Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?
X
-
-
Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?Comentariu
-
Da,eu facusem treaba asta de pe telefon de pe aplicatia paxum,pe site imi scrie ca nu accepta tranzactia decat pe un card cu acelasi nume,ideea e ca e pe acelasi nume dar banuiesc ca inca nu mi au confirmat identitatea de asta nu mergemo sa astept confirmarea verificarii apoi voi incerca din nou.Comentariu
-
incearce pe twitter si vorbeste cu @paxumchris te ajute asa am facut euComentariu
-
Buna tuturora de pe forum,toata lumea e foarte grăbită să facă cont pe paxum,in secunda 2 sa i se dea accept, și în secunda 3 sa aibe banii pe cont și dacă sar putea in secunda 4 sa aibe banii in mînă,imi pare rau sa vă dezamăgesc dar durează ceva mai mult pînă ai cardul paxum in mînă aia daca pași pe care îi parcurgi de cind creezi contul îi parcurgi corect adica sa citești bine ce te întreabă si ce completezi acolo la datele tale in o lună și două săptămâni(45,50,zile)ai cardul daca nu ești un sau o zgariebrânză in sensul sa il faci expres sa il primești rapid doar ca costul e ceva mai mare altfel vine cu vaporul cine știe cind țin să precizez că sunt deținător de două carduri paxum astept întrebări daca pot sa ajut pe cineva o fac cu plăcere.Comentariu
-
Buna stiti ceva cum este cu check by mail pe CB ? A folosit cineva aceasta metoda de plata ?Cat timp dureaza ?Si ce comision are?
Multumesc !:)Comentariu
-
Pai in primul rand trebuie sa astepti pana ce iti ajunge cecul din america la tine! Cel mai probabil cam 2 saptamani! Iar dupa ce iti incasezi cecul o sa dureze ceva timp pana intra banii in contul tau de la 7 zile pana la 180 de zile asta depinzand de acordurile pe care le au banca ta cu banca emitenta!Comentariu
-
Buna !
Aseara mi-au intrat bani de la MFC si am dat Withdraw Funds to External Credit Card pe un card de la raiffesen-bank . Am pimit mail cu confimarea plati si timpul estimat im scrie :Estimated Time: Instantly (* delay might be caused by the receiving bank) /////
Am incercat si prin ETF Withdraw o suma mai mica imi scrie : Estimated Time: Takes 5-7 business days
Deci, cum e mai bine ???? Multumesc.Comentariu
-
Buna !
Aseara mi-au intrat bani de la MFC si am dat Withdraw Funds to External Credit Card pe un card de la raiffesen-bank . Am pimit mail cu confimarea plati si timpul estimat im scrie :Estimated Time: Instantly (* delay might be caused by the receiving bank) /////
Am incercat si prin ETF Withdraw o suma mai mica imi scrie : Estimated Time: Takes 5-7 business days
Deci, cum e mai bine ???? Multumesc.Comentariu
-
seara bunaComentariu
-
Postat în original de Arilenacred ca etf e mai ieftin nu?Comentariu
-
asa de repede ti-au intrat banii ... ieri i-ai primit pe paxum ai transferat pe contul tau de ron deschis la raiffeisen , wow . credeam ca dureaza mai multe zile , acum eu astept un transfer bancar de la mfc in cont usd deschis tot la raiffeisen , dar vad ca nici pana acum nu au ajunsComentariu
-
asa de repede ti-au intrat banii ... ieri i-ai primit pe paxum ai transferat pe contul tau de ron deschis la raiffeisen , wow . credeam ca dureaza mai multe zile , acum eu astept un transfer bancar de la mfc in cont usd deschis tot la raiffeisen , dar vad ca nici pana acum nu au ajunsComentariu
-
Nu o sa mai fac greșala asta,data viitoare transfer direct,mulțumesc frumos.Esti de foarte mare ajutor.Comentariu
Lovense
Adună
Comentariu