Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Intheshadow
    Membru
    • 17.Jun.2021
    • 58

Ok jonny multumesc frate

Comment

• Jackline
      Membru junior
      • 02.Oct.2024
      • 3

Bună a avut cineva probleme cu Paxumul recent?

Comment

• Nadia.Nad
        Nadia.Nad commented
        Editing a comment
        La ce probleme te referi?
    • Ninanina
      Membru senior
      • 21.May.2018
      • 107

Hello. A primit cineva daily cb astazi? Eu inca nu

Comment

• Nadia.Nad
        Nadia.Nad commented
        Editing a comment
        Și eu aștept :((
    • Ninanina
      Membru senior
      • 21.May.2018
      • 107

Ai avut daily sau perioada? Oricum cred ca s-au intercalat/aglomerat

Comment

• Nadia.Nad
        Nadia.Nad commented
        Editing a comment
        Daily cerut ieri pe la 8 seara, poate intra pana dimineața, dacă nu atunci o sa le dau mail. Anunță-mă dacă primești ceva.
    • Ninanina
      Membru senior
      • 21.May.2018
      • 107

Originally posted by Ninanina
      Ai avut daily sau perioada? Oricum cred ca s-au intercalat/aglomerat
      Eu le am dat deja mail :)))
      Te anunt. Oricum dimineata cand ma trezesc ma uit ce si cum

Comment

• Nadia.Nad
        Nadia.Nad commented
        Editing a comment
        Eu i-am primat. Mailul de la cb a venit la 11:40 și bănuții la 00:30. Sper ca e cu final fericit și la tine:))
    • Ninanina
      Membru senior
      • 21.May.2018
      • 107

Comment

• Jackline
        Membru junior
        • 02.Oct.2024
        • 3

Comment

• Intheshadow
          Intheshadow commented
          Editing a comment
          Banca Transilvania nu accepta bani din paxum,trebuia sa ai banii oana acum,sg banca care accepta bani din paxum este Raiffeisen bank,iti recomand sa fol cardurile de la paxum
      • Jackline
        Membru junior
        • 02.Oct.2024
        • 3

Mulțumesc!

Comment

• Adriana111
          Membru junior
          • 15.Oct.2024
          • 2

Buna fetelor,am nevoie de niste sfaturi sau info.Am revenit in tara acum 2 ani jumate si am lucrat pe platforme online de acasa,nu am alt job,acum ma gandesc sa deschid o forma juridica PFA dar mi e teama sa nu am probleme cu anaf pt platile din urma.Banutii intrau pe paypal apoi cont strain nu ii transferam pe toti si in cont romanesc pt chirie,cheltuieli.Veniturile erau micute pana in 2500 pe luna.Urmeaza si sa schimb locul de chirie si propietarul vrea sa inscrie contractul la anf si m a apucat o panica:)) Voi cum ati facut,ati avut ceva prbl cu platile din urma?Ma tine pe loc teama desi nu am castiguri f mari as vrea sa deschid PFA.Please help:)

Comment

• Revo Trader
          Membru junior
          • 22.Oct.2024
          • 1

Care este cel mai avantajos mod pentru a scoate banii din paxum cash? Sa fac un card RON sau USD, unionpay sau mastercard? Care sunt comisioanele pentru RON si care sunt pentru USD? Ma gandesc ca ati testat si stiti despre ce este vorba

Comment

• Figuri
            Figuri commented
            Editing a comment
            Daca ai cardul fizic, scoti de la Alpha Bank.Se poate 6000 de lei pe zi.4000 la o retragere maxim + una de 2000. In USD nu iti da nimeni.Daca nu ai card paxum,iti recomand sa ti-l comanzi.Daca nu esti in legalitate, nu este ok sa scoti prin conturile romanesti.Comisioanele la cardul paxum sunt 2 dolari la fiecare retragere si 0.25 dolari la fiecare tranzactie pe card+ 3.75 dolari lunar comision de administrare card. Daca iti comanzi cardul,iti ajunge in maxim 2 saptamani fara taxa de urgenta

• Revo Trader
            Revo Trader commented
            Editing a comment
            Mersi de raspuns am inteles acum care sunt fee-urile dar spune-mi acum care este fee-ul in procent pentru conversia din USD in RON ? Spre exemplu am $1000 pe paxum, scot la bancomat cu cardul PAXUM 4000 RON cum ai zis si apoi inca 573 RON. Pana aici am 4 dolari pentru 2 retrageri deci minus -19 RON. Cati RON o sa am in mana cu conversia USD -> RON?

Ma intereseaza cat o sa fie suma finala in RON dupa extragerea de la ATM pentru $1000
        • Cornelia
          Membru
          • 18.Jun.2018
          • 93

Scazi 0.2 gen daca dolarul este 4.4 tu incearca sa scoti 4.2 eu cel putin asa fac .

Comment

• Figuri
            Figuri commented
            Editing a comment
            Corect.Scazi 20 de bani la 1 dolar față de cursul BNR. Cred ca mai exact este 17 bani.
            Adica la 1000 de dolari,daca la BNR cursul este de 4.5 lei pe un dolar,tu scoti 4300 de lei

• Revo Trader
            Revo Trader commented
            Editing a comment
            Slab rau de tot deci pierd cam 300 lei.

Daca pierd 0.17 RON la 1 USD atunci pierd 3.6% + 1% pe paxum asta inseamna din $1000 ca raman cu 954

• Figuri
            Figuri commented
            Editing a comment
            Nu ai de unde sa primesti mai mult.Asta este conversia si este la cel mai bun curs.Daca vrei mai mult,ce pot sa spun...te poti muta in america si scoti banii in dolari si dai doar comisionul la retrageri :)
        • Nadia.Nad
          Membru
          • 13.Jun.2018
          • 29

Bună, aveam de primit un daily pe cb pentru ieri cerut pe data de 3 dar nu a intrat nici pana acum. Mai e cineva în situație?

Comment

• It girl
            It girl commented
            Editing a comment
            Da, eu, tot de duminică. Chiar ma întrebam dacă sunt singura
        • wetladyjoy
          Membru senior
          • 11.Apr.2018
          • 155

nici eu nu am primit, sper ca azi ii voi primi pe ceo de pe 3 si 4

Comment

• Alexabubu
            Membru senior
            • 04.May.2018
            • 456

Sunt probleme cu paxum? Am cerut early payment p mfc.. Site ul a trimis banii dar pe paxum n au intrat. Stie cineva ce se intampla?

Comment

• FlowerPower
              FlowerPower commented
              Editing a comment
              Eu aștept banii de pe perioada de le mfc si nu au intrat pana acum....cred ca este o problema la paxum...
          • FlowerPower
            Membru
            • 07.Sep.2017
            • 85

We regret to inform you that due to circumstances beyond our control withdrawals in USDT and USDC are temporary unavailable. We are actively working on resolving this issue, and we apologize for any inconvenience caused. We hope to have a resolution by Monday, November 18th 2024. We will update you when we have more details.....

Apropo de paxum...când întru în cont la notificări îmi apare asta,nu scrie ca nu poți primi plăti...dar poate are legătură.

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
            Working...