Tot ce înțeleg este ca MFC nu mai plateste la timp cum obișnuia, nici eu nu am primit early payment. Știe cineva cu cat întârzie de acum și de ce?
X
-
da, de ieri tot asa se intampla si pe vcel de ron si pe cel de usd, nici de la bancomat nu poti scoate. eu am avut o perioada de 2 ore azi cand am putut sa platesc la magazin, dar acum iar nimic nu se pot face plati.am sunat si au spus ca sunt probleme tehnice...ieri am sunat de 4 ori, azi de 5 ori pana acumComment
-
La fel am patit si eu,de ex am putut retrage de la bancomat ieri! -
wetladyjoy Foarte evazivi,am sunat si eu si mi-au spus ca lucreaza la remedierea problemelor….nu se stie cat dureaza! Teama mea e sa nu fie probleme cu procesatorul de plati si dispara si asta cum s-a mai intamplat in anii trecuti😌
-
-
nu merge sa scoti de la bancomat de la nici o banca?eu am incercat brd ,bcr,am facut o plata cu parola 3d pe email care a mers,la plati la magazine fizice nu merge?Comment
-
Comment
-
Here we go again…acum am încercat și eu la ATM și “tranzacția mea nu a putut fi efectuată”, am trimis banii pe card și apoi am citit notificarea. Bănuiesc ca până se va rezolva putem folosi transferul pe external card, chiar mă întreb cât va duraComment
-
ava Mie cardul Union mi s-a inchis fara nicio notificare….
Comment
-
Bună,referitor la paxum am ieri la 2 bănci BRD și nu am putut scoate bani ,după care m am dus la Alpha banc și a mers fără probleme. Problema este clar la BRD sunt 2 varianta ori au o eroare ori este o directiva sa nu mai accepte carduri paxum, de 1 ani de zile am scos doar de la brd fără probleme pana ieri.Comment
Lovense
Collapse
Comment