Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?
X
-
Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?Comment
-
Da,eu facusem treaba asta de pe telefon de pe aplicatia paxum,pe site imi scrie ca nu accepta tranzactia decat pe un card cu acelasi nume,ideea e ca e pe acelasi nume dar banuiesc ca inca nu mi au confirmat identitatea de asta nu mergemo sa astept confirmarea verificarii apoi voi incerca din nou.Comment
-
Comment
-
Pai in primul rand trebuie sa astepti pana ce iti ajunge cecul din america la tine! Cel mai probabil cam 2 saptamani! Iar dupa ce iti incasezi cecul o sa dureze ceva timp pana intra banii in contul tau de la 7 zile pana la 180 de zile asta depinzand de acordurile pe care le au banca ta cu banca emitenta!Comment
-
Buna !
Aseara mi-au intrat bani de la MFC si am dat Withdraw Funds to External Credit Card pe un card de la raiffesen-bank . Am pimit mail cu confimarea plati si timpul estimat im scrie :Estimated Time: Instantly (* delay might be caused by the receiving bank) /////
Am incercat si prin ETF Withdraw o suma mai mica imi scrie : Estimated Time: Takes 5-7 business days
Deci, cum e mai bine ???? Multumesc.Comment
-
Buna !
Aseara mi-au intrat bani de la MFC si am dat Withdraw Funds to External Credit Card pe un card de la raiffesen-bank . Am pimit mail cu confimarea plati si timpul estimat im scrie :Estimated Time: Instantly (* delay might be caused by the receiving bank) /////
Am incercat si prin ETF Withdraw o suma mai mica imi scrie : Estimated Time: Takes 5-7 business days
Deci, cum e mai bine ???? Multumesc.Comment
-
seara bunaComment
-
asa de repede ti-au intrat banii ... ieri i-ai primit pe paxum ai transferat pe contul tau de ron deschis la raiffeisen , wow . credeam ca dureaza mai multe zile , acum eu astept un transfer bancar de la mfc in cont usd deschis tot la raiffeisen , dar vad ca nici pana acum nu au ajunsComment
-
asa de repede ti-au intrat banii ... ieri i-ai primit pe paxum ai transferat pe contul tau de ron deschis la raiffeisen , wow . credeam ca dureaza mai multe zile , acum eu astept un transfer bancar de la mfc in cont usd deschis tot la raiffeisen , dar vad ca nici pana acum nu au ajunsComment
-
Nu o sa mai fac greșala asta,data viitoare transfer direct,mulțumesc frumos.Esti de foarte mare ajutor.Comment
Lovense
Collapse
Comment