Cei de la paxum au raspuns la mail. Nu pot avea acces la cont. Desi le-am explicat ca poate sa dureze pana la 2-3 saptamani. Am intrebat si daca ma pot ajuta atunci cand am bani daca ma pot ajuta sa imi transfere banii din cont in contul de card si nu se poate. Deci, cu alte cuvinte, daca va pierdeti telefoanele sau se strica e belita treaba.
X
-
-
Te bate tehnologia rau...Instaleaza aplicatia pe oricare alt telefon si urmeaza pasii ceruti sa te loghezi.E simplu
-
-
Comment
-
-
Buna tuturor. Pt cei care scoateti banutii de pe unionpay la bancomate alphabank/libra, etc, voi cum procedati? Ma refer scoateti intr-o zi toata suma sau va portionati pe zile gen azi 1000$ maine 700$ poimaine 1000$. Este vreo limita la care va opriti in a scoate pe zi de la atm? MulțumescComment
-
Buna tuturor. Pt cei care scoateti banutii de pe unionpay la bancomate alphabank/libra, etc, voi cum procedati? Ma refer scoateti intr-o zi toata suma sau va portionati pe zile gen azi 1000$ maine 700$ poimaine 1000$. Este vreo limita la care va opriti in a scoate pe zi de la atm? Mulțumesc
acum este 10000ron (4000+4000+2000ron per zi)
50000 ron lunar daca ai mai multi bani nu poti retrage pe unionpay lunar. (Decat daca ai mai multe )bafta la banutiiComment
-
Deci daca am de exemplu 3000$, ar fi de genul azi retrag 2000$ de la bancomat, maine restul de 1000$.
Faza e ca la unionpay in paxum la limit arata ca limita ar fi de 5000$ pe zi
Mulțumesc frumos!
Bafta si tie la banuti!Comment
-
per tranzactie maxim 4000ron x2
si inca 2000ron per zi si lunar 50000 ron aproximativ
este o limita la noi (foloseam 2 carduri unionpay si cardul mastercardpaxum) acum nu s daca azi s-a schimbat deoarece am mutat tot pe firma..Comment
-
buna seara.
nu se mai pot face transferuri din contul paxum catre revolut?
au eliminat metoda de transfer catre alt card?
Comment
Lovense
Collapse
Comment