Glorya Agency

experienta mea cu paxum recente

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cata
    Membru senior
    • 21.Jun.2022
    • 100

Am revenit la discutia voastra de acum cateva zile legat de metoda de plata/cardul paxum. Imi cer scuze ca va raspund cu intarziere... Am avut si eu aceeasi problema, dadeam transfer din contul paxum in contul de card si tot in pending si la mine... Am descoperit secretul: cand dai sa faci plata, nu inchizi din casuta de la "close" ...de la acel X....din dreapta sus, ii dai "Go to home".... Doar asa se poate afisa suma in contul tau, fara sa fie nevoie sa deschizi un tichet sau sa contactezi banca... Va pun o poza jos de data trecuta, ca sa nu stati sa cautati si sa va fie usor: nu uitati sa apasati "GO TO HOME". Va pup!

Comment

• cupcake
      Membru
      • 10.May.2018
      • 25

Eu ii am in pending iar de ieri seara. Nu inteleg de ce mai platim comisioanele alea mari din moment ce nu funtioneaza calumea. Mi s-a intamplat de exagerat de multe ori luna trecuta toata faza asta cu pending.

Comment

• wetladyjoy
        Membru senior
        • 11.Apr.2018
        • 156

buna seara.
        ati primit daily payout pe cb din 06.04.2024?

Comment

• Sophie011188
        Membru
        • 29.Jul.2022
        • 29

wetladyjoy buna! Ai primit daily-ul de pe 6? Eu nici acu nu am primit nimic..merci!
        update: am primit.. cu greu dupa 3zile.. si la 2 ore dupa ce am primit mi-au raspuns si la mail....
        Last edited by Sophie011188; 10.Apr.2024, 06:22.

Comment

• Annna
          Membru junior
          • 08.Apr.2024
          • 3

Bună!

ma poate ajuta si pe mine cineva cu o modalitate de transfer din paxum, pe revolut imi refuza orice metoda, cardul nu il pot folosi ca e recent creat contul de paxum.

ce as putea face? Multumesc !

Comment

• Sophie011188
            Sophie011188 commented
            Editing a comment
            ce card ai de nu il poti folosi? pentru plati online cred ca poti sa iti faci un card virtual. cauta prin raspunsurile mai vechi, parca cineva folosea monese sau wise tot in stilul revolut.
        • Annna
          Membru junior
          • 08.Apr.2024
          • 3

Buna, am reusit intrun final, sa extrag banii pe cont prin transfer la prietena mea pe Raiffaisen…astept sa intre.
          Am inteles de la ei urmatoarea explicatie - conturile create dupa 1 sept 2023 nu mai pot folosi retragerea pe alt card, iar pe revolut nu merge deloc, nici transfer, nici altceva.

Multumesc de ajutor tuturor! ❤️

Comment

• lube69
            Membru
            • 24.Nov.2023
            • 89

Originally posted by Annna
            Buna, am reusit intrun final, sa extrag banii pe cont prin transfer la prietena mea pe Raiffaisen…astept sa intre.
            Am inteles de la ei urmatoarea explicatie - conturile create dupa 1 sept 2023 nu mai pot folosi retragerea pe alt card, iar pe revolut nu merge deloc, nici transfer, nici altceva.

Multumesc de ajutor tuturor! ❤️
            Eu transfer pe revolut de ani de zile cum Nu merge?

Comment

• Sophie011188
              Sophie011188 commented
              Editing a comment
              cum transferi? eu foloseam top up si nu mai merge de ceva vreme buna.
          • Cata
            Membru senior
            • 21.Jun.2022
            • 100

Buna. Voi va puteti loga pe aplicatia de la paxum? Am bagat codul, parola...imi da eroare.

Comment

• Rimela
              Rimela commented
              Editing a comment
              M-am logat fara probleme.
          • Cata
            Membru senior
            • 21.Jun.2022
            • 100

Idei?

Comment

• Intheshadow
              Intheshadow commented
              Editing a comment
              M am logat imediat,nu am avut nici o prb
          • Cata
            Membru senior
            • 21.Jun.2022
            • 100

La mine nici parola nu mai merge. Am dat acolo la resetare parola sa pun alta parola si nici nu a ajuns codul de identificare pe mail. Intr-un final le-am dat mail sa vad ce se intampla. Va multumesc pt raspuns.

Comment

• Alexabubu
              Membru senior
              • 04.May.2018
              • 456

Buna. S au facut platile pe mfc?? Eu n am primit nimic inca. Ma gandeam ca poate e vreo problema la mine ca mi s a mai intamplat. Mersi

Comment

• Amysweet
                Membru senior
                • 22.Jan.2022
                • 217

Originally posted by Alexabubu
                Buna. S au facut platile pe mfc?? Eu n am primit nimic inca. Ma gandeam ca poate e vreo problema la mine ca mi s a mai intamplat. Mersi
                Au intrat de ieri :d

Comment

• alices
                  Membru
                  • 03.Feb.2022
                  • 33

Comment

• Cata
                    Cata commented
                    Editing a comment
                    Buna. Am dat comentariu zilele trecute. Cand vezi bifa aia cu verde, nu-i mai dai X...adica close. Apesi pe "go to home"

• Rimela
                    Rimela commented
                    Editing a comment
                    Am patit si eu......M-am impacientat normal, dupa care am dat click pe tranzanctii sa vad daca sunt in pending sau ce mama naibii se intampla.........nu imi aparea nimic si m-am intors iar la pagina principala.......si atunci s-a schimbat, aveam banii pe card
                • Cata
                  Membru senior
                  • 21.Jun.2022
                  • 100

Referitor la aplicatia paxum, am un telefon vechi de 5 ani si mi-a expirat un certificat "hanshake"...de mi-a dat eroare la logarea in contul meu bancar. Nu am acces la cont de vreo o saptamana si banca nu stie cum sa ma ajute, ei nu au auzit de aceasta eroare. Momentan n-am bani in cont, dureaza cam 2-3 saptamani pana imi vine telefonul...ca alta varianta n-am. Acum am dat si eu mail la parlitii astia si am intrebat ce facem daca pierdem telefonul, sau se strica...etc. cum mama naibi mai ai acces la cont si ce putem face intr-o asemenea situatie. Se pare ca nu prea ai alte variante sa iti accesezi contul bancar in caz de ceva. Le-am trimis la astia mail, sper sa imi raspunda urgent. Eu ma chinui sa rezolv problema cu aplicatia asta de o saptamana. Am alergat ca idioata pe la service uri GSM sa gasesc o solutie si nu ma poate ajuta nimeni. Norocul meu este ca am avut niste bani deoparte si ca 2-3 saptamani supravietuiesc pana imi vine telefonul. Daca nu aveam niste bani economisiti beleam pwla daca stateam in baza lor.

Comment

• Cata
                    Membru senior
                    • 21.Jun.2022
                    • 100

M-au enervat maxim de tare astia de la paxum cu aplicatia lor, citesc pe net la greu ca poate poate gasesc setarile alea sa pot sa rezolv si sa am acces la cont. Situatia e tare nasoala. Aveti mare grija la telefoane, sa nu le pierdeti sau ceva. Era mai buna vechea varianta de logare, cand te logai usor. Acum este imposibil daca patesti ceva. Am avut o saptamana atat de nasoala ca sa pot rezolva aplicatia, incat am injurat de toti sfintii si arhanghelii din ceruri...

Comment

#2 Charm Studio - Banner

Collapse

Lovense

Collapse
                    Working...