Am ales sa ma loghez in mare parte noaptea, deoarece atunci fac cei mai multi bani. Ma mai loghez uneori si dupa-amiaza, dar se observa diferenta (financiar vorbind). In plus, viata mea s-a schimbat complet: am un alt ritm in timpul zilei, activitatile sunt altele, imi impart timpul total diferit fata de cum era inainte. Cu toate acestea, multumirea mea este ca sumele de bani castigate ma ajuta sa imi indeplinesc tot ce imi doresc.
X
-
buna tuturor daca vreti o metoda in plus fara sa stai online in fata calculatorului exista o optiune sa faci bani pe skype plata 75% garantat plus ca poti sa cresti pana la 80% pretul pe minut il poti pune la fiecare membru diferit .Eu am inceput sa il folosesc de putin timp si a mers bine de tot .Va las aici referal daca va intereseaza :)
https://accounts.skyprivate.com/user...ster/?aff=3wgr spor la banuti $$$ :) pupComment
-
OFERTA VALABILA MODELELOR INDEPENDENTE CAT SI STUDIOURILOR DE VIDEOCHAT!
Ca in orice alt business care se respecta, la fel si in videochat, imaginea este primul lucru de care te vei folosi sa atragi clienti noi. Scopul este ca membrii de pe site-urile de profil trebuie sa intre pe profilul tau din miile de profile care exista si acest lucru se intampla in momentul in care modelul este implicat in mod activ la crearea unei imagini cat mai atractive, fapt ce va duce cu siguranta la o audienta cat mai buna.
Cu ajutorul fotografiilor profesionale sigur o sa iti imbunatatesti imaginea online rapid. Rezultatele se vor vedea imediat in reactia membrilor regulari care iti vor vedea profilul cat si in reactia membrilor noi. Totodata aceasta imbunatatire a imaginii va atrage un trafic mai mare de vizitatori iar webmasterii iti vor promova automat profilul.
Ca administrator studio de videochat profesional cu siguranta iti doresti sa ai modele cu o imagine cat mai bine definita. Daca ai un site de prezentare a studioului sunt convins ca iti doresti ca galeria foto sa fie placuta si prietenoasa cu utilizatorul.
Editarea foto va include selectii de culoare, ajustari de lumini, umbre, balans, editarea micilor defecte temporare: iritatii, acnee, vanatai, pete, cicatrici, usoare modificari ale volumelor corpului sau parti de corp.
Programarea pentru o sedinta foto sau video se va face in timp util si se vor stabili detaliile acesteia de la bun inceput.
La cerere, editez si fotografii personale, conditia fiind ca fotografiile sa nu fie facute cu camera web sau telefon, pentru o rezolutie cat mai buna si cu care sa se poata lucra fara a se pierde din calitatea acestora.
De asemenea pot veni in ajutor si cu filmare si editare videoclipuri pentru competitiile video ale site-urilor.
Beneficiez de studio foto mobil cu tot necesarul pentru o foarte buna desfasurare a sedintei foto indiferent de locatie sau ora desfasurarii acesteia.
Confidentialitate si seriozitate maxima!
Din cauza faptului ca in acest domeniu se pune foarte mult accent pe confidentialitate, nu pot prezenta online portofoliul. Pentru acest lucru va rog sa ma contactati si putem discuta acest aspect.
Pentru mai multe detalii: 0744.705.122
Multumesc.Comment
-
Cea mai buna modalitate de a face bani..inregistrare simpla cu minimum de cerinte..procent peste 50% din castiguri. https://bongamodels.com?fuid=55373415Comment
-
Eu sunt de parere ca nu conteaza pe ce tura lucrezi atata timp cat se muleaza f bine cu personalitatea ta. Spre exemplu eu am inceput pe tura de noapte si am ramas asa pentru ca mie mi-a mers bine, insa am colege care prefera tura de dimineata. Ideea e ca cel mai important e sa te tii de program sa incerci sa iti faci un public tinta si nu in ultimul rand sa tratezi cu seriozitate jobul,iar banii vor veni si eu.Comment
-
Din experienta, traficul bun incepe dupa amiaza, in jur de ora 14:00-15:00 se poate observa o crestere majora si de obicei se termina in jur de ora 02:00.Comment
-
Pentru mine cel mai bun trafic este p tura de noapte, dar nu oricum ci de pe la 04:00 pana la 08:00. Nu stiu daca si voi ati intampinat asta, dar atunci am eu cel mai mult succes!Comment
-
Buna , pentru cei care doresc un venit suplimentar offline va invit sa va faceti cont pe acest site de socializare privat in care fiecare followers inseamna bani :) https://onlyfans.com/?ref=12224257 spor la banuti !!Comment
Lovense
Collapse
Comment