Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ryanna
    Membru junior
    • 16.Apr.2018
    • 2

Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?

Comment

• July
      Membru senior
      • 12.Apr.2018
      • 217

Originally posted by ryanna
      Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?
      Trebuie sa astepti verificarea.De preferat era sa astepti sa ti-l verifice.Cand ti-ai facut contul,caci eu m-am apucat de miercuri,le-am dat 3 email-uri si nu mi-a raspuns nimeniX(

Comment

• ryanna
        Membru junior
        • 16.Apr.2018
        • 2

Da,eu facusem treaba asta de pe telefon de pe aplicatia paxum,pe site imi scrie ca nu accepta tranzactia decat pe un card cu acelasi nume,ideea e ca e pe acelasi nume dar banuiesc ca inca nu mi au confirmat identitatea de asta nu mergemo sa astept confirmarea verificarii apoi voi incerca din nou.

Comment

• arabu1988
          Banned
          • 26.Feb.2018
          • 664

Originally posted by July
          Trebuie sa astepti verificarea.De preferat era sa astepti sa ti-l verifice.Cand ti-ai facut contul,caci eu m-am apucat de miercuri,le-am dat 3 email-uri si nu mi-a raspuns nimeniX(
          nu responde la nimin
          incearce pe twitter si vorbeste cu @paxumchris te ajute asa am facut eu

Comment

• Hazel
            Membru senior
            • 13.Apr.2018
            • 110

Cum il comanzi expres?stii pasii?mercic

Comment

• juliaxxx
              Membru
              • 11.Apr.2018
              • 21

Buna stiti ceva cum este cu check by mail pe CB ? A folosit cineva aceasta metoda de plata ?Cat timp dureaza ?Si ce comision are?
              Multumesc !
              :)

Comment

• Nord
                Membru senior
                • 08.Jan.2013
                • 408

Originally posted by juliaxxx
                Buna stiti ceva cum este cu check by mail pe CB ? A folosit cineva aceasta metoda de plata ?Cat timp dureaza ?Si ce comision are?
                Multumesc !
                Pai in primul rand trebuie sa astepti pana ce iti ajunge cecul din america la tine! Cel mai probabil cam 2 saptamani! Iar dupa ce iti incasezi cecul o sa dureze ceva timp pana intra banii in contul tau de la 7 zile pana la 180 de zile asta depinzand de acordurile pe care le au banca ta cu banca emitenta!
                Live Cams | Live Sex |

Comment

• Cherryrose94
                  Membru junior
                  • 17.Apr.2018
                  • 2

Buna !
                  Aseara mi-au intrat bani de la MFC si am dat Withdraw Funds to External Credit Card pe un card de la raiffesen-bank . Am pimit mail cu confimarea plati si timpul estimat im scrie :Estimated Time: Instantly (* delay might be caused by the receiving bank) /////
                  Am incercat si prin ETF Withdraw o suma mai mica imi scrie : Estimated Time: Takes 5-7 business days

Deci, cum e mai bine ???? Multumesc.

Comment

• Ann
                    Banned
                    • 12.Apr.2018
                    • 480

Originally posted by Cherryrose94
                    Buna !
                    Aseara mi-au intrat bani de la MFC si am dat Withdraw Funds to External Credit Card pe un card de la raiffesen-bank . Am pimit mail cu confimarea plati si timpul estimat im scrie :Estimated Time: Instantly (* delay might be caused by the receiving bank) /////
                    Am incercat si prin ETF Withdraw o suma mai mica imi scrie : Estimated Time: Takes 5-7 business days

Deci, cum e mai bine ???? Multumesc.
                    Am facut eu prin ETF dar nici prin minte nu-mi trecea ca nu se transfera imediat.Sunt 24 de ore de cand i-am tranferat si inca nu au ajuns.Pai daca astept 5-7 business days mai bine ma duc eu dupa ei 😂😂

Comment

• arabu1988
                      Banned
                      • 26.Feb.2018
                      • 664

Originally posted by Ann
                      Am facut eu prin ETF dar nici prin minte nu-mi trecea ca nu se transfera imediat.Sunt 24 de ore de cand i-am tranferat si inca nu au ajuns.Pai daca astept 5-7 business days mai bine ma duc eu dupa ei 
                      deci daca ai facut transfer EFT pentru ca comissionul mare mai bine face to external card ca comission chiar 0 so peste 0 si o cafe alta data daca poti sa fac transfer catre external card asta fac parera mea
                      seara buna

Comment

• arabu1988
                        Banned
                        • 26.Feb.2018
                        • 664

Originally posted by Arilena
                        cred ca etf e mai ieftin nu?
                        deci pentru mine comissionul a fost zero si o cafe peste 0 😂 pentru ca ma luat 1035$ din cont paxum in card au ajuns 1000$ iar la cursul banii 3900 de ron

Comment

• arabu1988
                          Banned
                          • 26.Feb.2018
                          • 664

poza asta cu tranzactie mea pe cont de raiffeisen

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Comment

• ralucka
                            Membru senior
                            • 26.Nov.2015
                            • 381

asa de repede ti-au intrat banii ... ieri i-ai primit pe paxum ai transferat pe contul tau de ron deschis la raiffeisen , wow . credeam ca dureaza mai multe zile , acum eu astept un transfer bancar de la mfc in cont usd deschis tot la raiffeisen , dar vad ca nici pana acum nu au ajuns

Comment

• arabu1988
                              Banned
                              • 26.Feb.2018
                              • 664

Originally posted by ralucka
                              asa de repede ti-au intrat banii ... ieri i-ai primit pe paxum ai transferat pe contul tau de ron deschis la raiffeisen , wow . credeam ca dureaza mai multe zile , acum eu astept un transfer bancar de la mfc in cont usd deschis tot la raiffeisen , dar vad ca nici pana acum nu au ajuns
                              cu eft nu este repede ca la transfer catre card eu am transferat sambata la ora 1 noapte si au intrat ieri luni la ora 15:00 asa au si interziet pentru ca era weekend in mod mormal in acelasi zi dar este ok sa mai dai inca o zi in plus adica in maxim 2 zile pana voi fii in cont tau bancar

Comment

• Ann
                                Banned
                                • 12.Apr.2018
                                • 480

Originally posted by arabu1988
                                deci daca ai facut transfer EFT pentru ca comissionul mare mai bine face to external card ca comission chiar 0 so peste 0 si o cafe alta data daca poti sa fac transfer catre external card asta fac parera mea
                                seara buna
                                Nu o sa mai fac greșala asta,data viitoare transfer direct,mulțumesc frumos.Esti de foarte mare ajutor.

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                                Working...