Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Adună
X

• Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • cipsy
    Membru junior
    • 19.Apr.2018
    • 2

Postat în original de morg123
    mi au verificat contul, cum pot sa fac un card paxum? nu gasesc nimic ?
    Hello! Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare. Cand ti-ai facut contul, sunt curios dupa cate zile ti-au verificat contul. Multumesc!

Comentariu

• arabu1988
      Banned
      • 26.Feb.2018
      • 664

Postat în original de cipsy
      Hello! Am si eu o intrebare daca nu e cu suparare. Cand ti-ai facut contul, sunt curios dupa cate zile ti-au verificat contul. Multumesc!
      Hello
      in general cel tarziu 7 zile si sunt cazuri si mai devreme fir care cu norocul

Comentariu

• Hazel
        Membru senior
        • 13.Apr.2018
        • 110

Postat în original de Rast
        Cea mai bune metoda pentru CB daca nu ai card paxum sau cosmo , este wire transfer , intradevar platesti 45$ , dar la o suma mai mare nu se simte asa rau , eu duminica seara am dar la banuti Wire Transfer , si marti dimineata i-am avut in cont ! In schimb la contul de paxum astept deja de 3 zile sa intre banii in cont si pauza !!
        Sa inteleg ca pe chaturbate merge cu early payment si la wire, spre exemplu, myfreecams postase ca pentru a-ti intra banii de pe o zi pe alta sunt valabile doar depozitele ptr USA si firstchoice...

Comentariu

• morg123
          Membru
          • 16.Apr.2018
          • 85

Postat în original de cipsy
          pai cam 8 zile sau poate 9

Comentariu

• morg123
            Membru
            • 16.Apr.2018
            • 85

Postat în original de Hazel
            Sa inteleg ca pe chaturbate merge cu early payment si la wire, spre exemplu, myfreecams postase ca pentru a-ti intra banii de pe o zi pe alta sunt valabile doar depozitele ptr USA si firstchoice...
            ne anunti si pe noi cam dupa cat timp ti au intrat banii in cont de pe paxum?

Comentariu

• Ann
              Banned
              • 12.Apr.2018
              • 480

In sfârșit primii bănuți după Paxum.Deci, SE POATE

Comentariu

• Rast
                Membru junior
                • 19.Apr.2018
                • 7

Postat în original de Hazel
                Merge si Daily Payment la Wire transfer !

Comentariu

• Rast
                  Membru junior
                  • 19.Apr.2018
                  • 7

pentru a face un wire transfer ar trebui din nou sa scot optiunea de plata paxum nu?
                  Da, selectezi din nou Wire Transfer si introduci datele ! Next time cand ai payment , iti introduci datele de Paxum ! Eu abia astazi am primit banii in ING de pe Paxum , destul de greu se misca ! Si apropo la Wire Transfer , in momentul in care iti intra banutii in cont nu scrie Zmedianow , scrie Multi Media . Acum din cate am inteles e de preferabil sa nu intre in cont mai mult de 5000 ron pe zi (nu vreau sa informez gresit , asa am auzit si eu ) . Bafta la $

Comentariu

• amyyyy
                    Membru senior
                    • 13.Apr.2018
                    • 195

Postat în original de Ann
                    si la altii nici nu s.a aprobat :)) printre care si eu :(

Comentariu

• Rast
                      Membru junior
                      • 19.Apr.2018
                      • 7

iti multumesc din suflet pentru raspuns! Mie imi scrie "Your current verification level does not allow you to perform this action. Please contact Customer Support for more details." pentru ca am dat pe google apply for card pentru ca pe pagina lor nu gasesti , probabil ca inca nu sunt valabile pentru noi si na..
                      Probabil o sa ne anunte "oficial" cand vom putea comanda cardurile ! Daca aflu ceva o sa postez !

Comentariu

• Rast
                        Membru junior
                        • 19.Apr.2018
                        • 7

Postat în original de amyyyy
                        cosmo payment o sa fac un cont si acolo daca pica unu am altu ca de....vad ca se intampla si sa fiu pregatita cu alt card :)))
                        Si eu mi-am facut cont la Cosmo Payment , preventiv :))) , mi l-au aprobat astazi , din cate am citit dureaza 10 zile sa iti ajunga cardul acasa si comisioanele sunt gen Payoneer !

Comentariu

• Ann
                          Banned
                          • 12.Apr.2018
                          • 480

Postat în original de amyyyy
                          si la altii nici nu s.a aprobat :)) printre care si eu :(
                          De ce crezi? Pe mine m a anunțat cam4 după data de 9 că FirstChoisePay se închide ,dau mail la Chaturbate făceau pe mortul in păpușoi,că să le trimit mail ul mai departe sa îl vadă și ei și dacă vreau să mi schimb metoda de plata sa fac o poza cu buletinul upside down ,cu data de azi,cu o foaie pe care sa scrie "Choise" in mana...o găină moarta și sânge de la o virgina mai doreau parca.Mi am schimbat părerea despre ei.Ne au lăsat pe ultimul moment.Ei sunt singurii vinovați că ne au lăsat pe ultimul moment sa ne înghesuim toti. Puteau să anunțe

Comentariu

• Ann
                            Banned
                            • 12.Apr.2018
                            • 480

Postat în original de Rast
                            Probabil o sa ne anunte "oficial" cand vom putea comanda cardurile ! Daca aflu ceva o sa postez !
                            La mine apare Apply for card ( Coming soon)maxim săptămâna următoare când vor fi gata

Comentariu

• July
                              Membru senior
                              • 12.Apr.2018
                              • 217

De ce crezi? Pe mine m a anunțat cam4 după data de 9 că FirstChoisePay se închide ,dau mail la Chaturbate făceau pe mortul in păpușoi,că să le trimit mail ul mai departe sa îl vadă și ei și dacă vreau să mi schimb metoda de plata sa fac o poza cu buletinul upside down ,cu data de azi,cu o foaie pe care sa scrie "Choise" in mana...o găină moarta și sânge de la o virgina mai doreau parca.Mi am schimbat părerea despre ei.Ne au lăsat pe ultimul moment.Ei sunt singurii vinovați că ne au lăsat pe ultimul moment sa ne înghesuim toti. Puteau să anunțe
                              :))) ii doare in cur de noi

Comentariu

• morg123
                                Membru
                                • 16.Apr.2018
                                • 85

Prin ce metoda External debit card? Cat timp a durat tranzactia?
                                Multumesc si succes in continuare

Comentariu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
                                Procesare...