Glorya Agency

Intervale orare cu trafic intens

Adună
X

• Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • AmelieSlade
    Membru
    • 11.Jul.2019
    • 32

Pe tura de noapte sunt foarte multi americani si de obicei se fac banuti frumosi!

Comentariu

• KaylinDream
      Membru junior
      • 05.Jul.2019
      • 8

In mare orice ora poate fi de varf daca ti-ai facut membri tai :). Dar da, orele de care ne-ai spus sunt perfecte pentru fetele care acum incep :)

Comentariu

• Nik Daniel
        Membru junior
        • 17.Oct.2019
        • 4

Am si eu nevoie de cateva pareri si sfaturi.Spre ex. eu sunt la inceput si momentan fac doar pe un site videochat la single ( male ) .Ideea e ca am inceput fara sa fac aproape deloc ceva in free chat si nu stiu cat e de ok sau nu.Prea multi urmaritori n-am dar nici nu respect un anumit interval orar.Am 4-5 sesiuni facute si vreo 200 de urmaritori.Plati am doar doua cerute dintre care una deja incasata. Suma totala in ambele cazuri fiind de 210 $.Psss nu radeti ca acum vine partea mai nasoala. 1 Lucrez individual fara a colabora cu vreun studio. 2 N-am un PC prea performant desi am o camera web destul de acceptabila Logitech c920 cu lentile de la Carl Zeiss 3 N-am kit de lumini 4 N-am o camera la fel de frumos aranjata ca cele de la studio 5 Nu mi-am bagat vreun vibrator prin dos si nici nu detin vreo astfel de jucarie cu baterii sau fara 6 Nu-s nici vreun fototapet/model etc ci un simplu om :)

Astept cateva pareri sfaturi etc ceva ce m-ar putea ajuta in sensul bun pe viitor :)

Comentariu

• SpicyJulie
          Membru junior
          • 18.Dec.2019
          • 5

Hello, sunt la inceput pe LiveJasmin si in trei zile am facut in jur de 600 lei, deci cam 200 lei pe tura banii mei, lucrand de acasa. Am inceput la final de saptamana, azi ar fi a patra zi, dar observ ca nu merge mai deloc, abia am facut 5-6 dolari...si nu am trafic mai deloc. Asa e la inceput de saptamana sau s-a schimbat ceva? Sa stiu de ce anume sa ma leg. :D

Comentariu

• mole
            Membru junior
            • 17.Jul.2022
            • 4

Cine doreste boost Membri 300+ instant pe Chaturbate , StripChat ,Cam4 etc.. Da-ti un messaj cu numarul vostru de whatsup pe email asta si va contactez...

Comentariu

• Skyler
              Skyler comentat
              Editarea unui comentariu
              Bună! Pe ca mail?
          • evafromheaven
            Membru
            • 19.Mar.2019
            • 68

Buna!
            ce program de lucru mai folositi?
            Cum merge online?

Comentariu

• Delaney
              Membru
              • 02.Apr.2023
              • 22

Buna!

Eu lucrez in programul de noapte. De mers, merge din ce in ce mai prost la orice ora as lucra.

Comentariu

• It girl
                Membru
                • 23.Jun.2023
                • 23

Ati incercat sa lucrati in weekend? Eu momentan lucrez o zi pe saptamana, duminica 05:00-11:00 AM si de la 200$/6 ore cat obisnuiam sa fac, am crescut la 400$/6ore. Stiu ca nu e o suma mare dar nah, nu fac show uri in free si e mai greu cu traficul in cazul asta dar in ultimele 3 luni pentru mine cresterea e evidenta si am crezut ca e mai bine la toata lumea. Ati incercat sa lucrati astazi?

Comentariu

• Delaney
                  Delaney comentat
                  Editarea unui comentariu
                  Am incercat si weekendul in tura de zi, de dimineata. Eu personal nu am sesizat vreo diferenta.

• Delaney
                  Delaney comentat
                  Editarea unui comentariu
                  Lucrezi 6 ore pe zi, 6 zile pe saptamana?

• alina1
                  alina1 comentat
                  Editarea unui comentariu
                  Nu mai credeti toate aberatiile ca face 400 duminica wtf ..e slow peste tot !!!!!
              • It girl
                Membru
                • 23.Jun.2023
                • 23

Aberatii?! Crezi ca daca nu iti merge tie nu i merge nimanui? Sa stii ca in momentele in care poate nu mi a mers (desi au fost foarte putine) am dat vina fix pe mine, nu pe altcineva. Cred ca mai este de corectat la noi, altfel cum crezi ca altii fac 2000$/tura si eu fac doar 400$?

Comentariu

• It girl
                  Membru
                  • 23.Jun.2023
                  • 23

Poate si datorita si faptului ca am facut anumite imbunatatiri. Mi am schimbat pc ul, camera, microfonul, lightings, decorul, mi am marit tip menu, am cumparat mai multe jucarii lovense, putin acid, putin botox, asta pe parcurs…Am facut asta ca sa ma simt eu mai ok, nu stiu daca asta a fost factorul declasator pentru ca sunt fete extrem de frumoase care nu fac bani si fete nu asa atractive care fac o gramada de bani. Dar e foarte de prost gust sa spui de cineva ca ar minti in cazul in care nu am nici un interes si mai ales ca nu e ca si cum as face vreo avere, 400$ in 6 ore pe 3 site-uri. Oamenii se imbogatesc din jobul asta si voi faceti afirmatii de genu’…pe bune?

Comentariu

• evafromheaven
                    Membru
                    • 19.Mar.2019
                    • 68

Pe ce site-uri stai?
                    Multi oameni rautaciosi peaici sau mai degraba invidiosi

Comentariu

• It girl
                      Membru
                      • 23.Jun.2023
                      • 23

Postat în original de evafromheaven
                      Pe ce site-uri stai?
                      Multi oameni rautaciosi peaici sau mai degraba invidiosi
                      Atunci Chaturbate, MFC, CamSoda, acum am adaugat si Stripchat. Poti intra pe telegram in grupul nostru de modele independente https://t.me/SfaturileMariei1 acolo sunt mai multe detalii despre intrarea in legalitate. Webinare de dezvoltare/fiscalitate si multe altele.

Comentariu

• lube69
                        Membru
                        • 24.Nov.2023
                        • 89

Postat în original de It girl
                        Atunci Chaturbate, MFC, CamSoda, acum am adaugat si Stripchat. Poti intra pe telegram in grupul nostru de modele independente https://t.me/SfaturileMariei1 acolo sunt mai multe detalii despre intrarea in legalitate. Webinare de dezvoltare/fiscalitate si multe altele.
                        Nu se poate! Help! Ty!

Comentariu

• MikeJonson
                          Membru junior
                          • 11.Jan.2024
                          • 2

Salutare- sunt curios daca pentru barbati mai merge vdc-ul?Orele sunt la fel?Perioada noptii pentru noi ?
                          Multumesc frumos.

Comentariu

• It girl
                            Membru
                            • 23.Jun.2023
                            • 23

Postat în original de lube69

Nu se poate! Help! Ty!
                            Poti descarca telegram si da click pe linkul lasat de mine.

Comentariu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
                            Procesare...