culoare mai subtila, iar dacă machiajul ochilor este mai natural, poti sa indrăznesticu un accent de culoare la nivelul buzelor

    Machiajul este o forma de exprimare, joaca-te cu el!Eu si colegele mele specialiste in make-up de la Models4Models suntem mereu langa tine sa te ajutam ca sa fii mereu frumoasa.

    In concluzie
    • Make-up-ul are un rol mare pentru a avea succes ca model de videochat
    • La Models4Models te ajutam sa ai un machiaj personalizat, care sa te puna īn valoare
    • Pentru a cunoaste echipa noastra de beauty , te asteptam cu drag la Models4Models.ro si la Tel:0753 019 000

    Lasă un comentariu:


  • Models4models
    a răspuns
    Afla cum iti organizezi programul pentru a avea timp si de viata personala

    Atunci cand citesti despre modelele de succes din domeniul videochat, auzi foarte des ca trebuie sa stea online foarte mult timp. Doar asa o sa reusesti, prin munca si seriozitate. Daca te simti descurajata de asta, sa stii ca poti avea timp si de viata personala. Daca iti organizezi bine programul, iti faci timp de seri petrecute cu prietenii sau iubitul, poti avea dupa-amiezi cu familia si mai ales mult visatele vacante in cele mai exotice locuri din lume.

    Programul il faci impreuna cu studioul la care lucrezi. Trainerele noastre de la Models4Models te pot ajuta mult cu asta. O data la doua saptamani, iti faci un program cu orarul de la facultate in fata. Iti notezi filmul sau piesa de teatru la care vrei sa mergi, aniversarea matusii sau orele de la sala, procedezi la fel cu programarile la cosmetica, unghii, coafor samd. Vei vedea ca reusesti sa stai online 80h la doua saptamani pentru ca incasarile tale sa ajunga colo unde iti doresti.
    In felul acesta vei avea timp de toate, vei fi odihnita si vei intra in fata camerei cu un vibe bun. Asa fac toate modelele noastre si au rezultate care le fac fericite. . Cand esti obosita vei transmite o stare de nervozitate si membrii vor vedea si ei acelasi lucru ceea ce nu va fi benefic pentru incasarile tale. Nu trebuie sa uiti ca oamenii aia sunt acolo sa se relaxeze nu sa aiba de a face un un model nervos si irascibil. Cel mai mare dusmai al unui model este atitudinea ei. Asa ca fii relaxata, zambitoare, odihnita, ingrijita. Stiu ca nu pare simplu, dar cheia sta in organizare!

    In concluzie:
    • Castigi multi bani ca model de videochat daca ai multe ore online
    • Poti sa ai totusi si o viata peronala in care sa incluzi tot ceea ce iti doresti
    • Daca iti organizezi si viata si jobul, ai un echilibru job/relaxare foarte ok
    • Pentru castiguri mari din videochat in Bucuresti si training personalizat, contactează-ne pe Models4Models.ro sau la Tel:0753 019 000

    Lasă un comentariu:


  • Models4models
    a răspuns
    Iti analizezi modul de lucru? Stii sa te autoevaluezi?

    De multe ori intreb fetele care vin la Models4Models, fete care fie au lucrat de acasa sau din alte studiouri de videochat din Bucuresti, de ce nu au facut bani. Si toata lumea gasestecateva motive care de regula tin de site sau studio. Sau raspunsul este: “nu stiu, ca orele le faceamJ“

    Iti spun din experienta ca e nevoie sa analizezi ce si cum faci cat esti online. Ai purtat rosu? Ai ascultat muzica jazz? Ai purtat pantofi? Ai avut bucle? Ai zambit mai des? Te-ai uitat mai des in camera? Ai facut follow-up dupa fiecare privat? Adu-ti aminte ce a mers bine si ce a mers rau.Asa fac modelele de videochat de succes la Models4Models. Le incurajam zilnic sa faca asta si cu ajutorul trainerilor tin o evident foarte clara a activitatii de model.

    Tine si tu o evidenta a lucrurilor pe care le faci in fata camerei. Atunci cand ai o zi slaba, o sa poti sa gasesti solutii pentru a imbuntatatii activitatea. Invata din greseli! Nu trata o zi slaba ca si cum cineva are ceva personal cu tine. Invata din esec si fa un pas inainte. La Models4Models, trainerele noastre au experienta necesara si stiu cum sa te sustina in momentele mai dificile. Fii cel mai rau critic al tau, dar si cel mai mare fan. Critica-ti munca pentru a o imbunatatii. Doar daca evoluezi din multe puncte de vedere vei putea sa iti cresti performanta si sa ajungi unul dintre cele mai bune modele de videochat din Bucuresti, cum sunt modelele de la Models4Models.

    In concluzie:
    • Fii atenta la ce faci bine si la ce gresesti!
    • Vezi ce-ti creste incasarile si ce nu!
    • Intreaba si trainerul tau ce crede. Colegele de la Models4Models ajuta mereu modelele noastre sa faca progrese de la o perioada la alta!
    • Invata sa faci multi bani la studioul de videochat cu experienta in training de peste 16 ani. Contactează-ne pe Models4Models.ro sau la Tel:0753 019 000!

    Lasă un comentariu:


  • Models4models
    a răspuns
    Cat investim si in ce investim pentru a devenimodele de top?

    Pentru ca un business sa se dezvolte are nevoie de investitie continua. Acest lucru se aplica si pentru jobul de model. Tu esti propriul tau business.Trebuie constant sa investesti un anumit procent din incasarile tale pentru a castiga apoi si mai mult ca model de videochat.

    Din experienta mea in videochat iti spun ca e foarte important sa arati mereu bine in fata camerei. Trebuie sa ai grija de tine si sa afisezi intotdeauna un aspect ingrijit. Va trebui sa investesti constant in haine, pantofi, make-up, coafor. Daca lucrezi intr-un studio profesionist de videochat din Bucuresti, ca Models4Models,aceste lucruri, in mare parte,vor fi oferite de studio. Mare atentie la calitate! Outfiturile si aspectul ieftin vor atrage useri care nu vor dori sa cheltuiasca multi bani.

    De asemenea,iti recomand cu caldura sa mergi la sala. Atat pentru a te mentine in forma, dar mai ales pentru ca sportul iti va da o stare de bine si mult mai multe energie. Si eu, ca sa am energie pentru a organiza perfect toate treburile la Models4Models, fac sport.

    Pe langa lucrurile astea care tin de aspectul fizic, pentru a castiga multi bani din videochat, ai nevoie sa investesti si in alte aspect cum ar fi: in lectii de engleza, in carti, in calatorii. E important sa ai un aspect placut dar ai mare nevoie si sa ai cultura generala. Asta le invat si pe modelele noastre de succes de la Models4Models. Pentru ca utilizatorii site-urilor sa cheltuiasca mai multi bani , e nevoie sa regasesca in tine o adevarata partenera de conversatie.

    Daca vei tine cont de toate astea,vei reusi in scurt timp sa fii “a deadly combination of both looks and brain”,iar asta inseamna mai multi bani pentru tine!

    In concluzie:
    • Castigi multi bani din videochat in Bucuresti daca investesti in tine
    • Invata engleza bine, arata mereu super in fata camerei si poti castiga sume considerabile cum multe modele de la Models4Models o fac deja.
    • Citeste chestii interesante, caute subiecte de conversatie si fu tu cea care conduce discutia.Toate astea se traduc in incasari mari!
    • Pentru castiguri mari si training personalizat, contactează-ne pe Models4Models.ro sau la Tel:0753 019 000

    Lasă un comentariu:


  • Models4Models te īnvață să cāștigi bani din videochat īn București

    Salut, sunt Evelina,fondatorul Models4Models, studioul de videochat care te invata sa faci bani din videochat in Bucuresti.

    Am 15 ani experienta in domeniu si am lucrat cu mii de modele de videochat. Acum am deschis Models4Models, studioul cu echipa cu cea mai mare experienta in training din videochat din Bucuresti. Imi place sa ajut fetele serioase si ambitioase sa faca bani. De asta am acceptat propunerea forumvideochat.com sa-ti dau cateva sfaturi despre cum sa faci mai multi bani din videochat.

    Afla mai multe despre noi pe Models4Models.rosau contacteaza-ne la Tel:0753 019 000!





    Cat timp trebuie sa petrec online ca sa am succes?
    Jobul de model de videochat in Bucuresti este un job ca oricare altul din punct de vedere a timpului pe care trebuie sa il acorzi. E nevoie sa tratez ijobul asta cu seriozitate si professionalism ca sa faci bani! Considera site-ul ca un sef direct, care iti urmareste activitatea si in timp ca orice sef, face o evaluare a angajatului. Asa va face si site-ul de videochat cu tine. Iti va evalua performantele si iti va acorda posibilitatea sa fii promovata sau nu.
    Trebuie sa fii cat mai mult timp online daca vrei sa faci bani din videochat. Recomandarea Moddels4Models e sa ai 80-90 de ore la perioada(la doua saptamani). Asa poti avea si tu incasarile pe care le au modelele noastre de top.
    Ai toate calitatile de care este nevoie sa fii un model de videochat foarte bun. Insa, pentru a face multi bani ca model videochat trebuie sa permiti membrilor de pe site-urile cu care lucrezi sa te vada mai mult online. Adica sa iti faci simtita prezenta, sa te cunoasca mai bine si sa stie cand te pot revedea online. Sa iti pui in valoare atuurile si sa te evidentiezi din multimea de modele cu care concurezi pe site in acel moment.
    Doar asa ii poti fideliza. Iti spun asta din experienta. E un lucru pe care il vad zilnic la modelele de success de la Models4Models. Vrei si tu cateva mii de dolari pe luna din acest job? Se poate, dar cu 80-90 ore online!

    In concluzie:
    • Poti avea succes din videochat in Bucuresti!
    • Si tu poti castiga mii de dolari la perioada, ca modelele de la Models4Models
    • Pentru asta e necesarsa ai minim 80-90 ore la perioada.
    • Pentru castiguri mari si training personalizat, contactează-ne pe Models4Models.ro sau la Tel:0753 019 000

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
Procesare...
X