Scuze de deranj, tocmai mi s-a activat contul paxum, as dori sa va intreb pe cei care ati reusit sa transferati banii din contul paxum intr-un card extern romanesc, ce ati completat unde scrie withdraw funds to credit card la coloana description?Nu stiu ce sa scriu.Va multumesc!Imi cer scuze daca stresez sau repet poate aceeasi intrebare , e mai greu pana ma acomodez cu paxum asta, pare mai complicat decat Firstchoice.Multumesc si spor la bani!
X
-
-
Scuze de deranj, tocmai mi s-a activat contul paxum, as dori sa va intreb pe cei care ati reusit sa transferati banii din contul paxum intr-un card extern romanesc, ce ati completat unde scrie withdraw funds to credit card la coloana description?Nu stiu ce sa scriu.Va multumesc!Imi cer scuze daca stresez sau repet poate aceeasi intrebare , e mai greu pana ma acomodez cu paxum asta, pare mai complicat decat Firstchoice.Multumesc si spor la bani!Comentariu
-
salut eu am creat contul pe 12 aprilie si azi a fost verificat si aprobat, am atasat pasaportul la proof of identity , buletinul la proof of adress si la miscellaneous documents o hartie de la banca cu lista conturilor unde era si adresa mea si stampila bancii , nu stiu daca trebuia neaparat completat si acolo eu asa am facut gasesti sectiunea astea din my profile.Pup si multa bafta !Comentariu
-
voi ce a-ti selectat si scris aici?
1. Sursa fondurilor
Selectați una dintre următoarele opțiuni pentru a ne furniza o sursă verificabilă de fonduri
-plati regulate
-alte
FURNIZAȚI O EXPLICAȚIE DETALIATĂ A SURSEI DE FONDUri
.....ca sa fie OKComentariu
-
salut eu am creat contul pe 12 aprilie si azi a fost verificat si aprobat, am atasat pasaportul la proof of identity , buletinul la proof of adress si la miscellaneous documents o hartie de la banca cu lista conturilor unde era si adresa mea si stampila bancii , nu stiu daca trebuia neaparat completat si acolo eu asa am facut gasesti sectiunea astea din my profile.Pup si multa bafta !Comentariu
-
unde apare asta amyyy?ce banca iti cere asa ceva?sau apare pe paxum?ca nu inteleg cui trebuie sa-i justifici sursa de fonduri...Comentariu
-
Comentariu
-
cosmo payment o sa fac un cont si acolo daca pica unu am altu ca de....vad ca se intampla si sa fiu pregatita cu alt card :)))Comentariu
-
buna , ca tot omu mi am facut cont la paxum :) si momentan la status e unverified si active, am primit plata de la lj imi apar in cont totul ok, acum as incerca sa dau withdraw funds la un cont de ing care nu este pe numele meu, iar in cont la paxum am 2070 $ ...acum nush cat ar fii limita si cat dureaza sa imi ajunga in cont si daca ma lasa sa fac transerul avand la status unverified...ceva sfaturi?:PUltima editare de deaa; 18.Apr.2018, 19:25.Comentariu
-
-
-
Momentan nu poti sa faci card la Paxum chiar daca ai contul activ, inca nu au dat voie la clientii noi sa comande carduri, am inteles ca de sambata ar fii valabila optiunea , dureaza 4 saptamani pana iti ajunge cardul acasa !Comentariu
-
Cea mai bune metoda pentru CB daca nu ai card paxum sau cosmo , este wire transfer , intradevar platesti 45$ , dar la o suma mai mare nu se simte asa rau , eu duminica seara am dar la banuti Wire Transfer , si marti dimineata i-am avut in cont ! In schimb la contul de paxum astept deja de 3 zile sa intre banii in cont si pauza !!Comentariu
-
Cea mai bune metoda pentru CB daca nu ai card paxum sau cosmo , este wire transfer , intradevar platesti 45$ , dar la o suma mai mare nu se simte asa rau , eu duminica seara am dar la banuti Wire Transfer , si marti dimineata i-am avut in cont ! In schimb la contul de paxum astept deja de 3 zile sa intre banii in cont si pauza !!Comentariu
-
iti multumesc din suflet pentru raspuns! Mie imi scrie "Your current verification level does not allow you to perform this action. Please contact Customer Support for more details." pentru ca am dat pe google apply for card pentru ca pe pagina lor nu gasesti , probabil ca inca nu sunt valabile pentru noi si na..Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu