Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Claudia marcu
    Membru
    • 25.Jul.2018
    • 70

A primit cineva banii de la MFC? Eu nu am primit nimic Oana acum, am avut early payment pentru luni și nici atunci nu i am primit...azi e zi de plata și încă nu au trimis ( cel puțin mie)...

Comment

• OfeliaPitt
      OfeliaPitt commented
      Editing a comment
      Hey, si eu am dat earlypayment de ieri dimineata,azi data de 16 fiind trebuiau sa intre oricum ,si abia acuma spre seara mi-au intrat ..Finally.!
  • Amysweet
    Membru senior
    • 22.Jan.2022
    • 222

Intrebare :foloseste cineva banca BT sa trimita bani din paxum? (Imi da reject mereu) ce banca folositi

Comment

• Intheshadow
      Intheshadow commented
      Editing a comment
      BT nu primeste bani din Paxum,singura care primeste este Raiffeisen Bank si nu cred ca foloseste nimeni bancile romanesti din moment ce Paxum are 2 carduri
  • Amysweet
    Membru senior
    • 22.Jan.2022
    • 222

Eu foloseam la Paxum business

Comment

• Intheshadow
      Intheshadow commented
      Editing a comment
      Din cate stiu BT nu accepta,daca a mers recent tranzactii pe BT din Pax Bussiness,atunci suna ori la Paxum ori la banca ai vezi unde este buba,ca sa te lamuresti
  • FlowerPower
    Membru
    • 07.Sep.2017
    • 89

[QUOTE=aaron;n63661]Asa comisioane platiti si voi la ATM Alpha Bank cu cardul UnionPay sau doar pe mine m-au luat de fraier?

Click image for larger version

Name:	paxum-alpha-atm-fee.jpg
Views:	558
Size:	66.0 KB
ID:	63662[/QUOTE

Trebuie sa ai in vedere ca taxe de retragere ala tam este 2$+3.5% din suma extresa.Si foarte important este sa nu alegi conversia pe care ti-o ofera banca respectiva pentru ca iti va da dolarul mult mai mic decat cursul mastercard.Cand iti apare dai decline si automat iti face conversia la cursul mastercard din acel moment, care este de asemenea cel mai apropiat de cursul bnr cu mici diferente!
    De ex la o trazanctie de 1000 $ scazi 2 $ = 998*3.5% asta inseamna ca 34.93 $ este comisionul deci ai aviable de scos 963$.
    .

Comment

• Figuri
      Figuri commented
      Editing a comment
      Ce prostii spui cum sa nu alegi conversia pe care ti-o ofera banca. Daca nu o alegi iti respinge imediat tranzactia si normal, iti da cardul afara.
  • Figuri
    Membru
    • 19.Jul.2023
    • 63

De cand folosesc eu paxum de 6 ani, tot timpul conversia la orice banca a fost mai mic fata de bnr cu 0.17 lei. Ca sa va dau si exemplu, daca dolarul la BNR este 4.37 lei, tu il vei scoate de la banca cu 4.20 lei

Comment

• FlowerPower
      FlowerPower commented
      Editing a comment
      La ce banca scoti?Eu scot de la BRD si merge , depinde cat este cursul mastercard, inclusiv exista aplicatia de conversie

1 united states dollar = 4.551309 romanian leu
      Your transaction amount of 1.000,00 USD = 4.551,31 RON in your card currency
      The currency conversion rate and your card currency amount are as of aprilie 28, 2025 and includes a bank fee of 3.5%.

• Figuri
      Figuri commented
      Editing a comment
      De la Alpha Bank scot. La brd nu mi-a mai mers de cand mi s-a reinnoit cardul...nu stiu de ce, nu m-am interesat
  • Alexabubu
    Membru senior
    • 04.May.2018
    • 458

Stie cineva ce inseamna?!
    Attached Files

Comment

• Figuri
      Figuri commented
      Editing a comment
      Baga-ti cnp-ul, da Sign si aia e tot. Sigur este doar ceva formal, nu o sa te caute nimeni de la anaf
  • Alexabubu
    Membru senior
    • 04.May.2018
    • 458

Multumesc!

Comment

• MaryNyxxa
      Membru junior
      • 08.May.2025
      • 3

Bună, stii ca paxum are problema și nu pot ,,add funds,, de ce asa?

Comment

• OfeliaPitt
        Membru
        • 19.Feb.2024
        • 24

si la mine este la fel. Nu pot sa adaug banutii din cont pe card, "add funds" e invizibil pentru mine. wtf? stie cineva?

Comment

• MaryNyxxa
          Membru junior
          • 08.May.2025
          • 3

Dacă îl întrebi pe support paxum ca ce spune problema. Eu aștept răspunde support

Comment

• MaryNyxxa
            Membru junior
            • 08.May.2025
            • 3

La fel voi?
            Attached Files

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse