Glorya Agency

Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

LiveJasmin

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • LiveJasmin

    Topic inchis. Problema rezolvata.
    Ultima editare de Grey2000; 01.aug.2020, 04:35.

  • #2
    Buna, pretul e de 1.99 pe privat, pe jasmin procentul este crescator in mai multe trepte. Stiu ca pana la 100 de dolari ai 30 sau 35% si creste pana la 60 sau 65. Eu am lucrat pe jasmin insa e nevoie de multa munca si minim 90 de ore pe perioada sa poti sa te ridici. La inceput o sa ai o promotie pana la 100 de dolari esti la jumatate de pret, si parerea mea e ca trebuie sa profiti de orele in care esti la promotie pentru ca vor intra foarte multe persoane sa te vada si ai posibilitatea sa ti faci cativa membrii de durata din primele ore. Banii cei mai multi se invart pe jasmin dar fara munca multa nu vei ajunge nicaieri cu site ul asta. Plus ca e vorba de nisa, daca esti obisnuita cu cb cel mai probabil o sa fii putin speriata de jasmin la inceput. Membrii pot trimite cadouri in free si poti face bani nu numai din privat dar diferenta de abordare e ca de la cer la pamant cred eu. Eu personal cred ca e mai usor pe cb decat pe lj dar asta depinde de cum esti tu ca model, ce site ti se potriveste. Jasmin este un site glam, normal ca nu trebuie sa fii papusa ca sa ti mearga dar trebuie sa fii aranjata, sa ai grija multa la atitudine pentru ca membrii sunt diferiti fata de cb si trebuie alta abordare. Partea buna e ca suportul e mereu acolo cand ai nevoie, ei iti verifica sunetul si calitatea video, daca ai o problema te vor anunta ei.
    E in regula sa faci greseli, nimeni nu s a nascut invatat. Trebuie sa cauti informatii constant chiar si dupa ce ai contul gata. Studiaza alte modele, vezi ce content au ele, ce functioneaza la modelele astea. Incearca sa folosesti vocea, foloseste te de poze si video, trebuie sa ai un profil cat mai impecabil, sa ai 2 3 teasere pentru inceput, fa ti o pagina de twitter daca nu ai si promoveaza te. Multa bafta iti doresc

    Comentariu


    • #3
      Multumesc frumos pentru sfaturi! Daca minutul este 2$ si site-ul iti ofera jumatate sa zicem, cum este posibil ca unele modele sa aiba castiguri de mii si mii de euro? Chiar daca stai si 4 ore in privat continu, tot nu poti ajunge la acele sume pe care le-am vazut afisate de unele modele si ma gandesc ca nu cred ca se ofera atat de multi bani pe free .

      Comentariu


      • #4
        Buna
        In primul rand nu vad cum ai putea sa asociezi Chaturbate cu LiveJasmin . Chaturbate este un site freemium , iar Jasminul este premium , ceea ce inseamna ca nu permite nuditate in free chat , nici macar topless.
        Prima data vei fi intr-o perioada promotionala , ceea ce inseamna ca tariful tau pe minut va fi de 0.98 $ pe minut. Dupa 4 h de privat sau 12 h de free iti vei putea seta tariful dorit ( de la 1.99 $/ min la 9.99 $ / min ) . Mai mult de 4.99 $/min nu este chiar intelept sa il setezi , pentru ca nu vei face bani.
        Procentul pe care il vei lua este intre 30 % si 60 % in functie de cati bani faci ( intre 0-100 $ ai 30 % procent , intre 100-300$ 35 % procent , etc ).
        Dar revin la dilema mea ... cum asociezi Chaturbate cu LiveJasmin ? Permisivitatea Chaturbate-ului de a face show-uri in free - tokens based , este in contradictie cu regulile LiveJasminului - fara nuditate / topless in free chat.
        Sunt multe alte site-uri cu care poti asocia Chaturbate , dar sa fie tot site-uri de free : MyFreeCams , Bonga, StripChat si cu siguranta multe altele .

        Comentariu


        • #5
          Buna! In primul rand, daca vrei sa lucrezi pe jasmin ai nevoie de decor si lumini aproape ca in studio si poze profesionale(poti apela la un fotograf care o sa iti ia in jur de 100$ pe sedinta cu tot ce iti trebuie).
          In al doilea rand, daca vrei sa faci mii si mii pe jasmin, trebuie sa lucrezi numai pe jasmin, sa oferi exclusivitate site'ului si sa ai cel putin 80 de ore lucrate pe perioada, adica in jur de 40 de ore pe saptamana, minim.
          In al treilea rand, conteaza destul de mult cum arati, ca sa faci mii si mii trebuie sa ai ceva special, nu sa fii de colo pana colo model. Eu de exemplu am niste kg pe care as vrea sa le dau jos, nu am talia prea subtire, nu sunt lata in solduri si nici nu am sani. Membri pe care ii am au venit pentru fund, picioare, fata, par. :)), dar daca esti average din toate punctele de vedere cred ca ai mai multe sanse pe site-urile free unde e mai mult porno. Trebuie sa stii si engleza ok pentru ca cei cu care faci cei mai multi bani sunt interesati sa te cunoasca si sa stabileasca o conexiune, in primul rand.
          Ca sa iti dau o idee cum se fac bani. La inceput, pana iti faci ceva membri, pornesti pe 1,99 sau 2,49 pe minut. Dupa 2-3 luni poti sa cresti la 2,99, care dupa parerea mea e suficient avand in vedere ca lucrezi de acasa. La 4,99 nu prea o sa ai membri care sa stea cu orele in privat sa vorbeasca, just quickies. Daca tu, cand ajungi la 2,99 lucrezi 10 zile din 15 cate 8 ore, si din alea 8 ore 4 sunt in privat, ajungi sa ai 40 de ore de privat si bani undeva la 4500 de dolari la 15 zile.
          Nu iti vorbesc din burta, ci din propria experienta, momentan am castiguri de 10.000+ pe luna, lucrand de acasa, si sunt castiguri constante, nu cum e la studio ca a reusit o tipa intr-o perioada sa scoate nu stiu ce suma si dupa au postat repede pe toate forumurile, facebook si instagram. In primele luni, acum 1 an, am facut in jur de 3000-4000 pe luna, insa nu avem decor, lumini, camera era mai slaba, 0 experienta si 0 promovare de la site, eram pe ultimele pagini, dar am crescut constant si acum am ajuns la niste cifre satisfacatoare.
          Pentru cine citeste postul asta, se poate si fara studio, trebuie doar ambitie si munca. Nu am lucrat o zi in studio. Am inceput intr-un apartament vechi la care plateam 150 de euro pe luna, direct pe jasmin, cu un laptop vechiut si cu o camera second-hand luata cu 400 de lei.

          Comentariu


          • #6
            buna, poate te ajuta asta: https://www.forumvideochat.com/forum...j-si-vot/page9

            Comentariu


            • #7
              Chaturbate merge bine cu Stripchat, Cam4, Bonga.
              First Global Live Chat Studio Network & Franchise

              Comentariu


              • #8
                Eu Jasminul il consider the best!
                Mai ales prin procentul oferit de ei, incepe la 30% dar ajunge la 60%, pretul este 1,99 /minut. Membrii sunt ok si ce e la fel de important este ca nu e voie sa ne dezbracam in free. Vrei naked pay for it! Asa ca este grozav pe partea asta. Eu lucrez si cate 100 h online pe perioada, la inceput nu intelegeam diferenta, mai multe ore online, mai mult trafic si intradevar si castiguri mai mari! Spor sa aveti!

                Comentariu


                • #9
                  Va multumesc frumos tuturor pentru mesaje! Apreciez sfaturile tutor, mai mi-am clarificat ceva aspecte.O sa le iau in considerare ! Multumesc.

                  Comentariu


                  • #10
                    Jasmin all the way!! Sfatul meu este sa alegi un studio certificat, care stie sa-si faca treaba profi!

                    Comentariu

                    #2 Charm Studio - Banner

                    Adună

                    Lovense

                    Adună
                    Procesare...
                    X