Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum sa-mi cresc incasarile?

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Cum sa-mi cresc incasarile?

    Hello,gagici!

    Am si eu nevoie de niste sfaturi din partea voastra. Povestea mea pe scurt e asa: m-am apucat de videochat acum 9 luni, initial am lucrat de acasa, insa nu am fost multumita de incasari. Ce-i drept, nu prea reuseam sa ma tin de un program fix, nu stateam online mai mult de 4-5 ore pe zi, asa ca la final de perioada nu depaseam suma de 300-350$. Dupa cateva luni am hotarat sa incerc colaborarea cu un studio, am ales sa aleg tura de dimineata, stat minim 8 ore pe zi, uneori chiar mai mult. Cu toate acestea, nici aici nu am simtit o imbunatatire substantiala a incasarilor si devine extrem de frustrant. O fi ceva in neregula cu mine?
    Chiar nu stiu cum sa mai abordez problema,voi ce ma sfatuiti sa fac? Sa incerc la un alt studio? Voi ce trucuri folositi pentru a va creste contul? Ce ati facut pentru a va creste incasarile?

    Multumesc si va doresc o vineri super productiva!

  • #2
    curios cum de acasa nu poti sa iti faci timp sa ai un program stabil dar de la studio poti , totul depinde de tine , lucrand de acasa nu imparti comision si te poti ocupa si de imaginea ta de model sa te promovezi si sa iti cresti incasarile. daca vrei poti sa imi scrii pe pm

    Comentariu


    • #3
      Toti incepem de jos...Mie mi se pare ca ai facut alegera corecta sa mergi sa lucrezi la un studio pentru ca acolo ai echipa in spate care te ajuta. La inceput normal ca nu o sa ai castiguri foarte mari.Cel mai important este sa fii tu autentica si sa ai rabdare pana iti faci membri tai si apoi vin si banii.Zi faina

      Comentariu


      • #4
        Buna , pentru cei care doresc un venit suplimentar offline va invit sa va faceti cont pe acest site de socializare privat in care fiecare followers inseamna bani :) https://onlyfans.com/?ref=12224257 spor la banuti !!

        Comentariu

        #2 Charm Studio - Banner

        Adună

        Lovense

        Adună
        Procesare...
        X