Salut. Sunt cam noua pe aici. Daca cineva ca mine vrea sa lucreze intr-un studio de videochat din Iasi ce ati recomanda? Vixen Studio sau Heylux? Despre Vixen nu prea am auzit nimic. Doar niste chestii mai vechi din ziare si na, ce sa zic..... :-S Stie cineva de ce ? Despre Heylux citesc tot felul de bloguri pe net si parerile sunt in majoritatebune. Voi ce ziceti? Care-i treaba cu Vixen Studio in Iasi? Se mai angajeaza cineva acolo? Ca acum sunt mai inclinata sa ma duc la Heylux.
Chiar n-am pe cine sa intreb in alta parte si acum am gasit forumul asta. As avea mare nevoie de bani deci daca imi raspunde cineva repede e cu atat mai bine. Deci Vixen sau Heylux? Care e cel mai studio de videochat din Iasi dupa parerea voastra? Mersi si pupici:x:x:x
Chiar n-am pe cine sa intreb in alta parte si acum am gasit forumul asta. As avea mare nevoie de bani deci daca imi raspunde cineva repede e cu atat mai bine. Deci Vixen sau Heylux? Care e cel mai studio de videochat din Iasi dupa parerea voastra? Mersi si pupici:x:x:x
Comment