Glorya Agency

Intervale orare cu trafic intens

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Jasmine
    Banned
    • 17.Jan.2014
    • 479

Intervale orare cu trafic intens

E important sa fii logata cat mai mult timp pe site-uri ca sa ai trafic, implicit sa castigi banuti, insa nu te poti loga de dimineata pana in zorii zilei doar ca sa prinzi toate momentele bune nu e asa?

De aceea am zis ca ar fi foarte util sa stiti ca cele mai bune intervale in care traficul e high sunt :

1. 8 pm - 2 am
    2. 4 am - 8 am
    3. 1 pm - 5 pm

• aceste intervale orare sunt dupa ora Romaniei.
  • anastasia
    Membru senior
    • 24.Jan.2015
    • 309

Eu mi-am facut propriul program, ca sa zic asa. In sensul ca membrii mei intra cam la aceleasi ore si de asta mi-am facut si eu programul in functie de ei. Am invatat in tot acest timp ca este extrem de important sa iti respecti membrii si orele la care te loghezi ( important, de altfel, este sa iti setezi programul pe site-uri, astfel incat membrii sa stie cand vei fi online). E adevarat si faptul ca sunt anumite ore de trafic intens...nu e de neglijat nici aspectul asta!

Comment

• Jasmine
      Banned
      • 17.Jan.2014
      • 479

Originally posted by styl
      In principiu este OK, dar...depinde si pe ce site lucrezi si ce trafic are, una este sa lucrezi pe site-uri cu trafic prepoderent american si alta este pe site-urile cu trafic majoritar european, multe modele si chiar si unele studiouri lucreaza amestecat, adica si site-uri cu trafic american si european in acelasi timp, evident ca, nu vor fi castiguri pe ambele ci doar pe cele ce au trafic maxim in acel interval orar, de aici apar si asa zisele discutii: " vai draga, nu merge acel site" iar acest lucru se intampla de obicei datorita necunoasterii si lucrului pe intervale orare care nu au nici o treaba cu traficul acelui site la acea ora, de aceea trebuie sa cunoastem bine site-urile pe care vom lucra si bineinteles si la ce ore au trafic majoritar, altfel...pierdere de timp si nervi.
      Buna dimineata, asa e Styl conteaza si site-urile de pe care lucrezi, eu am facut o medie generala a intervalelor, bazata pe ideea ca un model lucreaza pe site-uri diferite,majoritatea fac asta nu?Eu nu prea am auzit ca un model sa aiba un singur cont...:)

Comment

• Leticia
        Membru senior
        • 17.Jan.2015
        • 229

Eu de la studio, tin in acelasi timp deschise, Chaturbate, AdultWork, Xlove, Eurolive, Flirt4free,Jasmin,Bonga ,Xhamster,Mfc desigur,Si oscilez mereu cu NeedLive, Peek, si inca vreo doua,recunosc e cam greu sa fiu prompta pe toate dar mai pun cate o pauza :D
        Money Makes the World Go Round

Comment

• Clara
          Membru senior
          • 18.Jan.2015
          • 181

Asa este Jasmine, eu mi-am facut program strict. Chiar daca studioul imi ofera varianta de a ma trece pe program in orice tura vreau, prefer sa vin in tura de noapte pentru ca asa imi merge mai bine, si de la 1 la 5 stiu sigur ca am trafic intens si implicit privaturi. Imi completez si schedule, iar membrii mei stiu cand ma gasesc online, in felul acesta mi-a crescut considerabil castigul. ;)
          Last edited by Clara; 11.Feb.2015, 03:41.

Comment

• Rebeca
            Membru senior
            • 17.Jan.2015
            • 135

Atentie fetelor!!! EuroLive-ul de exemplu, sanctioneaza modelele care nu respecta programul setat. :(
            Last edited by Rebeca; 11.Feb.2015, 03:59.

Comment

• Alice
              Membru senior
              • 28.Jan.2015
              • 192

Da, cam asa este cu intervalul asta. Am avut o perioada la inceput cand lucram putin haotic. Pe masura ce mi-am "cules" cativa membri si am inceput sa respect cat de cat un program in functie de acestia, am observat ca in jurul orei 20 imi intrau mai multi membri.

Comment

• Alessia
                Membru senior
                • 17.Jan.2015
                • 210

Mie in ultimile 2 luni mi se intampla sa imi mearga mai bine in turele de dimineata. Credeti ca se poate considera ca sunt si anumite perioade din an sau luni cu mai mult sau mai putin trafic? De exemplu vara cand sunt campionate de fotbal traficul este mai scazut, membrii nu prea mai intra, ati patit asa ceva anul trecut?

Comment

• anastasia
                  Membru senior
                  • 24.Jan.2015
                  • 309

Originally posted by Alessia
                  Mie in ultimile 2 luni mi se intampla sa imi mearga mai bine in turele de dimineata. Credeti ca se poate considera ca sunt si anumite perioade din an sau luni cu mai mult sau mai putin trafic? De exemplu vara cand sunt campionate de fotbal traficul este mai scazut, membrii nu prea mai intra, ati patit asa ceva anul trecut?
                  Spun ca tine mai mult de programul pe care ti-l faci tu. Trebuie sa fii obisnuita si tu si sa iti obisnuiesti si membrii cu o anumita ora la care te loghezi si cu un interval orar. In felul asta iti faci membri fideli si vezi si care tura/ora/interval orar te avantajeaza mai mult.

Comment

• Camelia
                    Membru senior
                    • 25.Jan.2015
                    • 252

uffff, vine vara si mi-e tare greu sa ma tin de program, spre rusinea mea. fug repede la piscina si uit sa ma mai intorc. dar cand verific cardul, imi reamintesc si ma pun pe treaba. se spune ca vara nu prea intra membrii ca sunt plecati prin vacante, dar nu e mereu asa, sa stiti, vorbesc din propria mea experienta. circula tot felul de legende, sa nu credeti tot ce auziti, mai bine va convingeti singuri.

Comment

• Antonia
                      Membru senior
                      • 28.Jan.2015
                      • 235

Yeeeiii! Vine vara, se mareste ziua si am si mai mult chef de munca. Mergem si la bronzat dar ramane si mai mult timp pentru munca.

Comment

• Rebeca
                        Membru senior
                        • 17.Jan.2015
                        • 135

Originally posted by Alessia
                        Eu nu cred in perioade moarte, exista doar nechef de munca in anumite perioade, nu pleaca toti membrii o data de acasa si hop, nu mai intra pe site-uri. Am colege la studio care stau in pauza cate jumatate de tura si se plang ca nu este trafic...normal ca pleaca acasa cu sume destul de mici daca nu isi dau interesul. Rezultatele se obtin pe masura muncii depuse, eu nu imi iau pauza deloc in timpul unei ture si pot spune ca ajung la sume destul de frumusele cum ar fi ultima tura am facut 1745 lei si am stat logata pe jasmin, xlove, imlive, eurolive, f4f, mfc si chaturbate. Mult succes!

Comment

• Penelope
                          Membru
                          • 29.Jan.2015
                          • 74

Comment

• Rebeca
                            Membru senior
                            • 17.Jan.2015
                            • 135

Chiar crezi ca membrii care au intr-adevar bani asteapta salarul? :)))

Comment

• Alessia
                              Membru senior
                              • 17.Jan.2015
                              • 210

Am intrebat despre perioadele in care se castiga mai putin deoarece stiu ca vara sunt campionate de fotbal si nu numai, iar din cate am inteles de la colegele care lucreaza de cel putin un an de zile, sunt astfel de perioade, membrii au zile cand nu mai intra la noi deoarece se uita la meciuri, sau chiar merg pe stadion. Sunt putin membri care nu urmaresc astfel de "evenimente".

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                              Working...