Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Adună
X

• Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi
  • ryanna
    Membru junior
    • 16.Apr.2018
    • 2

Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?

Comentariu

• July
      Membru senior
      • 12.Apr.2018
      • 217

Postat în original de ryanna
      Am primit in seara asta banii de pe mfc in contul paxum usd.Am adaugat un card ing pe care l au acceptat imediat.Cand dau sa transfer de pe paxum pe cardul ing imi da mesajul limited exced for one transaction;tin sa precizez ca inca nu e verificat ci doar activ contul paxum,Am incercat sa converstesc dolarii in ron in contul cu ron si tot n am reusit.Intrebarea mea este merge sa transfer banii ipe cardul ing sau trbuie sa astept verificarea lor?
      Trebuie sa astepti verificarea.De preferat era sa astepti sa ti-l verifice.Cand ti-ai facut contul,caci eu m-am apucat de miercuri,le-am dat 3 email-uri si nu mi-a raspuns nimeniX(

Comentariu

• ryanna
        Membru junior
        • 16.Apr.2018
        • 2

Da,eu facusem treaba asta de pe telefon de pe aplicatia paxum,pe site imi scrie ca nu accepta tranzactia decat pe un card cu acelasi nume,ideea e ca e pe acelasi nume dar banuiesc ca inca nu mi au confirmat identitatea de asta nu mergemo sa astept confirmarea verificarii apoi voi incerca din nou.

Comentariu

• arabu1988
          Banned
          • 26.Feb.2018
          • 664

Postat în original de July
          Trebuie sa astepti verificarea.De preferat era sa astepti sa ti-l verifice.Cand ti-ai facut contul,caci eu m-am apucat de miercuri,le-am dat 3 email-uri si nu mi-a raspuns nimeniX(
          nu responde la nimin
          incearce pe twitter si vorbeste cu @paxumchris te ajute asa am facut eu

Comentariu

• Hazel
            Membru senior
            • 13.Apr.2018
            • 110

Postat în original de don_69
            Buna tuturora de pe forum,toata lumea e foarte grăbită să facă cont pe paxum,in secunda 2 sa i se dea accept, și în secunda 3 sa aibe banii pe cont și dacă sar putea in secunda 4 sa aibe banii in mînă,imi pare rau sa vă dezamăgesc dar durează ceva mai mult pînă ai cardul paxum in mînă aia daca pași pe care îi parcurgi de cind creezi contul îi parcurgi corect adica sa citești bine ce te întreabă si ce completezi acolo la datele tale in o lună și două săptămâni(45,50,zile)ai cardul daca nu ești un sau o zgariebrânză in sensul sa il faci expres sa il primești rapid doar ca costul e ceva mai mare altfel vine cu vaporul cine știe cind țin să precizez că sunt deținător de două carduri paxum astept întrebări daca pot sa ajut pe cineva o fac cu plăcere.
            Cum il comanzi expres?stii pasii?mercic

Comentariu

• juliaxxx
              Membru
              • 11.Apr.2018
              • 21

Buna stiti ceva cum este cu check by mail pe CB ? A folosit cineva aceasta metoda de plata ?Cat timp dureaza ?Si ce comision are?
              Multumesc !
              :)

Comentariu

• Nord
                Membru senior
                • 08.Jan.2013
                • 408

Postat în original de juliaxxx
                Buna stiti ceva cum este cu check by mail pe CB ? A folosit cineva aceasta metoda de plata ?Cat timp dureaza ?Si ce comision are?
                Multumesc !
                Pai in primul rand trebuie sa astepti pana ce iti ajunge cecul din america la tine! Cel mai probabil cam 2 saptamani! Iar dupa ce iti incasezi cecul o sa dureze ceva timp pana intra banii in contul tau de la 7 zile pana la 180 de zile asta depinzand de acordurile pe care le au banca ta cu banca emitenta!
                Live Cams | Live Sex |

Comentariu

• Cherryrose94
                  Membru junior
                  • 17.Apr.2018
                  • 2

Buna !
                  Aseara mi-au intrat bani de la MFC si am dat Withdraw Funds to External Credit Card pe un card de la raiffesen-bank . Am pimit mail cu confimarea plati si timpul estimat im scrie :Estimated Time: Instantly (* delay might be caused by the receiving bank) /////
                  Am incercat si prin ETF Withdraw o suma mai mica imi scrie : Estimated Time: Takes 5-7 business days

Deci, cum e mai bine ???? Multumesc.

Comentariu

• Ann
                    Banned
                    • 12.Apr.2018
                    • 480

Postat în original de Cherryrose94
                    Buna !
                    Aseara mi-au intrat bani de la MFC si am dat Withdraw Funds to External Credit Card pe un card de la raiffesen-bank . Am pimit mail cu confimarea plati si timpul estimat im scrie :Estimated Time: Instantly (* delay might be caused by the receiving bank) /////
                    Am incercat si prin ETF Withdraw o suma mai mica imi scrie : Estimated Time: Takes 5-7 business days

Deci, cum e mai bine ???? Multumesc.
                    Am facut eu prin ETF dar nici prin minte nu-mi trecea ca nu se transfera imediat.Sunt 24 de ore de cand i-am tranferat si inca nu au ajuns.Pai daca astept 5-7 business days mai bine ma duc eu dupa ei 😂😂

Comentariu

• arabu1988
                      Banned
                      • 26.Feb.2018
                      • 664

Postat în original de Ann
                      Am facut eu prin ETF dar nici prin minte nu-mi trecea ca nu se transfera imediat.Sunt 24 de ore de cand i-am tranferat si inca nu au ajuns.Pai daca astept 5-7 business days mai bine ma duc eu dupa ei 
                      deci daca ai facut transfer EFT pentru ca comissionul mare mai bine face to external card ca comission chiar 0 so peste 0 si o cafe alta data daca poti sa fac transfer catre external card asta fac parera mea
                      seara buna

Comentariu

• arabu1988
                        Banned
                        • 26.Feb.2018
                        • 664

Postat în original de Arilena
                        cred ca etf e mai ieftin nu?
                        deci pentru mine comissionul a fost zero si o cafe peste 0 😂 pentru ca ma luat 1035$ din cont paxum in card au ajuns 1000$ iar la cursul banii 3900 de ron

Comentariu

• arabu1988
                          Banned
                          • 26.Feb.2018
                          • 664

poza asta cu tranzactie mea pe cont de raiffeisen

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.

Comentariu

• ralucka
                            Membru senior
                            • 26.Nov.2015
                            • 381

asa de repede ti-au intrat banii ... ieri i-ai primit pe paxum ai transferat pe contul tau de ron deschis la raiffeisen , wow . credeam ca dureaza mai multe zile , acum eu astept un transfer bancar de la mfc in cont usd deschis tot la raiffeisen , dar vad ca nici pana acum nu au ajuns

Comentariu

• arabu1988
                              Banned
                              • 26.Feb.2018
                              • 664

Postat în original de ralucka
                              asa de repede ti-au intrat banii ... ieri i-ai primit pe paxum ai transferat pe contul tau de ron deschis la raiffeisen , wow . credeam ca dureaza mai multe zile , acum eu astept un transfer bancar de la mfc in cont usd deschis tot la raiffeisen , dar vad ca nici pana acum nu au ajuns
                              cu eft nu este repede ca la transfer catre card eu am transferat sambata la ora 1 noapte si au intrat ieri luni la ora 15:00 asa au si interziet pentru ca era weekend in mod mormal in acelasi zi dar este ok sa mai dai inca o zi in plus adica in maxim 2 zile pana voi fii in cont tau bancar

Comentariu

• Ann
                                Banned
                                • 12.Apr.2018
                                • 480

Postat în original de arabu1988
                                deci daca ai facut transfer EFT pentru ca comissionul mare mai bine face to external card ca comission chiar 0 so peste 0 si o cafe alta data daca poti sa fac transfer catre external card asta fac parera mea
                                seara buna
                                Nu o sa mai fac greșala asta,data viitoare transfer direct,mulțumesc frumos.Esti de foarte mare ajutor.

Comentariu

#2 Charm Studio - Banner

Adună

Lovense

Adună
                                Procesare...